PDA

View Full Version: vBET 3.2.2 - kiire korrigeerimine pack

vBET
11-12-09, 22:57
Hello.

Me avastasime väikese, kuid olulise vea vBET 3.2.2. See ei kahjusta teie funktsionaalsus kuidagi, kuid soovitame laadida taas versioon 3.2.2 ja selle parandatud pakett upload serverisse taas 2 faile üles laadida directory:
- / Includes / vbenterprisetranslator_functions.php
- / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php

Bug on seotud saates viitepäiseks mis on vajalik by Google TOS. Palun tehke kiirparandus, nagu allpool olema täielikult kooskõlas Google TOS.

Kui teil on väiksem versioon siis täielik uuendamine on vajalik.

yahoooh
12-12-09, 07:43
Araabia Tzarbatjah samas suunas kui inglise ja prantsuse keeles araabia kirjutamise alguses teemat paremalt vasakule, mitte vasakult paremale

yahoooh
12-12-09, 07:47
Ma ikka on blokeeritud google
võiks u aidata mind saata e-mail neile
minu site: alwatanyh.com

vBET
12-12-09, 16:10
Araabia Tzarbatjah samas suunas kui inglise ja prantsuse keeles araabia kirjutamise alguses teemat paremalt vasakule, mitte vasakult paremale

On kirjeldatud, mis on fikseeritud kiire korrigeerimine pack - muud asjad tulevad 3.3.0

vBET
12-12-09, 16:11
Ma ikka on blokeeritud google
võiks u aidata mind saata e-mail neile
minu site: alwatanyh.com

Palun jääda thread kus on kogu lugu. Küsi sinna ja me kirjutada teile sisuga sõnum, mis saab e-posti Google:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1