PDA

View Full Version: Atrisinātas Jums vajadzīga palīdzība samazināt servera noslodzi

Simon Lloyd
26-05-11, 08:40
Hi, es esmu, kam problēmas ar manu servera slodze, man jau ir pārorientējusies uz veltīta mēģināt izārstēt šo, bet tomēr iegūt augstu servera slodzes, ja es atslēgt vbet servera slodze pilienus.

Var kāds palīdzēt?

@ Kamil, jums jau ir pilna piekļuve informācija nosūtīta jums PM, ja jūs vēlaties pārbaudīt.

kamilkurczak
26-05-11, 20:57
hello,
šeit jums ir vBET sarakstu padomi: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

Atcerieties - ja jums ir visas valodas, ļāva - Jums ir 53 vairāk satura (diegi, stabi utt) par savu forumu, un, protams, intensīvas satiksmes forums.

Jūs varat atslēgt dažas valodas un jāgaida, kad cache iespējota valoda tiks aizpildīta, pēc tam - jūs varat iespējot nākamo daļu tulkojumu.

Otrkārt, šajā TĀDOS mums ir liels uzlabot (ļoti liels vienu) - tas ir atmiņas cache sistēma (4 dažādi varianti). Jūs varat pārbaudīt to savā AdminCP-> vBET Cache. (Atcerieties - jums ir integrēt savu serveri izmantot šāda veida cache)

:)

Simon Lloyd
26-05-11, 22:15
Man ir īstenojušas visus, ka es varu ar savu sniegumu ieteikumus, man arī bija visu ļāva valodās (arī lielākā daļa), jo pērkot vbet aptuveni 6 mēnešus atpakaļ, slodze ir augsta visu laiku. Attiecībā Memory Cache (beta) es nedomāju, ka man ir kādas cache akseleratora uz mana servera, bet evrything pārējais ir noteikts, kā jūsu norādījumus.

kamilkurczak
26-05-11, 22:19
no mūsu pēdējā TĀDOS mēs strādājām par šo kešatmiņu sistēma - tas ir liels vienu sniegumu. Jums ir nepieciešams, lai jūsu serveris konfigurēts ar šo cache sistēma (varbūt jums jau ir - jautājiet savam servera atbalstu)

Simon Lloyd
26-05-11, 22:31
Hi Kamil, es tikai pārbaudīt php info un man nav, bet es būs panākt, lai instalētu xcache vai kā šis kaut kas

vBET
26-05-11, 22:59
Hi. Kāpēc jums ir problēmas ar sava servera slodzes? Es redzu jūsu forums ir translating tiešām ātri, lai kur ir problēma?

Ņemiet vērā, ka tulkojumi ir izgatavoti ar ārējo pakalpojumu no Google. Tas nozīmē, ka tad, kad tulkojums notiek jūsu tēmas gaida atbildi no Google. Un tas ir iemesls, kāpēc jūsu Server Load ir lielāks, taču tas neietekmē sistēmu, jo gaidīšana tēmas neņem CPU, ne arī papildu atmiņa (tikai jau izmanto). Tātad, tāpēc jūs vienmēr ir lielāks Server Load ar vBET iespējots (ja invaliditāti nav pavediens gaida rezultātus no Google), un tajā pašā laikā jūsu forumā joprojām strādā ātri, jo gaidot tēmas neņem CPU.

Tātad, kas ir patiesi vajadzīgs, lai ņemtu Server Load mīļākais ir nodrošināt to, ka tēmas nebūs jāgaida rezultātus Google, bet diemžēl Google ļauj cache tās rezultātus tikai 15 dienas. Jūs varat izmēģināt to pats - ja jums atslēgt cache, vai vienkārši savu laiku, lai dzīvotu mazāks, tad jums būs se Server Load aug - jo mazāk rezultāti tiks kešatmiņā un vairāk pieprasījumu gaida Google atbildes. Nav burvju - tulkojumi nāk no kaut kur, un ir nepieciešams laiks, lai saņemtu to no Google.

Atmiņas cache var palīdzēt kaut kādā veidā. Threads gaida Google rezultāti joprojām būs gaidīšana (jums nebūs iet, kamēr jums ir kešatmiņā visus tulkojumus, un jums nebūs, jo tas ir jāiztīra saskaņā ar Google TOS). Still kešatmiņā rezultāti tiks iegūti ātrāk, tāpēc lūdz negaidot tulkojumu būs ātrāka no pieprasījumiem rindā.

Šeit jūs varat uzzināt, kas tieši servera slodze ir: Server slodze (http://whreviews.com/server-load.htm) un uzzināt, ka tik ilgi, kamēr jums ir brīvi līdzekļi Server Load nav jautājums.

Zinot to, ko no servera slodzes vērtība nav pārāk svarīgi, though. Zinot to, kā interpretēt vērtība ir tas, ko skaita.

atcerieties definīciju: servera slodze ir procesu skaitu gaida, lai piekļūtu CPU. Bet ne visi procesi ir pašu! Ja procesi ir zema prioritāte, kad jaunu servera pieprasījumu (lapas pieprasījuma), šķiet, to joprojām var apstrādāt gandrīz acumirklī.

Nemaz nerunājot, ka servera slodze ir tikai viens no daudziem citiem (atmiņas, CPU noslodze, izmērs swap fails)

Kā parasti, un tik daudz cilvēki, kas tieši iesaistīti hostinga biznesu saka, tas viss nāk uz leju, lai reālās dzīves uzvedību. Vai lapas iekraušana ātri? Vai, piemēram, meklējot caur datubāzi veikt saprātīgā termiņā procesu? Tad jums nav īsti ir problēma, neatkarīgi no servera slodze ir

Tātad, galīgā pārbaude ir tā, ka serverī uzvedas. Ja serveris ir ātri, numuru, pat ja to sauc par "servera slodze", tiešām nav daudz nenozīmē

Tāpēc, ka jūsu serveris ir ātra un es varu redzēt jūsu forumā atbildes ātri, Jūsu problēma ir tikai virtuāla - nav īstais jautājums. Server Load ir vērtība, kas dod jums nav informācijas par reālo darbību, tikai mājieni, ja jūs zināt, kā to interpretēt (ti, ja serveris darbojas labi ar servera slodze X, tad varat sākt pārbaudīt to, kas notiek, ja tā strauji aug līdz 2X vai kaut kā tā). Just statisko numurs sniedz jums nekas, labāk pārbaudiet savu CPU un atmiņas, lai pārliecinātos, ka šī vērtība ir OK, lai jūsu serveri, un ja tas ir OK, tad nav svarīgi, kāda Server Load vērtība.

Still, ja jūs vēlaties dažas papildu padomi:
- Veikt lielāku kešatmiņas TTL, ja esat mainījis tā, lai samazinātu (noklusējums ir maksimālais, ko pieļauj Google TOS).
- Ja Jums nav HDD telpu jautājums izslēgt cron uzdevumu tīrīšanai viesu cache - tas nav jātīra vispār, jo tas atsvaidzina rezultātus, kā vajadzīgs, tomēr novēršot daudz veco failus var aizņemt ļoti ilgu laiku php.
- Izmantot atmiņu cache
- Gada beigās (bet es tiešām neredzu jēgu to, jo jums nav sniegumu jautājums) sāk atspējošanas valodas, kas dod jums mazāka satiksme

Starp citu - kādas ir jūsu Server Load, vidējais CPU un atmiņas izmantošanu, un kāda aparatūra jums ir (cik CPU, atmiņa)? Vai swap fails tiek izmantots?

Simon Lloyd
27-05-11, 08:34
Pēc ir, kā jūsu jautājumiem ziņas
1) Server Load
08:22:53 up 44 dienām, 13:31, 1 lietotāja, slodze vidējā rādītāja: 4,07, 5,09, 5,26
USER TTY Jaunumi @ IDLE JCPU PCPU KAS
root punkti / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
2) CPU un atmiņas izmantošanu
Kopējais izmantot bez kopīgas buferu kešatmiņas
Atm: 4040 3616 424 0 256 2809
- / + Buferi / cache: 550 3490
Swap: 8001 24 7976
3) cik CPU
3

EDIT: tikko bija momentuzņēmums šeit http://www.thecodecage.com/forumz/server.png mans serveris ir kā šo visu laiku, tas momentuzņēmums pēc iespējošanas memcahce.

Simon Lloyd
27-05-11, 17:19
Par papildu informāciju, šeit ir Top procesu log:
xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
mysql 6,8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-ārējā- atslēga
mysql 6,7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-ārējā- atslēga
mysql 6,6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-ārējā- atslēga
root 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob

vBET
29-05-11, 20:52
Pēc ir, kā jūsu jautājumiem ziņas
1) Server Load
08:22:53 up 44 dienām, 13:31, 1 lietotāja, slodze vidējā rādītāja: 4,07, 5,09, 5,26
USER TTY Jaunumi @ IDLE JCPU PCPU KAS
root punkti / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
2) CPU un atmiņas izmantošanu
Kopējais izmantot bez kopīgas buferu kešatmiņas
Atm: 4040 3616 424 0 256 2809
- / + Buferi / cache: 550 3490
Swap: 8001 24 7976
3) cik CPU
3

EDIT: tikko bija momentuzņēmums šeit http://www.thecodecage.com/forumz/server.png mans serveris ir kā šo visu laiku, tas momentuzņēmums pēc iespējošanas memcahce.

Es neesmu pārliecināts, kā interpretēt savu mērījumus. Kā es redzu savu CPU tiek izmantots apmēram 185% ... Tātad, vai ir kaut kas karsts tiesības mērījumu vai tas attiecas uz 1 CPU - ja jums ir 3, tad jūs varat izmantot 300%. Ja tas ir pareizs veids, tad tas nozīmē, ka jums vēl daudz brīva CPU resursus. Ja nav, lūdzu, izlabojiet mani, un pastāstīt, kā interpretēt rezultātus.

Es esmu arī nav pārliecināti, kā interpretēt savu serveri ielādēt datus:

slodze vidējā rādītāja: 4,07, 5,09, 5,26
Vai tie 3 dažādi laika mērījumus, vai katra no tām ir atsevišķi CPU? Kāda ir jūsu CPU jaudu?

PS. Cache nepieciešams laiks, lai jāaizpilda

Simon Lloyd
29-05-11, 21:54
Michal, atkal paldies par atbildi slodzes vidējais redzat (un momentuzņēmums) mainās katru reizi, kad atsvaidzināt, tas ir, kā jūs norāda sybmolic numurs, ja kravas vidējās redzams ir apmēram 6 vai 7, tad vietā ir lēns bet lielāko daļu laika nereaģē kas savukārt dod kļūda.

Lūk cpu dati jums lūdza
Procesors # 1
Pārdevējs
GenuineIntel
Vārds
Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
Ātrums
2394.030 MHz
Cache
8192 KB

Kad es pārbauda ar WHM i ir 1 quad core CPU, bet serveris cilvēki man pateikt, man ir 3 CPU?

Es nezinu, vai izlikties zināt, kā servera slodze vidēji tiek izstrādāta (pēdējā laikā pēdējo 2 dienu laikā tas ir apmēram:
Load Vidējie rādītāji: 4,49 4,04 3,95

Forums ir no vidējā ātruma un tas, šķiet, rada jautājumu tieši tagad, kaut gan satiksme ir aptuveni:
271 (3 dalībnieki un 120 viesi un 148 zirnekļi)
Ja top skaitlis parasti ir aptuveni 500 - 600, bet tad tā ir nedēļas nogale, lai satiksme ir mazāka.

vBET
02-06-11, 23:23
Es jautāju par CPU ātrumu, jo, kā mēs jau teicu Server Load ir tikai virtuāla vērtība, tāpēc, lai ātri CPU paša servera slodze nozīmē kaut ko citu nekā lēns CPU (ātri viens būs darīt savu darbu ātri, tāpēc pat tad, ja ir papildu uzdevumi, gaida rindā tie tiks risināti ātri).
Par jūsu skaits CPU - šobrīd es esmu zaudējis, tāpat kā jūs. Tā ir jūsu serveri un es tev nepalīdzēs noteikt tev ir 1 vai 3 CPU. Es varu pateikt, ka par serveriem tas ir labāk, lai ir lielāku summu lēnāk CPU par mazāku summu ātrāk. 2 +2 = 5, tas nozīmē, ka 2 procesori ar 2 power darīs labāku darbu, nekā 1 procesors ar 4 spēks, jo serverī ir daudz mazu uzdevumu, un, ņemot 1 procesors jums nevar darīt to paralēli veidā.
Server Load arī būs cita nozīme pēc pārstrādātāju skaitu. Ja jūs patiešām ir 3 ātri procesori, tad servera slodze 6 (kopā nevis uz CPU) ir OK, pat bez papildu pārbaudes. Ja jums ir 1 procesors, tad jums būtu papildus pārbaudīt reālā reakcijas laiks mūsu kanalizācijā. Kā jūs wrote jūs jau to darīja, un tas ir OK.

Uz reizi, kad jūs redzat savu servera slodze ir lielāka un lapas lēnāk (cached vienu - atcerieties, ka ne kešatmiņā reālā reakcijas laiks nav pat serveri vispār, bet līdz Google atbildes laiks), lūdzu, pārbaudiet tas ir tāpēc lielāka satiksme , vai varbūt tas ir tāpēc, ka daži fona uzdevumus (piemēram, vBulletin cron darba vietu, vai pat savu darbību sistēma - piemēram, automātisko atjauninājumu uzdevumus, vai kaut kas tamlīdzīgs).

Saskaņā ar jūsu pēdējo atbildi - ja nav īstais jautājums - vai jums nepieciešama jebkāda turpmākā palīdzība šajā tēmā tieši tagad?

Simon Lloyd
04-06-11, 08:46
Michal, paldies par detalizētu atbildi, tā ir 4 CPU, mans tikai problēma ir summa% no CPU, ka vBET patērē, jo es tipa šo ir are3 procesi parādīts TOP par vBET 55%, 52% un 48% CPU izmantošana un šie procesi ir visi failu / vbenterprisetranslator_seo.php, ja nekas vairāk jūs varat ieteikt, tad es pateicos par jūsu komentārus un būs jāiztiek ar to, kā es noteikti nevar atļauties citu serveri, pārvietot vai jauninājums, es devos no tā, VPS, kas mākonis VM hostings veltīta, lai saglabātu vBET darbojas, blakus Pārlēkt uz dual quad core (8 CPU) ir no manas cenu diapazonā.

vBET
04-06-11, 21:03
Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas, ko ou redzēt, tas ir nav vBT CPU patēriņa bet jūsu visu forumu patēriņu. vbenterprisetranslator_seo.php nedara neko - tikai noteiktas dažas mainīgajiem un veic iekšējo novirzīt patiešām pieprasīto failu - tas ir tikai priekšējais kontrolieris. Visi pieprasījumi iet uz vbenterprisetranslator_seo.php - esat iestatījis to savā htaccess failā..

Tātad tas nav vBET patēriņu - šī ir jūsu visu forumu patēriņu. Normālai lapas vBET tas nekas - tikai piebilst, karogi. Lai iztulkotu lappušu viss tulkošanas process notiek tik CPU patēriņš vienmēr būs lielāks nekā parastie lapā, jo tas notiek pēc parastā lapa ir radīta. Tātad, pirmo normālo paaudzes notiktu, un tad rezultāts ir tulkots - tā nepastāv iespēja, lai to Withour papildu izmaksas. Vai ... Mums ir risinājums šai skudra tas ir nosaukts Viesu Cache - viesiem visu lapas ir kešatmiņā un nav tulkojuma notiek tik ilgi, kamēr cache nebija beidzies. Tātad, ja jūs jau izmantojat Viesu Cache tad vBET nav vairāk risinājumu veikt tulkojumus, izmantojot mazāk resursu. Jūs varat tikai atslēgt dažas tulkojumi - jums būs tad mazāk satiksmes uz tulkoto lapu, lai mazāk resursu patēriņš tulkojumiem.

Mēs veicām daudz pūļu, lai profilēšanas vBET, mainās algoritmi, pievienojot vairāk veiktspējas uzlabojumus. Un mēs nekad risināt šo jautājumu kā slēgta. Still šajā brīdī pat ar vairākiem slāņiem, cache, mēs strādājam ar pieteikumu, kas par izmaiņām partijas un citu saturu pats URL atkarībā no lietotāja Lietotāju grupas, vai pat par katru lietotāju (ja daži spraudnis piebilst tādas lietas), un tas prasa retranslate par katram pieteicies lietotāja pieprasījuma. Par logger lietotājs, mēs varam tikai cache teikuma tulkojumi, bet ne viss lapām, piemēram, lietotājiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET ir pievienojot vairāk veiktspējas uzlabojumus - vēl jūs nekad nav maģiska tulkojumus bez resursu patēriņu. Papildus funkcionalitāte vienmēr nozīmē papildus resursu patēriņu.

Mēs pārbaudīt savu forumu reakcijas laiks, un tas ir patiešām labs. Tāpēc es nevarētu domāt par pārorientēšanos uz citu serveri, šajā brīdī. Tāpat kā jūs wrote - jūs vēl joprojām ir puse no resursu bezmaksas. Jūs maksājat par šo resursu, lai nekas nepareizi, lai izmantotu to. Un jūs vēl drošu zonu - tā, pat ja jūsu satiksmes pieaugumu jūsu forums būs atbilde atbilstošā laikā. Par CPU first gaisma ir 70% no vidējās izmantošana (ne tikai kādā brīdī - vidējais). Šī ir pirmā mājienu jāuztraucas par resursiem. Ja jūs ignorēt šo, tad 90% no vidējās CPU patēriņam nozīmē lasīt gaisma, signalizācija, un tūlītējās vajadzības, lai uzlabotu - citādi, pat mazliet vairāk satiksmes varat veikt krasas efektivitātes degradāciju. Atmiņas ir atšķirīga un atkarīga no OS uzstādījumus SWAP.

Un kā PS - lūdzu, apsvērt risinājumus, piemēram, VPS - kur var pievienot resursiem ir ļoti viegli, bez jebkāda pārinstalēt:)

Ja jums jau papuve visi snieguma mājienus, tad vienīgā lieta, tas pa kreisi ir atslēgt dažas valodās un publiskots atjauninājumus vBET kā tās nāk.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1