PDA

View Full Version: Atrisinātas Weird e-pastu

moman
29-11-09, 21:49
Forums biedrs sūdzējās par šo:

Piemērs no e-mail:
Cienījamie Bart,
rparmar tikko sniedza atbildi uz pavedienu esat abonējis tiesības - FA Limited Club - in Pentax spoguļkameru objektīvi Diskusiju forums PentaxForums.com. Ja jūs vēlaties post atbildi, lūdzu, atveriet pavediens, sekojot saitei zemāk. Lūdzu, neatbildiet uz šo e-pastu.
Šis pavediens atrodas:
FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com (http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-slr-lens-discussion/59538-fa-limited-club-new-post.html)
Šeit ir ziņa, kas tikko rakstīja:

--- Quote (sākotnēji brecklundin) ---
Plus es esmu spiests vērā, izmantojot to, jo es tikai nosūtītas 35ltd off 43ltd ... perfekti lielā kopiju 35ltd un joprojām es nevarēju pretoties lure vairāk sudraba.
--- End Citēt ---
Es var attiekties uz šo! Es tirgo savu DA35 par DA12-24, jo tas bija svarīgi, lai man ir tie fokusa garumiem segtas. Bet es tur FA43. Lai gan tas ir mazāk praktiska nekā DA35 man tas aizpilda īpašas nišas.
Tas var nebūt vislabāko tehnisko piemērs lēcas izmantot, jo īpaši ar pēcapstrāde, bet man tas patīk. (Un tas pats dejotājs.) FA43 streiki atkal, ja FA77 būtu pārāk tuvu kultūru.
Angie Smalis dejas Nekas lauki
Attēls: http://farm3.static.flickr.com/2713/4132227479_8b0ed07095_o.jpg (Angie Smalis dejas Neko Lauki uz Flickr - Photo Sharing!)
Var būt arī citas atbildes, bet jums nebūs saņemt vairāk paziņojumus, kamēr jūs apmeklējat forumu vēlreiz.
Visu labāko,
PentaxForums.com

Ne visi e-pastus izskatās šādi.
fi vienu post by Eaglerapids neuzrādīja to.
Viens ziņojums pcarfan darīja tā, kā labi.
Varbūt rparmar un pcarfan nav paziņojis par savu valodu yet?
Tāpat arī I.

Vai tas tādēļ, ka ne katram ir savas valodu kopu? Ja tā ir, vai ir MySQL vaicājumu, ka es varu izmantot, lai iestatītu ikviena valodu uz angļu?

Paldies!

vBET
29-11-09, 23:40
Paldies par piezīmi. Mēs jau sākām strādāt, lai novērstu vBET komentārus no e-pastiem, bet nodot to atpakaļ, jo no citām prioritātēm. Mēs nāks atpakaļ, lai šo uzdevumu, lai nodrošinātu, ka vBET komentāri nav iekļauti e-pastiem.

Cybershaolin
30-11-09, 02:53
Jā es varu apstiprināt to kā labi. Paldies, ka rūpējas par šo pārāk vBET.

moman
30-11-09, 08:16
Paldies! Cerams, ka jauninājums Labojums versija (es esmu pieņemot, 3.3.0), būs relatīvi nesāpīgi!

chick
07-12-09, 16:13
Es saņēmu 800 e-pastus šorīt visi ar

Lietotājvārds: Nereģistrēts
Klases nosaukums: vB_Database
MySQL versija

un es tikko saņēma vēl 75 vēstules, kā šis.

Es zinu, jums paskaidrots iepriekš, bet es nesaprotu, kāpēc tas notiek.

Plus es esmu kļūst masveida servera slodze paziņojumus no mana servera.

vBET
10-12-09, 21:57
Paldies! Cerams, ka jauninājums Labojums versija (es esmu pieņemot, 3.3.0), būs relatīvi nesāpīgi!

Kā vienmēr atjauninājums tiks trivial - vienkārši augšupielādēt failus un importa ražojuma dokumentāciju:)

Tāpat 3.3.0 būs ne tikai bug noteikšanu, bet arī daudzām snieguma uzlabojumi tiks iekļauti.

vBET
10-12-09, 22:00
Es saņēmu 800 e-pastus šorīt visi ar

Lietotājvārds: Nereģistrēts
Klases nosaukums: vB_Database
MySQL versija

un es tikko saņēma vēl 75 vēstules, kā šis.

Es zinu, jums paskaidrots iepriekš, bet es nesaprotu, kāpēc tas notiek.

Plus es esmu kļūst masveida servera slodze paziņojumus no mana servera.

Kāda ir šo pastu saturu?

Par servera slodze - jūs varat noteikt, kas izraisa to? Aktuālā informācija nepietiek - tas var būt saistīts ar vBET, vai tas var izraisīt lielāku trafiku. Tātad, ja jums noteikt, ka vBET ir vainīgs, lūdzu, atveriet jaunu tēmu un sniedz mums informāciju:)

Michael
23-01-10, 15:22
Es ceru, ka šis ir noteikta drīz: D

vBET
08-05-10, 11:50
Atrisinātas:) tiks iekļauti nākamo izlaišanas. Vēstules tiek atjaunoti zemo āķa, tāpēc ir jāstrādā visu veidu oe pastus, bet tika pārbaudīta tikai attiecībā uz abonēšanu diegiem.

Gadījumā, ja kāds cits domā ar pastu notiek, lūdzu, vienkārši rakstīt šeit: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/218-e-mail-with-issues.html # post2756

PS.
Manuprāt, būtu appologise ka tooks soo ilgi - tas bija tiešām niecīgs, lai labotu. Jautājums bija pirmā reize, kad es biju meklē e-pasta āķi es atradu ko man vajadzēja, bet testē to nepareizā veidā, ko tur man tad. Atvainojiet - un ceru, ka tas nebija tik unconvinient - tagad tā pazudīs:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1