Gerai, ačiū.
dabar mes pasistengsime rasti šią klaidą
ir aš vis dar reikia patekti į jūsų admincp (PM prašome)
Gerai, ačiū.
dabar mes pasistengsime rasti šią klaidą
ir aš vis dar reikia patekti į jūsų admincp (PM prašome)
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 24-06-10 prie 13:52.
Tai bus susiję su failų talpyklos.
taip, mes dabar![]()
Išsamiau PM'd! Ačiū
Aš prisijungęs prie admincp ir aš pasuko šią parinktį.
Po to buvau jūsų pagrindinis forumas svetainę ir išversti svetainę ir aš ir nemačiau šiuo klausimu.
Dabar vėl išjungti šią parinktį.
1.please įjungti šią parinktį,
2.find svetainę su šiuo klausimu,
3.copy šią nuorodą,
4.turn išjungti šią parinktį ir įklijuokite čia URL su klausimu
![]()
ehhhhhh ********** šis klausimas iškyla tik jei esate svečias forume. , Kad tai neįvyks, jei esate prisijungęs. Taigi, įjunkite jį. Prisiregistruokite kaip administratorius. Ir eikite į URL kaip svečias.
Edit: ir kaip svečias, eiti į bet kurią temą ar paštu, pamatysite, forumas yra visiškai sugedęs. Ne pagrindiniame puslapyje. Pagrindiniame puslapyje tik klaidos dešinėje viršuje.
Paskutinį kartą redagavo Taurus; 24-06-10 prie 16:23.
buvau kaip svečias Žinoma, bet viskas buvo normalus (kaip svetainės su šiuo pasirinkimu išjungtas)
plese įklijuokite čia url į svetainę šiuo klausimu
Aš ką tik pradėjo jį. Ir nuėjo į savo pagrindinį puslapį CreativX - Powered by vBulletin
Iš pradžių tai yra gerai. Eiti į bet siūlai vieną kartą, tai yra gerai. Grįžti į pradinį puslapį .... sprogimo ... Klaidos viršuje. Grįžti į giją dabar **********.. neveikia. Jis dabar vis dar yra įjungtas.
Atsiprašome, bet negali išlaikyti šią įjungtas. Turiu beveik 400 svečius online, dabar žiūrite skaldytų forume. Aš esu išjungiant. Prašome išbandyti jį galite.
ok, tiesiog išjungti šią parinktį![]()