Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta vbet generuoti vBSEO klaidą
vaikinai po įrengimo vbet
URL, pavyzdžiui,
/ Showthread.php? T = 791 & goto = newpost
nebuvo nukreipti į naują SEF URL
, turėtų būti
/ Vbet4-integration-other-plugins/791-vbet-4-22-vbseo-3-5-1-not-compatible.html
pvz. prašome pažvelgti ir suteikti reikalingą problemos išspręsti.
Ačiū
kamilkurczak
30-06-10, 15:41
vBET ir vBULETTIN versija turite?
tai vyksta visose versijose vBulletin / vbet čia, šioje svetainėje galite išbandyti šią problemą.
kamilkurczak
30-06-10, 15:50
tiesa .. :)
Aš maniau, kad taškas yra tai, kad ji neturi eiti į atitinkamą puslapį.
Dabar aš žinau, kas vyksta.
Patvirtino .. Mes ją patikrinti.
Šiuo metu mes nustatėme, kad ji yra, nes global_start kablys. Mes vis dar turime ištirti, kas tiksliai yra priežastis, kad jis galėtų ją išspręsti. Mes tikimės, kad tai išspręsti greitai, atsiprašau, jei tai trunka per ilgai, jums. Aš asmeniškai greitai nustatyti apibūdinti kaip galėdami greičiau turės išspręsti.
Mes turime sprendimą vBET 3.x (jau išspręsta mūsų forume):
1. Redaguoti apima / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Ieškoti:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Pakeisti:
if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Mes vis dar nėra išspręsta vBET 4.x, tačiau su juo dirbti.
dėka aš laukia 4, vbet nustatyti:)
Ir čia jis eina:)
Išspręsta - bus įtrauktos į kitą spaudai. Greitai nustatyti:
1. Redaguoti vbenterprisetranslator_seo.php
Redaguoti: reikiamos formos
2. Ieškoti:
if (isset($_GET['t']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
3. Pakeisti:
if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
kamilkurczak
05-07-10, 12:23
Tu teisus. Tai turėtų būti atvirkštinis. Atsiprašome už klaidą;)
kodas, atvirkštinis iš vbet dar neveikia man .... kiekvienas gali patvirtinti, jei darau ką nors blogo?
gali būti teisingas kodas
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & klaidingas! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
kamilkurczak
05-07-10, 13:00
Mūsų kodas puikiai dėl mūsų Test Forum. Prašome siųsti Michal PM prieigą prie jūsų FTP.
Jis bandys ją ištaisyti.
Kamil,
tai dirbo už mane
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & klaidingas! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
bet su $ _GET ['p'], kaip siūlė nieko pokyčių **********
Kadangi ši problema yra gauti kintamojo pradziu, kodėl jums reikia patikrinti, jei kintamasis p?
Ar galite tai patvirtinti?
kamilkurczak
05-07-10, 13:19
Abu pasiūlymai yra geras. Kodai tinkamai veikti Test Forum .. Aš parašyti apie tai Michalas.
kamilkurczak
05-07-10, 17:16
grįžti, grįžti,
pabandykite tai padaryti (su kodu):
1. versti puslapį (nesvarbu, kokia kalba)
2. naudoti eiti į pirmą naują pranešimą
Ar matote? Puslapis nėra išverstas.
Aš padariau daug bandymų ir jis yra mūsų pusėje suteikta kodą. Bandykite šį:
1. Nustatyti pokyčiai, kaip mes apie jį ("goto" neegzistuoja, prieš vykdant eina Glonina vBSEO - kad tai, ką mūsų rąstų mums sako)
2. Sukurti naują bandymą paštu
3. Patikrinti, ar jis dirba šioje newone.
Jei tai - tik tada praplaukite talpyklos. Tikriausiai turėtų dirbti flusching Admin CP -> Priežiūra -> Atnaujinti skaitikliai. Pabandyk atstatyti Forumas Informacija galbūt taip pat kai kurie kiti. Jei ji dirbs nauju dešimt itmeans, kad ji dirba, ir jūs tiesiog išsaugotas senas (neteisingas) nukreipimai.
Prašome pabandyti tai ir suteikti mums atsiliepimą, jei jis vis dar neveikia, tada man reikia eiti ir patikrinti, ar jūsų serveryje.
vbet mano bandymai pagal vBulletin 4.0.4pl1
Jūsų kodas
if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
neveikia man, bet ...
if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
veikia gerai ... turite idėją, jeigu šis kodas gali padaryti kažką savo kodą?
Gerai - aš patikrinti, ar sąlyga priešas pradziu bus taip pat dirba mūsų pusėje. Kaip suprantu šiuo metu turite vorking sprendimas. Taigi tai nėra skubus klausimas. Aš jus patikinti, kad šalia išleidimo mes inclue sprendimą, kuris dirbs mūsų ir jūsų serverio.
Skirtumas gali būti vB versija - mes patikrinti vB 4.0.4 - atnaujinti ir patikrinti.
kamilkurczak
11-08-10, 12:42
Gerai, patvirtino.
Jūsų sprendimas yra darbo testas forume.
mes siekti tinkamą versiją ir bus įtraukti į naują IŠLEIDIMAS.
Gerai taip - jei tai bus patvirtinta, tada ji wil būti taikomos. Jis bus įtrauktas į vBET 4.2.3:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):