PDA

View Full Version: Riješen vbet generirati vbseo bug

magmf
28-06-10, 14:58
dečki nakon instalacije vbet

URL-ove kao što su

/ Showthread.php? T = 791 & goto = newpost

nije bio preusmjeriti na novi sef url
koji bi trebao biti

/ Vbet4-integration-other-plugins/791-vbet-4-22-vbseo-3-5-1-not-compatible.html

za primjer. molimo pogledajte i dati potrebne zaobilazno rješenje za rješavanje ovog.

Hvala

kamilkurczak
30-06-10, 15:41
koju verziju vBET i vBULETTIN imate?

magmf
30-06-10, 15:45
to se događa u svim vBulletin / vbet verzije možete testirati taj problem ovdje na ovim stranicama.

kamilkurczak
30-06-10, 15:50
istina .. :)

Mislio sam da je stvar je da to ne ide na relevantne stranice.

Sada znam što se događa.

Potvrđena .. Mi ćemo to provjeriti.

magmf
02-07-10, 17:08
bilo vijesti ovdje?

vBET
02-07-10, 22:18
U ovom trenutku smo identificirali da je zbog global_start kuka. Još uvijek smo istražiti što se točno tamo uzrokuje da bude u mogućnosti to riješiti. Nadamo se da ćemo ga riješiti uskoro - ispričavam se ako je potrebno predugo za vas. Osobno ću opisati brzo popraviti čim ćemo imati rješenje.

vBET
05-07-10, 00:03
Imamo rješenje za to za vBET 3.x (već riješena na našem forumu):

1. Uredi uključuje / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Find:

if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Zamijeniti:

if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {

Mi još uvijek nemamo riješeno to za vBET 4.x, ali rade na tome.

magmf
05-07-10, 00:27
hvala ja htijenje biti čekivanje za 4 vbet popraviti:)

vBET
05-07-10, 06:42
A ovdje to ide:)

Riješeno - bit će uključeni u sljedećem izdanju. Za brzo popraviti:
1. Uredi vbenterprisetranslator_seo.php

Uredi: točan obrasca
2. Find:

if (isset($_GET['t']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
3. Zamijeniti:

if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {

magmf
05-07-10, 12:08
nije obrnuto?

kamilkurczak
05-07-10, 12:23
Vi ste u pravu. Ovo bi trebao biti obrnut. Žao mi je za grešku;)

magmf
05-07-10, 12:45
s inverzni koda iz vbet još uvijek ne radi za mene .... bilo tko može potvrditi, ako sam radiš nešto krivo?

magmf
05-07-10, 12:52
može biti točna kod

if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & lažno! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {

kamilkurczak
05-07-10, 13:00
Naš broj je radi savršeno na našem testnom forumu. Molimo, pošaljite Michal sati s pristupom na svoj FTP.
On će pokušati to popraviti.

magmf
05-07-10, 13:02
Kamil,

to je radio za mene
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & lažno! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {

ali s $ _GET ['p'] kao što je sugerirano ništa se ne mijenja **********
jer problem je s dobiti varijabla goto zašto vam je potrebna provjerite je li varijabla p set?

može li potvrditi ovo?

kamilkurczak
05-07-10, 13:19
Oba prijedloga su dobri. Kodovi ispravno rade na testu forum .. Napisat ću o tome Michal.

kamilkurczak
05-07-10, 17:16
vratiti, vratiti,

pokušati učiniti (s kodom):
1. prevesti stranice (bez obzira na jezik)
2. koristiti Idi na prvi novi post

Možete li vidjeti? Stranica nije preveden.

vBET
05-07-10, 23:20
Ja sam ga provjere upravo sada.

vBET
05-07-10, 23:41
Napravila sam puno testova i to radi na našoj strani u danim kod. Pokušajte ovo:
1. Postavi promjene kao što je to opisao ('goto' ne postoji prije izvršenja ide trought vBSEO - da je ono što naše evidencije nam govori)
2. Napravite novi post testa
3. Provjerite radi za ovaj newone to radi.

Ako je - onda samo rumenilo sprema. Vjerojatno bi trebao raditi flusching u Admin CP -> Maintenance -> Update brojila. Pokušajte Obnovi Forum Informacije možda i neke druge. Ako će raditi za novog deset itmeans da radi, a vi samo imate spremljene stari (pogrešno) redirections.

Pokušajte ovo i dati nam povratne informacije - ako to još uvijek ne radi, onda moram otići i provjerite na vašem poslužitelju.

magmf
06-07-10, 00:51
vbet moje testovi su pod vBulletin 4.0.4pl1

i svoj kod

if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {

ne radi za mene, ali ...

if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {

radi fino ... Imate li kakvih ideja ako ovaj kod može učiniti nešto kôd?

vBET
07-07-10, 11:57
OK - ja ću provjeriti stanje ne neprijatelj goto će također raditi na našoj strani. Kao što ja razumijem u ovom trenutku imate vorking rješenje. Dakle, to nije hitno pitanje. Uvjeravam vas da će u sljedećem izdanju ćemo inclue rješenje koje će raditi na našem i vašem poslužitelju.

Razlika može biti u BB verziji - mi to provjeriti na vB 4.0.4 - mi ćemo ažurirati i ponovno provjerite.

kamilkurczak
11-08-10, 12:42
ok, potvrdio.
Vaš rješenje radi na testu izvan forumu previše.
mi ćemo raditi na odgovarajuće verzije i to će biti uključeni u novi relase.

vBET
11-08-10, 15:21
U redu, tako - ako se potvrdi, onda je wil se primijeniti. To će biti uključeni u vBET 4.2.3:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1