Žiūrėti pilną versiją: vbet klaidą su Marco1 Slėpti visus
Hi:
Aš išbandyti forumą vBet 2.4.3 ir MARCO1 Slėpti viską Hack v4.0
MARCO1 Slėpti viską Hack, kas leidžia paslėpti nuorodas svečiams, pakeisti nuorodą žinutę, problema yra tame laiške yra parašyta 2 kartus, jei vbet 2.4.3 yra įdiegtas.
MARCO1 Hidel galima atsisiųsti iš vbulletin.org svetainės.
Ar bet kuris personalo narys turi atrodyti? manau, kad vbet yra labai įdomus, bet šią klaidą ...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
Sveiki,
Ar galite įklijuoti čia savo forumo URL. Norėčiau pamatyti šį klausimą. Prašome parašyti man, kur galiu rasti šiuo klausimu (dėl jūsų forumą). Kur man reikia ieškoti?
Ar ši problema tik išverstų puslapių ar išverstų puslapių?
Prašome išjungti vBET savo admincp ir įsitikinkite, kad šis klausimas vis dar yra.
Laukiu jumis.
Taip, aš išbandyti ir internete vbet yra aktyvuota, bet ne išversti puslapių happends.
Happends visada yra aktyvuota vbet, galite patikrinti, pavyzdžiui, įvesti čia: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
Nes i cant rašyti tinklalapiuose be 15 žinučių, jums reikia pakeisti *** tinklai.
Dabar vbet išjungti ir nuoroda pakeičiami vienu metu su pranešimą: [Solo reitingas Registrados pueden žiūrėkite Los nuorodos. haz spustelėkite punktas registrarte]
Bet ar vbet yra aktyvuota žinia yra ši: [Solo reitingas Registrados pueden žiūrėkite Los nuorodos. haz spustelėkite punktas registrarte [Solo reitingas Registrados pueden žiūrėkite Los nuorodos. haz spustelėkite punktas registrarte]
Jei reikia galiu vėl įjungti vbet, bet kaip MARCO1 Slėpti viską yra nemokama addon galite jį atsisiųsti iš vbulletin.org ir bandymo vietinį kompiuterį geriau.
Ačiū.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
Turiu vieną klausimą. plese pabandykite išjungti šią Marco ir pabandyti rasti šį klausimą. prašome ją parašyti čia yra šiuo klausimu dar?
Bet jei i išjungti Marco pranešimą, kad jūs turite būti registruotas matyti nuorodas nebus rodomas, nes tokia žinutė pasirodo su Marco Slėpti visus.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Bet jei vBET turded off Ši opcija veikia normalus?
Tai Marco tt klausimas. Tiesiog rašykite palaikymo komanda šio produkto. :)
Jei vbet yra išjungtas Dont happends, todėl manau, kad yra vbet problema: S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Sveiki Miguel,
Žinau, kad bet vBET darbo goot per.
Tai tikriausiai yra konfliktas tarp dviejų įskiepių (vBET ir Marco) ir ne vBET klausimas. Ieškoti konfliktas truks labai ilgai, nes vBET turi daug failų ir funkcijas, ir mes nežinome, šis įjungti ("Marco tt). Marko yra mažiau įskiepiai. Jo pagalba bus lengviau rasti šį konfliktą, todėl prašome rašyti į juos.
Jei jie neatitinka nustatytų reikalavimų, tada mes pasistengsime ją išspręsti.
Ačiū.
Jei vbet yra išjungtas Dont happends, todėl manau, kad yra vbet problema: S
Kertu lažybų, kad kai MARCO1 dissabled tada ji taip pat nereikės nutinka, todėl manau, kad tai yra tam tikrą konflikto - pelase pūdymas Kama "pasiūlymus. Ieškoti konflikto yra daug paprasčiau mažesnių mod autorius ir taip pat ji yra daug lengviau atlikote pakeitimus ten.
Kaip Kamil parašė - mes pasistengsime išspręsti konfliktą, jei autorius MARCO1 žlugs, bet pirmiausia prašome tiesiog paklausti jo apie tai:)
Problema ta, kad Marco dont atsakyti kas susiję Šis mod nuo 17 balandžio.
Aš mačiau mod daug kartų, ir i cant see problema.
Ar vbet bet kiekvieno puslapio URL, perrašyti Tipas? maeby Thats priežastis.
Taip - vBET perrašo URL išlaikyti vertimo stebėjimą.
Jei negalite susisiekti su autoriaus 2 mod, padėsime. Tik prašome nepamiršti, kad mūsų klientų - vartotojų mokama versija visada prioritetas. Tikimės, kad galite suprasti ir kad jis yra priimtinas, nes jūs gausite paramą nemokamai vistiek.
Kamila atliks laisvo laiko. Prašome PM jam prieigos duomenys, su jūsų Admin CP ir FTP. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad jis negalės pradėti dirbti šiuo klausimu šią savaitę.
Aš atsiuntė jam prisijungimo duomenis.
Ačiū iš anksto jums kantrybės.
Jokių naujienų apie šią problemą?
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
Gerai aš pabandyti nustatyti jį dabar ..
Turiu vieną prašymą. Ar jūs exacly apibūdinti kur galėčiau rasti šį klausimą į savo svetainę? ką turėčiau daryti?
Kitas prašymas: Ar jums admincp kalbą pakeisti į anglų?
Kitas prašymą: forumo dalis galiu rašyti testus pranešimų?
I dont know why, bet dabar problema Dont happends: S tai labiausiai Keista, aš mačiau daug laiko: S Atsiprašome bug jums, jei happends i kitą kartą, galėsite atnaujinti.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Aš jūsų admincp ir aš padariau kažką, bet aš nežinau, kodėl dabar dirba .. puikus
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):