Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Tik anglų kalba aktyvavimo el.
Tikimės, Michalas nebus jaustis priblokšti, kai jis sugrįš. Manau, jis sakė, kad buvo sunkios potvynių Lenkijoje. Geras dalykas, jis turi padėti kitą savaitę
Bet kokiu atveju .... Bandžiau užsiregistruoti naują vartotoją per skirtingus išverstas kalbomis mano forumas ... ir kiekvieną kartą aktyvavimo laiško visada ateina per anglų.
Įsitikinkite, kad pasirinkti tinkamą kalbos (skiriasi), taip pat registracijos.
Turiu šių parametrų.
Įvairūs> Rodyti pirminį tekstą vartotojo> Normalus
Įvairūs> Rodyti originalią Svečių> Normalus tekstas
Įvairūs> Versti vBSEO pranešimus JavaScript> Taip
"Google" kalbos aptikimą> Visada pasitikėti vartotojo
bet idėjų?
Sveiki. Taip, mes turime didelių potvynių Lenkijoje ir aš buvo ilga kelionė atgal iš verslo kelionės. Ir aš esu taip pat patenkintas, kad kitą savaitę mūsų komandoje bus didesnės ir jūs, kaip mūsų klientai galės gauti greičiau ir greičiau, naujų funkcijų, vBET:)
Atgal į šį klausimą. vBET nepalaiko Parašyta vertimo šiuo metu.
Mes jau mūsų TODO sąraše integruoti vBET su vb frazės sistema. Kai ji bus pasirengusi, tada mes galime patikrinti galimybes kabliu į automatinį laiškų pranešimo (kuris grindžia frazių) ir padaryti vB pasirinkti frazės pagal faktinį vertimo.
Ir aš taip pat laimingas, kad kitą savaitę mūsų komandoje bus didesnės ir jūs, kaip mūsų klientai galės gauti greičiau ir greičiau, naujų funkcijų, vBET
Nuostabus, gera girdėti! Tai yra puikus produktas.
Mes jau mūsų TODO sąraše integruoti vBET su vb frazės sistema. Kai ji bus pasirengusi, tada mes galime patikrinti galimybes kabliu į automatinį laiškų pranešimo (kuris grindžia frazių) ir padaryti vB pasirinkti frazės pagal faktinį vertimo.
Gerai, ačiū.
šio išspręsti? Aš naudoju 3.3.6 ir el dont get išverstas. pop-up langus per
Sveiki!
Štai atsakymas:
Atgal į šį klausimą. vBET nepalaiko Parašyta vertimo šiuo metu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):