PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta VB atnaujinti TVS tik problemų po

brubros
14-04-10, 05:18
Turėjau diskusijos paramos atnaujinti savo įrenginio 4.0.3 šiandien. Dabar, kai aš spustelėkite vertimo vėliava CMS gaunu neveikiančią nuorodą klaidos. Pavyzdžiui, jei aš spustelėkite Suomijos vėliava vertimas "Google Chrome" ataskaitos neveikiančią nuorodą, ir siūlo klaida gali būti rasti čia: / Forumas / vbet_flag / forumas / fi / turinys /

Kai aš spustelėkite Suomijos vėliava forumo ekrane, tačiau tinkamas vertimas atrodo.

Pasiūlymus? Ačiū!

vBET
14-04-10, 23:08
vBET vBulletin 4.0.3 dar nebuvo išbandytas. Deja vB komanda keičia daug dalykų, kas gali sukelti šalutinį poveikį, pavyzdžiui, ką turite dabar. Mes išbandyti vBET vB 4.0.3 rytoj ir ieškoti priežasties.

Taip pat galėtumėte prašome pateikti mums tiksli URL į puslapį, kur tai vyksta?

vBET
03-05-10, 22:52
Kaip aš atsimenu, tai buvo išspręsta PM - klausimas uždarytas.

VGF
20-05-10, 01:06
Turiu panašią problemą ... kaip ji buvo išspręsta?

brubros
20-05-10, 05:26
Mano vertimas nustojo veikti TVS ir vėl. Atrodo, kad darbas baudą forumuose. Aš ne atnaujinta svetainės dalis nei pagaminti bet kokius pakeitimus šablone, nes jis dirbo paskutinį kartą.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1