PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Individualizuotos Vertimai išskleidžiamajame meniu pozicijos neveikia su vbCMS

iStyles
12-04-10, 15:14
, Aš norėčiau pridėti "Vertimai išskleidžiamajame meniu" vbCMS Navbar, pvz. Istyles.com / naujienos /

Aš bandė nustatyti "vBET-> Flags> Vertimai išskleidžiamajame meniu poziciją" į "Custom" ir įterpiamas {VB: žaliavos vbenterprisetranslatorflagsdropdown} į šabloną vbcms_navbar_link, bet nieko rodyti.

Ši funkcija kitaip veikia forumas, pvz istyles.com / naujienos / Forumas

Ar yra dar ką nors, man reikia padaryti, ar gali kažką padaryti, gauti šį kintamąjį į vbCMS?

vBET
12-04-10, 21:22
Išskleidžiamajame meniu Navbar šablonas buvo sukurta siekiant būti naudojamas (kaip aprašyta parametras aprašymas). Jei norite ją naudoti, taip pat kažkur kitur pabandykite:
1. redaguoti failą / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Ieškoti:

vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));

3. Įdėkite po:

vB_Template::preRegister('TEMPLATE_NAME', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));

4. Pakeiskite TEMPLATE_NAME savo šablono pavadinimą

Aš negaliu garantuoti, kad ji bus dirbti tinkamai ten. Jei ne, jums bus pakeisti šabloną, tačiau tokiu atveju ji gali būti sunku padaryti jį dirbti stende vietose.

Prašome pranešti mums, Ar tai padės:)

iStyles
12-04-10, 21:39
Kad dirbo, ačiū!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1