PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta skirtingas

badawidollah
28-03-10, 10:55
Hello sir,

nusantaraku. org / forum / index.php? kalba = ID

nusantaraku. org / forum / index.php? kalba = lt

nusantaraku. org / forum / index.php? language = VN

i am naudojant Indonezijos
todėl, jei aš spustelėkite nusantaraku. org / forum / index.php? kalba = ID bus nukreipti į nusantaraku. org / forumas /

problema yra
dingo mano reklamuotojo, jei nėra / index.php?

ką daryti

ačiū

vBET
28-03-10, 21:53
Ar jūs tikri, kad vBET šį nukreipti? Prašome išjungti vBET, o komentarą vBET Htaccess taisyklės ir įdėti į savo naršyklės adreso: nusantaraku.org / forum / index.php

Jei nukreipti vis dar atsitinka, ji nėra vBET kaltės. Ar jis sustoja, prašome Tyrė vBET taisykles ir įjungti vBET vėl - šiuo atveju pm man taip pat prieigos duomenys, su jūsų Admin CP ir FTP aš ją išnagrinėti ir spręsti dėl vietos.

badawidollah
29-03-10, 03:30
RewriteEngine on

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumas / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteBase / forumas /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\ org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

po Tyrė visų vbet taisyklės
cant atidaryti mano forumas

badawidollah
29-03-10, 03:34
Ar jūs tikri, kad vBET šį nukreipti? Prašome išjungti vBET, o komentarą vBET Htaccess taisyklės ir įdėti į savo naršyklės adreso: nusantaraku.org / forum / index.php

Jei nukreipti vis dar atsitinka, ji nėra vBET kaltės. Ar jis sustoja, prašome Tyrė vBET taisykles ir įjungti vBET vėl - šiuo atveju pm man taip pat prieigos duomenys, su jūsų Admin CP ir FTP aš ją išnagrinėti ir spręsti dėl vietos.

Išsamiau išsiųstas

badawidollah
29-03-10, 13:46
išspręsta

jo, nes vBSEO

jėga forume šaknis turi nustatyti, kad "ne"

vBSEO komanda man padėti

vBET
29-03-10, 15:27
Didelės:) klausimas uždarytas.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1