Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta vBet už vb4 nebus paleisti
Veikia vb4.0.2
Turite PRO versija įdiegta, tačiau sukdami jį gavau šį klaidos kodą:
Analizės klaida: syntax error, netikėtų $ end in / home / xxx / public_html / forum / includes / class_core.php (4031): eval () 'd kodas 146 eilutė
Prašome pranešti mums, kas yra 4031 eilutės ir kitą turinį savo failą includes / class_core.php.
mod - proxy-realaus IP - reikia šį failą redaguoti.
url, mod rašyti - 15 pranešimų nėra: (
-> Gauti tą pačią klaidą su VB klasės pagrindinių failą
linijų 4031, 4032 - redaguoti class_core failą
eval($template_code);
}
naudojant VB default class_core failo klaida:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4010) : eval()'d code on line 146
eilutes 4010, 4011
eval($template_code);
}
patį kodą arba failą.
Šiame skyriuje:
$template_code = self::fetch_template($this->template);
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}
if ($vbulletin->options['addtemplatename'] AND !$suppress_html_comments)
{
$template_name = preg_replace('#[^a-z0-9_]#i', '', $this->template);
$final_rendered = "\n$final_rendered\n";
}
return $final_rendered;
}
Quote = vBET; 1920], pasakykite mums, kas yra 4031 eilutės ir kitą turinį jūsų apima failą / class_core.php [/ quote].
Ar jūs tikri, kad ji yra vBET kaltės ne tik neteisinga redaguoti failą? Pleae dissable vBET ir patikrinkite, ar problema vis dar egzistuoja. Jei taip, tai reiškia, kad jūsų failo leidimas avarijos vB.
Jei tai vBET kaltės, tada pridėkite prieš eval ($ template_code); linija:
echo 'THIS IS ONLY A TEST template name: ' . $template_name;
Po pokytis greitai jūsų forumą, puslapį, kuris sugenda, kopijuoti bandymo pranešimus (jei jie yra) ir įkelti back originalaus failo. Atkreipkite dėmesį, kad per visą šį laiką forumas bus sudužo.
Prašome atsiųsti mums bandymų pranešimus, kuriuos gaunate - mažutis reikia žinoti, kokį šabloną ji sugenda - tai bus paskutinis, kuris pasirodo.
manau rado problema ... .
-> Stiliaus klausimas - kaip numatytąjį vB stiliaus kūrinius jokių problemų .. .
grįžti vėliau su tuo, kas buvo nustatyta.
Gerai, kad. Esant tokiai situacijai, prašome naudoti kliento vietoje vėliavos, ir pamatyti, ar tai išspręsti klausimą. Jei taip, tada ir toliau naudoti pasirinktinę vietą ir pūdymas instrukcijas šalia vėliavos vieta parametras:)
Išspręsta:)
, mes turime "prekės ženklo free" vBulletin, todėl VB Copyright nėra reikalinga, turi būti įrodyta.
VB Copyright kodas buvo pašalintas.
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}
</div>
Parse Error nuėjo įpylus kodas poraštės šablono.
-> Jūsų scenarijus naudoja jį įtraukti jūsų autorių teisės.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146
naujas klaida, naujų sriegis .. .
rasti kitą postą
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Vis dar problema, tuščias puslapis.
Posted in kita gija
Išspręsta:)
, mes turime "prekės ženklo free" vBulletin, todėl VB Copyright nėra reikalinga, turi būti įrodyta.
VB Copyright kodas buvo pašalintas.
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}
</div>
Parse Error nuėjo įpylus kodas poraštės šablono.
-> Jūsų scenarijus naudoja jį įtraukti jūsų autorių teisės.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146
naujas klaida, naujų sriegis .. .
rasti kitą postą
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Vis dar problema, tuščias puslapis.
Posted in kita gija
Tas pats atsitiko čia. Ar kas nors pasakykite man greitai, kaip pašalinti
VBET 4.2.2 palaiko automatinio vertimo
dalis? Jos vis dar mano autorinės teisės po to, kai aš pašalinti visa kita. (Firminių nemokama versija)
Tas pats atsitiko čia. Ar kas nors pasakykite man greitai, kaip pašalinti
VBET 4.2.2 palaiko automatinio vertimo
dalis? Jos vis dar mano autorinės teisės po to, kai aš pašalinti visa kita. (Firminių nemokama versija)
Jau PM jums:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):