Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta "Google" atsisako indeksas vBET sukurta papildomų URL
vBET 3.4.1
vBSEO 3,6
vBulletin 3.6.8
vBSEO Svetainės medis
Integruota vBET vBSEO Svetainės ir URL, Sitemap gerokai padidėjo dėl papildomų kalbų. Tačiau "Google" atsisako indeksas dauguma jų internete mano Webmaster įrankį atsiuntė man šį pranešimą:
"Googlebot" rado URL jūsų svetainėje labai daug: http://xxxx.com/
"Googlebot" susidūrė su sunkumais, o nuskaitymo savo svetainės http://xxxx.com/.
Googlebot "rado nepaprastai daug nuorodų į savo svetainę. Tai gali reikšti problemą su jūsų svetainės URL struktūrą. "Googlebot" gali be reikalo būti nuskaityti daug skirtingų URL adresų, kad tapačios arba panašios turinio, arba nuskaityti jūsų svetainės dalių, kurie nėra skirti nuskaityti Googlebota. Dėl to "Googlebot" gali sunaudoti žymiai daugiau duomenų srauto, nei būtina, arba gali būti neįmanoma visiškai indeksuoti visą turinį savo svetainėje.
Daugiau informacijos apie šią problemą
Štai URL mėginio su galimų problemų sąrašas. Tačiau šis sąrašas negali apimti visus probleminius URL jūsų svetainėje.
(Pastaba: mėginio URL, nurodyti užsienio kalbos URL (pvz., http://xxx.com/forums/no/something-something.html) ir jie dirba URL, neskaldyti URL).
Kaip rezultatas, o su vBET pateikiau daug daugiau nei anksčiau URL (661.934) "Google" svetainės struktūra "Google" atmetė dauguma iš jų ir tik indeksuoti 44.506 iš jų.
Išsamų pranešimą, kuriame paaiškina, kodėl "Google" nebuvo indeksas šių URL kaip taip:
Nieodwiedzone
Atliekant bandymą ėminio URL iš jūsų Sitemap, mes nustatėme, kad kai kurios URL nukreipti į kitas vietas. Mes rekomenduojame, kad jūsų Sitemap yra URL adresų, nukreipiančių į galutinę paskirties vietą (nukreipti tikslinės), o ne nukreipiant į kitą URL.
HTTP klaida: 301
URL:
http://xxx.com/forums/sl/blah-blah-blah/314-what-ever-sample.html
Problema aptikti: Aug 18, 2011
Neturėtų "Google" indekso mano URL, jei ne visi? Aš perskaičiau šį forumą geras istorijas apie vBET padidinti indeksuojami URL interneto, todėl papildomas srautą. Tai atsitiko man.
Kaip išspręsti mano problemą?
kamilkurczak
25-08-11, 08:21
Sveiki,
galite įklijuoti čia viso pranešimų iš google? Išsamų neteisinga URL? jei dont wanna įklijuokite jį čia - galite PM man. Man reikia patikrinti šį "Google" nuorodos pastebėjau:) Ačiū
Tiesiog PM'ed jums. Iš viso 2 SM, nes "Google" pranešimas yra labai ilgas. Ačiū
kamilkurczak
26-08-11, 09:02
Sveiki,
Aš patikrinti savo nuorodas, ir aš nepastebėjau, bet neteisinga URL ir dvigubo nukreipimai. Ar galite įklijuoti čia robots.txt failo turinį?
antra - naudojant "Google Chrome įrankiai (Ctrl + Shift + j chromo), aš pastebėjau, šiek tiek klaidų - galite patikrinti, kad usng" Google Chrome "naršyklė.
(Bad Request 400, vaizdo nerastas = 404), galite tai patikrinti.
Pasistengsiu rasti Kodėl Google siunčia jums šią žinią.
antra. Aš pastebėjau, kai su dvigubo lang puslapių URL, pavyzdžiui: todėl yra problema su peradresavimo. Ar tikrai, kad jūs teisingai integruoti vBET su vBSEO?
Maniau, Aš po instrukcijas, integruoti vBET su vBSEO. Ką manote, kad aš galėjo praleisti? Galiu dar kartą patikrinkite.
forumai / ne / lt / photoplog trečiosios šalies vBulletin mod ir ji nėra integruota su vBET (aš nežinau, kaip tai padaryti), kad aš nesu nustebęs, kad pamatytumėte keista URL photoplog pagal vBET. Photoplog įdiegta pagal svetainės katalogą, o ne forume šaknis, todėl URL tikrai turėtų būti root / kokia kalba / photoplog, o ne root / Forumai / kokia kalba / photoplog. Bet vistiek Google skundžiasi, kad pernelyg daug ir probleminių apie mano nuolatinį forumą URL.
Tai mano robots.txt, kol gavau Google pranešimą:
"User-agent: Slurp
User-agent: *
Neleisti: / forumai / cron.php
Disallow: / forumas / login.php
Neleisti: / forumai / newreply.php
Neleisti: / forumai / newthread.php
Neleisti: / forumai / printthread.php
Disallow: / forumai / private.php
Disallow: / forumas / profile.php
Disallow: / forumas / register.php
Neleisti: / forumai / report.php
Neleisti: / forumai / reputation.php
Disallow: / forumas / search.php
Disallow: / forumai / sendmessage.php
Disallow: / forumai / payments.php
Neleisti: / forumai / cgi-bin /
Disallow: / forumai / includes /
Neleisti: / forumai / living_avatars /
Neleisti: / forumai / customavatars /
Disallow: / forumai / members.php
Neleisti: / forumai / memberlist.php
Neleisti: / kambarioku
Neleisti: / kambarioku notused
Neleisti: / 3rdparty /
Neleisti: / cgi-bin /
Disallow: / užsiėmimai /
Neleisti: / crons /
Disallow: / funkcijos /
Neleisti: / importo /
Disallow: / includes /
Neleisti: / JScript /
Disallow: / licencijos /
Disallow: / modulių /
Neleisti: / moderatorius /
Neleisti: / psystems /
Neleisti: / smarty /
Neleisti: / temp /
Neleisti: / ajax /
Neleisti: / news.php /
Neleisti: / forumai / /
SiteMap: http://xxxx.com/forums/sitemap_index.xml.gz
Tai mano robots.txt po to, kai aš gavau "Google" pranešimus (Dodałem uždrausti / forumai / kalba / Nariai)
"User-agent: Slurp
User-agent: *
Neleisti: / forumai / cron.php
Disallow: / forumas / login.php
Neleisti: / forumai / newreply.php
Neleisti: / forumai / newthread.php
Neleisti: / forumai / printthread.php
Disallow: / forumai / private.php
Disallow: / forumas / profile.php
Disallow: / forumas / register.php
Neleisti: / forumai / report.php
Neleisti: / forumai / reputation.php
Disallow: / forumas / search.php
Disallow: / forumai / sendmessage.php
Disallow: / forumai / payments.php
Neleisti: / forumai / cgi-bin /
Disallow: / forumai / includes /
Neleisti: / forumai / living_avatars /
Neleisti: / forumai / customavatars /
Disallow: / forumai / members.php
Neleisti: / forumai / memberlist.php
Neleisti: / kambarioku
Neleisti: / kambarioku notused
Neleisti: / 3rdparty /
Neleisti: / cgi-bin /
Disallow: / užsiėmimai /
Neleisti: / crons /
Disallow: / funkcijos /
Neleisti: / importo /
Disallow: / includes /
Neleisti: / JScript /
Disallow: / licencijos /
Disallow: / modulių /
Neleisti: / moderatorius /
Neleisti: / psystems /
Neleisti: / smarty /
Neleisti: / temp /
Neleisti: / ajax /
Neleisti: / news.php /
Neleisti: / forumai / /
Neleisti: / forumai / AF / Nariai /
Neleisti: / forumai / kv / Members /
Neleisti: / forumai / su / Nariai /
Neleisti: / forumai / he / Nariai /
Neleisti: / forumai / AZ / Nariai /
Neleisti: / forumas / eu / Nariai /
Disallow: / forumai / / Nariai /
Neleisti: / forumai / bg / Nariai /
Neleisti: / forumai / lt / Members /
Neleisti: / forumai / zh-CN / Members /
Neleisti: / forumai / h / Nariai /
Neleisti: / forumai / Cs / Nariai /
Neleisti: / forumai / da / Nariai /
Neleisti: / forumas / NL / Nariai /
Neleisti: / forumai / lt / Nariai /
Neleisti: / forumai / ET / Members /
Neleisti: / forumai / TL / Nariai /
Neleisti: / forumai / fi / Members /
Neleisti: / forumai / FR / Nariai /
Neleisti: / forumai / GL / Nariai /
Neleisti: / forumai / kA / Nariai /
Neleisti: / forumai / DE / Nariai /
Neleisti: / forumai / EL / Nariai /
Neleisti: / forumai / ht / Nariai /
Neleisti: / forumai / iw / Members /
Neleisti: / forumai / hi / Members /
Neleisti: / forumai / HU / Members /
Neleisti: / forumai / - / Members /
Disallow: / forumai / ID / Nariai /
Neleisti: / forumai / GA / Nariai /
Neleisti: / forumai / jis / Members /
Neleisti: / forumai / ir / Nariai /
Neleisti: / forumas / Ko / Nariai /
Disallow: / forumai / lt / Nariai /
Neleisti: / forumai / MK / Nariai /
Neleisti: / forumai / MS / Members /
Neleisti: / forumai / lt / nariai /
Neleisti: / forumai / ne / Members /
Neleisti: / forumai / fa / Nariai /
Neleisti: / forumas / PT / Members /
Neleisti: / forumai / Ro / Members /
Neleisti: / forumai / ru / Nariai /
Neleisti: / forumai / SR / Nariai /
Neleisti: / forumai / SK / Members /
Neleisti: / forumai / SL / Nariai /
Neleisti: / forumai / es / Nariai /
Neleisti: / forumai / sw / Members /
Neleisti: / forumai / SV / Nariai /
Neleisti: / forumai / zh-tw / Members /
Disallow: / forumai / th / Nariai /
Neleisti: / forumai / tr / Nariai /
Neleisti: / forumai / uk / Members /
Neleisti: / forumai / UR / Members /
Neleisti: / forumai / VI / Nariai /
Neleisti: / forumai / Cy / Nariai /
Neleisti: / forumai / yi / Nariai /
Disallow: / forumas / member.php
Neleisti: / forumai / AF / member.php
Neleisti: / forumai / kv / member.php
Neleisti: / forumai / su / member.php
Neleisti: / forumai / he / member.php
Neleisti: / forumai / AZ / member.php
Neleisti: / forumas / eu / member.php
Disallow: / forumai / / member.php
Disallow: / forumai / bg / member.php
Neleisti: / forumai / CA / member.php
Neleisti: / forumai / zh-CN / member.php
Neleisti: / forumai / h / member.php
Neleisti: / forumai / Cs / member.php
Neleisti: / forumai / da / member.php
Neleisti: / forumas / NL / member.php
Neleisti: / forumai / lt / member.php
Neleisti: / forumai / ET / member.php
Neleisti: / forumai / TL / member.php
Neleisti: / forumai / fi / member.php
Neleisti: / forumai / fr / member.php
Neleisti: / forumai / GL / member.php
Neleisti: / forumai / kA / member.php
Neleisti: / forumai / de / member.php
Neleisti: / forumai / EL / member.php
Neleisti: / forumai / ht / member.php
Disallow: / forumai / iw / member.php
Neleisti: / forumai / hi / member.php
Neleisti: / forumai / HU / member.php
Disallow: / / forumas / member.php
Disallow: / forumai / ID / member.php
Neleisti: / forumai / GA / member.php
Neleisti: / forumai / / member.php
Neleisti: / forumai / ir / member.php
Neleisti: / forumas / Ko / member.php
Disallow: / forumai / lt / member.php
Disallow: / forumai / MK / member.php
Neleisti: / forumai / MS / member.php
Disallow: / forumai / ne / member.php
Neleisti: / forumai / fa / member.php
Neleisti: / forumas / PT / member.php
Disallow: / forumai / RO / member.php
Neleisti: / forumai / ru / member.php
Neleisti: / forumai / SR / member.php
Neleisti: / forumai / SK / member.php
Neleisti: / forumai / SL / member.php
Disallow: / forumai / es / member.php
Neleisti: / forumai / sw / member.php
Disallow: / forumai / Sv / member.php
Neleisti: / forumai / zh-tw / member.php
Disallow: / forumai / th / member.php
Disallow: / forumai / tr / member.php
Neleisti: / forumai / uk / member.php
Disallow: / forumai / UR / member.php
Neleisti: / forumai / VI / member.php
Disallow: / forumai / Cy / member.php
Neleisti: / forumai / yi / member.php
Neleisti: / forumai / he / member.php
Neleisti: / forumai / AZ / member.php
Neleisti: / forumas / eu / member.php
Neleisti: / forumai / kA / member.php
Disallow: / forumai / UR / member.php
SiteMap: http://xxxx.com/forums/sitemap_index.xml.gz
kamilkurczak
29-08-11, 09:12
galite patikrinti mūsų robotai failą iš čia
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178
Sveiki. Aš ką tik išsiunčiau info Kama perduoti man savo PM. Kaip matau problemą sukelia dvigubo kalbos kodą URL - tai yra, kodėl gavote laišką iš "Google" - turite daug URL su tuo pačiu turiniu.
Pirmiausia - tokios nuorodos neturėtų būti sukurta. Priežastis gali būti ne integruotas įskiepių.
Toliau, net jei tokie URL sukurtas vBET tarkime sužinoti apie ją ir nukreipti. Nukreipiama nėra vyksta jūsų forume ir tai yra problema. Aš nežinau, kodėl ji negali nukreipti - tai vBET klaidą arba, nes jūs naudojate jį oficialiai nepalaikoma vBulletin versiją. vBET 3.x 3.8, diskusijos, ir jūs naudojate vBulletin 3,6. Man reikia patikrinti jį vietoje. Prašome PM man Admin CP ir prieigą prie FTP duomenis.
Gerai, kad dabar matau realią problemą - nuorodos photoplog neapima visų / forumus. Tai buvo integracijos problema - nebuvo jokių pastangų integraciją ir nurodo santykinį nėra absoliuti, todėl vBET prielaidą, kad ji vis dar yra forumo nuorodą.
Nematote, kaip jis prisidėjo prie "Google" skundą, bet matau. Kiekvienas (dauguma) Nuorodų įtraukti yra išverstas nuorodos - kiekvieno išversto puslapio atsilaiko nuorodą į photoplog (pvz., domeno / forumai / lt / photoplog / index.php buvo įtraukti į kiekvieną puslapį su Lenkijos vertimo). Taigi kiekvieno išversto puslapio nuorodą dubliuojamas turinio, nes pagal tų neveikiančių nuorodų, turite photoplog puslapį, kuris yra pagrindinis forumas puslapio turinį.
Aš ką tik pridėjo photoplog ignoruojami URL, todėl vBET neturėtų sukelti tokių neveikiančių nuorodų photoplog nebėra. Būtų geriau integruoti ir jį išversti, tačiau ji nėra taikoma nemokamą pagalbą. Prašome atidaryti naują temą integracijos pagalbos skyriuje - vis dar bus sudėtinga, jei įmanoma, ne visi, nes jūs turite jį kartu su vBSEO taisyklės - todėl tikriausiai standartinis integracijos užuominų nepakaks. Padaryti integracijos mūsų darbuotojai yra mokama paslauga ir kainuoja $ 30 (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php).
Taigi faktiškai išsprendžia problemą išlaikyti savo photoplog puslapių vBET sistema. Neveikiančios nuorodos neturėtų būti generuojami nebėra, ir jau pripažino, neveikiančias nuorodas "Google" bus nukreiptas taip, nurodo kaip:
DOMAIN/forums/pl/photoplog/gallery-view-3.html
bus nukreipta į:
DOMAIN/forums/photoplog/gallery-view-3.html
Taigi, jūs vis dar reikia pridėti Htaccess taisyklė, kuria bus nukreipti į tokius prašymus:. DOMAIN/photoplog/gallery-view-3.html
Tai jau vBET sistema (vBET dabar ignoruoja photoplog jūsų forume) - tai yra, nes jūsų forumą leidžia tokių neveikiančių nuorodų.
Tai turėtų išspręsti problemą - Aš nematau jokių kitų anomalijų. Jei tai padarysite, prašome mums pranešti, kur. Atkreipkite ypatingą dėmesį jūsų forumą kataloge lauke vyksta visos nuorodos - patikrinti, ar po vertimas yra teisingi. Tie, turėtų būti absoliuti, nes kitu atveju vBET bus matyti, kaip dalis forumo turinį ir ten pridėti vertimo stebėjimą. Tai galima sekti vertimas į puslapius, esančius ne forume kataloge ir paramos vertimas, jei jis generuoja naudojant vBulletin variklio, bet ją būtina integruoti - pagal nutylėjimą vBET verčia forume.
Prašome pasakyti, ar Jums reikia daugiau pagalbos šioje srityje.
PS.
Dar viena anomalija, bet nėra susiję su vBET - "Google" rodo keletas nuorodų į elektroninius atvirukus puslapių, kuriuose vyksta ten aš pamačiau tą pačią puslapio turinio po nukreipti bet ir kiti URL, prašome įsitikinti, kad nukreipti siunčia atitinkamą antraštę, sako, kad kiekis ne yra.
Atsakyti į jūsų klausimą PM, kodėl jums buvo įspėjimas apie puslapį, kuris yra dabar puikiai Gerai.
Galimos priežastys:
1. Jis turėjo nuorodos dubliuoti turinį (klaidingas photopost nuorodą, kuri buvo kiekvieno savo išverstą puslapį, kol mes padarėme pakeitimą)
2. Kai "Google" atėjo ten pirmą kartą, galite turėti problemų su "Google" vertimo pati - kaip ir viršijo kvotą, arba laikinai užblokuotas siunčiamus prašymus iš jūsų serverio, ar laikinai užblokuotas "Google" vertimo API (iš kitos priežasties, nei vertimo) - taip, jei dargi tas atsitiko , kai "Google" robotas aplankė jūsų ne talpyklą dar puslapį, tada robotas pamačiau tik išdėstymą visi tekstai tuščią (vertimo rezultatas buvo tuščia eilutė kiekvienam vertimo) - tai visi puslapiai buvo pačios tada.
Negali pasakyti, ji įvyko, bet jie yra galimų priežasčių, kurią mes matome dabar. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad dabar, kai jūsų atmintis yra užpildyta, yra mažiau tikėtina, kad jums bus didesnė "Google" vertimo API kvota (tai yra tam tikrą laiką - po to, kai "Google" padarė, paskelbė, kad Vertimas API bus uždaryta).
Tuo pat metu mes nematome bet su poilsio URL klausimais. , Jei matote bet klausimas, praneškite mums, mes nedelsiant reaguoti, kad padėtų jums. Šiuo metu atrodo puikiai. Ar jums reikia daugiau pagalbos šiuo klausimu? :)
Kaip jums rašė PM - šiuo metu ne daugiau pagalbos reikia čia. Tuo atveju, jei reikia daugiau pagalbos šioje srityje, prašome tiesiog parašyti čia:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):