Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Lankytojų pranešimai, išversti vardus.
Aš tik pamačiau, kad lankytojas žinutes, naudotojų vardus, yra perskaičiuojami. Žiūrėti pridedamą ekrano.
Prašome patarti, kaip išspręsti šią problemą. Ačiū.
Įprasta kalba:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd1b89c7.jpg
Kitas kalbą:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd0bb880.jpg
Prašome PM man su prieigos duomenys, FTP ir Admin CP URL į šį puslapį, ir aš ją išspręsti.
Visi duomenys buvo siunčiami į PM.
Išspręstos ir bus įtraukti į kitą spaudai.
Greitai nustatyti:
1. Grįžti į Admin CP -> Plugins & Produktai -> Plugin Manager "ir spustelėkite Pridėti naują Įskiepis
2. Nustatytąsias vertes:
- Produktas: Vb Įmonių Vertėjas
- Kablys buvimo vieta: visitor_messagebit_display_complete
- Pavadinimas: Neverskite vardai lankytojų pranešimų
- Paleidimo tvarka: 5
- Įskiepis PHP kodas:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '' . $message['musername'] .'";
$ MESSAGE ['username'] = '' . $message['username'] .'";
}
- Įjungti aktyvus: Taip
Jautis aš jau jūsų forumą - prašome patvirtinti tirpalo.
Yep. Aš patvirtinu, kad tai veikia CreativX. Dėka Michalas. Aš daryti pataisą, kiti mano forumas.
Puikus:) Mėgaukitės vBET:)
Tik vienas mažas dalykas, aš tiesiog pastebėjau. Profilio puslapyje šoninės juostos apačioje yra blokas, nurodydama į savo profilį Paskutiniai lankytojai. Matau, ten vis dar išversti vardus. Atsiprašome už vargo!
Tai gali atrodyti kaip mažas klausimas kieno nors akys, bet norėčiau viską dirbti 100%. Taigi galite, prašome pažvelgti į mano paskutinę žinutę prašymu. Ačiū.
Atsiprašome - I miss it. Jūs jau patvirtino, tai yra išspręsti, todėl teko praleisti, nes statusą. Prašome atidaryti naują temą - naujas klausimas naują temą:) Tai, kaip mes žinome, ką mes valdyti, skruzdė tai tikrai naudinga tuo atveju, kai greitai nustato, klaidų grįžta, ar kas nors ieško panašų klausimą ir tt apie.
Taigi, atsiprašau už problemų - tiesiog prašome nukopijuoti savo postą į naują temą, ir mes pasirūpinsime apie tai:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):