חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 25

אשכול: דפים אוטומטי תירגם לעומת הנחיות התוכן של Google

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי norku View Post
    תודה כמיל. אני חושב שזה חבל מאוד כי גוגל לא אוהב את תוכן שנוצר בדרך זו. אני חושב שהם צריכים לעשות חריג עבור פורומים Vbet כי זה רעיון נפלא ואפילו בזמן הקצר היה לי את זה לגמרי עובד ראיתי שיפור בסטטיסטיקה שלי. לא הכל אבוד אם כי, כמובן, כי חלק פיקח באמת Vbet - כי דוברי שפה זרה יכול להשתתף בפורום בשפה שלהם - היא כמובן עדיין שם.
    זה לא נכון כי גוגל לא אוהב תכנים כאלה. כל זה בגלל אי הבנה של מידע כוזב אשר StarBuG לשים כאן. נא להסתכל ולשמוע היטב את הסרט. הנה יש לך את זה תיאר יותר:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי MOGmartin View Post
    גוגל עושה נראה כי הוסרו העמודים VBET עכשיו: אנא ראה את הדיון על הבלוג שלי.

אני אישית לא חושב שזה הדפים האלה הם ספאם, יש להם מטרה לגיטימית ...
    אבודים בטוקיו: Google Algo עדכון 2010/06/04 | קידום אתרים בלוג מתוך SEOforums.org
    קראתי את הבלוג שלך. כפי שאני רואה זאת היא התגובה מידע יומו האחרון. שים לב כי לדעתי זה לא קשור תרגומים. במיוחד כי אני פשוט בדקתי ואני רואה הפורום צמוד בשפות אחרות: אתר:קידום אתרים פורום קידום אתרים + בלוג קידום אתרים Tools@seoforums.org

כי אז אני רואה דפים מתורגמים שלך צמודים אני מניח שזה רק קצת בעיה זמנית ואולי אפילו בצד של Google Analytics, אבל בוודאות לא קשור vBET. אתה יכול לתאר מה קורה עכשיו?

חבר - Im מעריץ גדול של התוסף שלך, עשיתי במקרה של google שלא אוטומטי שלה זבל לתרגם.

אחרי שאמרתי את זה - תסתכל על הבלוג שלי.

דפים אוטומטי VBET תורגם כבר נבעט מתוך חבר המדד.

ההצעה שלי: שימוש ב-API שונה או לפחות לתת את האפשרות. אין דרך כי גוגל יכול לזהות כי הדפים אוטומטית מתורגם אם תרגום הוא טוב מספיק.

שפות מסוימות כמו לעבוד ספרדית טוב מאוד, כמה dont.

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    קראתי את הבלוג שלך. כפי שאני רואה זאת היא התגובה מידע יומו האחרון. שים לב כי לדעתי זה לא קשור תרגומים. במיוחד כי אני פשוט בדקתי ואני רואה הפורום צמוד בשפות אחרות: אתר:קידום אתרים פורום קידום אתרים + בלוג קידום אתרים Tools@seoforums.org

כי אז אני רואה דפים מתורגמים שלך צמודים אני מניח שזה רק קצת בעיה זמנית ואולי אפילו בצד של Google Analytics, אבל בוודאות לא קשור vBET. אתה יכול לתאר מה קורה עכשיו?
    הדפים באינדקס עדיין, אך הם אינם מופיעים בחיפושים כלשהו.

שלו 100% לא עניין זמני GAואת לא מתורגם (כלומר רגיל) דפי לא איבדו נפח החיפוש.

(כמעט) 100% של נפח החיפוש הולך הדפים VBET הפסיק.

אל תבינו אותי לא נכון - Im 100% בצד שלך כאן, הבעיה היא, שגוגל לא.

כמו כן - אני לא אומר כי תוסף VBET הוא אשם או שבור - זה עדיין עובד טוב מאוד והוא מהווה תוסף נהדר. גוגל לעומת זאת הודיעו כי הם מתייחסים הדפים האלה כמו autogenerated, וככזה לא שולחים כל נפח החיפוש.

אני יעדכן אותך ואת הבלוג שלי בעוד כמה זמן ימים.

כמה אישורי בשבילך: Im קידום אתרים מקצועי, כבר במשך 6 שנים, אני מדבר באופן קבוע בכנסים - אני לא מי מדבר עם "knowledges וחצי" או אי הבנה של איך גוגל עובד.

הנה הנתונים הסטטיסטיים המעודכנים תנועה.

@ Hilinebuilders כאן הוא גרף מעודכן. ראו גם אותו ... על Twitpic3

לידיעתך: יש לי גם אתרים מופעל על ידי רובוט wp-ב wordpress המשתמשים של Google Translate API. הם גם נפגעו באותו הזמן ואיבדה 100% של התנועה שלהם.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

תודה על בחורים מידע חדש. אני חסום דפים מתורגמים שלי על 30 מארס ואז החליטה להפוך את השינויים כמה ימים מאוחר יותר כך היה לי Vbet תקינה שוב במשך שבוע עכשיו. אני פשוט בדק דפי נחיתה שלי pageviews והוא יכול לראות שום ירידה משמעותית בפעילות תוכן Vbet שנוצר. הכול נראה נורמלי פה אבל אני לפקח על נתונים סטטיסטיים, ואם אני רואה את הדפים Vbet להיות ירד אני מתכוון לכתוב כאן.

Quote פורסם במקור על ידי norku View Post
    תודה על בחורים מידע חדש. אני חסום דפים מתורגמים שלי על 30 מארס ואז החליטה להפוך את השינויים כמה ימים מאוחר יותר כך היה לי Vbet תקינה שוב במשך שבוע עכשיו. אני פשוט בדק דפי נחיתה שלי pageviews והוא יכול לראות שום ירידה משמעותית בפעילות תוכן Vbet שנוצר. הכול נראה נורמלי פה אבל אני לפקח על נתונים סטטיסטיים, ואם אני רואה את הדפים Vbet להיות ירד אני מתכוון לכתוב כאן.
    הפעילות שלו לא (כלומר, הצפיות בדף) כי אתה צריך להסתכל, דפי הנחיתה שלה, כלומר תנועה google לשלוח לאותם עמודים.

הפעילות היא מושלמת, את התוסף VBET מושלם, הבעיה היא שגוגל לא שולח תנועה לדפים שהיא יוצרת (שהיא חלק גדול מהערך של תוסף לי)

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

כפי שאמרתי, בדקתי את דפי הנחיתה ואני לא רואה שום הבדל משמעותי. שלי הוא פורום קטן ואני רק באמצעות vbet במשך כמה שבועות, אבל התוצאות שלי לא מראים ירידה כרגע.

עריכה: אני לא יכול להעלות את התמונות כאן, אבל אני מסתכל על הגרף כאן (מסוננים כמו שלך הוא) וזה מראה טיפוס יציב. אולי אני אראה את הירידה על העדכון הבא אבל בהחלט לעת עתה אני לא רואה שום probs.
    נערך לאחרונה על ידי norku; 08-04-11 ב 17:56.

תאריך
    אוקטובר 2009

חבר - Im מעריץ גדול של התוסף שלך, עשיתי במקרה של google שלא אוטומטי שלה זבל לתרגם.

אחרי שאמרתי את זה - תסתכל על הבלוג שלי.

דפים אוטומטי VBET תורגם כבר נבעט מתוך חבר המדד.

ההצעה שלי: שימוש ב-API שונה או לפחות לתת את האפשרות. אין דרך כי גוגל יכול לזהות כי הדפים אוטומטית מתורגם אם תרגום הוא טוב מספיק.

שפות מסוימות כמו לעבוד ספרדית טוב מאוד, כמה dont.
    כפי שכתבתי אני קורא את הבלוג שלך כבר וכתבתי לך שאני רואה את הדפים המתורגמים שלך על ידי vBET מאונדקסים בגוג. ראה את עצמך - פשוט כתוב בשאילתת גוגל:
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    אז אלה לא מאותחל מתוך המדד, או אולי אני לא מבין למה אתה מתכוון ...

תאריך
    אוקטובר 2009

הדפים באינדקס עדיין, אך הם אינם מופיעים בחיפושים כלשהו.
    זה לא נכון. אני פשוט לשלוח את השאילתה לגוגל:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    התוצאה היא רק אחד וזה האתר שלך בדף מתורגם על ידי vBET.

שלו 100% לא עניין זמני GAואת לא מתורגם (כלומר רגיל) דפי לא איבדו נפח החיפוש.

(כמעט) 100% של נפח החיפוש הולך הדפים VBET הפסיק.

אל תבינו אותי לא נכון - Im 100% בצד שלך כאן, הבעיה היא, שגוגל לא.
    אני שמח שאתה אוהב את vBET זה לא קשור למי נמצא באיזה צד. אנחנו רק חייבים לבדוק כל מידע שיכול להיות חיוני עבור המשתמשים שלנו. במיוחד אם זה מידע כל כך חשוב כזה. אז אנחנו רק צריכים לתקן כל הצהרה שיכולה לתת רושם מוטעה של משתמשי vBET לגבי השימושיות שלה.

לכן בדקנו האם זה נכון דפים מתורגמים שלך יוסרו מהאינדקס. ועכשיו בדקנו האם אין זה אפשרי להגיע אלה על ידי חיפוש. ובכל המקרים בתא תוצאות טובות - זה אומר כי הדפים שלך באינדקס והם נגישים באמצעות חיפוש.

שים לב שאם התנועה שלך עבור דפים מתורגמים נמוך כי לפני זה יכול להיות טוב להשוות את העמדות שלך ב-Google המדד, מה חשוב מאוד לתנועה מחיפושים. אולי בגלל השינויים גוגל חלק מהדפים שלך לפלס את המדד. זה יכול להיות זמני או למשך זמן ארוך יותר. קשה לדעת.

כמו כן - אני לא אומר כי תוסף VBET הוא אשם או שבור - זה עדיין עובד טוב מאוד והוא מהווה תוסף נהדר. גוגל לעומת זאת הודיעו כי הם מתייחסים הדפים האלה כמו autogenerated, וככזה לא שולחים כל נפח החיפוש.

אני יעדכן אותך ואת הבלוג שלי בעוד כמה זמן ימים.
    תודה על ההערה. כמובן יש לנו גם כדי לבדוק וניתוח של מידע כגון זה הוא פגם vBET או לא. זה כדי להבטיח מוצר נהדר עבור המשתמשים שלנו בתור אחד המשתמשים שלנו ואנו מקווים כי אתה שמח, כי אנחנו מתייחסים לזה ברצינות ולבדוק הכל גם מהצד של באגים פוטנציאל vBET.

אנו להמתין לעדכון שלך.

כמה אישורי בשבילך: Im קידום אתרים מקצועי, כבר במשך 6 שנים, אני מדבר באופן קבוע בכנסים - אני לא מי מדבר עם "knowledges וחצי" או אי הבנה של איך גוגל עובד.
    אנחנו אף פעם לא מציע לך לא יודע מה שאתה כותב עליו. ובאמת מצטער אם שלקחת רושם כזה. שים לב כי זה לא דיון פרטי אלא המועצה הציבורית ולכן עלינו לכלול את כל המידע חיוני גם אם אנחנו חושבים שאתם יודעים על זה, כי זה גם לחברה כולה שלנו. אז אם אתם רואים כמה מידע ברור לך, זה רק בגלל שאכפת לנו כל המשתמשים שלנו להבין יותר את הנושא הזה אני מקווה שזה בסדר בשבילך - אם לא ניתן לעבור לדיון פרטי עם הצוות שלנו

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •