Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 25

Závit: Auto si stránky Google vs obsahová pravidla

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal norku View Post
    Děkujeme, že jste Kamil. Myslím, že je to opravdu škoda, že Google nemá rád obsah vytvořený tímto způsobem. Myslím, že by měl udělat výjimku, protože je pro diskusní fóra Vbet je fantastický nápad, a to i za tu krátkou dobu jsem si to plně funkční jsem viděl zlepšení v mých statistikách. Vše není ztraceno, i když samozřejmě proto, že velmi chytrý část Vbet - že cizího jazyka reproduktory mohou podílet na fóru ve svém vlastním jazyce - je samozřejmě stále existuje.
    To není pravda, že Google nemá rád takový obsah. To vše je nedorozumění, protože nepravdivých informací, které Kosmiku dal sem. Prosím, podívejte se a poslouchat pozorně filmu. Tady to máte popsáno dále:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal MOGmartin View Post
    Google se zřejmě odstraněny VBET stránky nyní: viz diskuze na mém blogu.

Já osobně si nemyslím, že tyto stránky jsou spam, mají legitimní účel ...
    Ztraceno v překladu: Google Algo aktualizace 06.4.2010 | SEO blog z SEOforums.org
    Četl jsem váš blog. Jak to vidím já, je reakcí na poslední den informací. Vezměte prosím na vědomí, že podle mého názoru je to nesouvisí s překlady. Zvláště, že jsem si zkontrolovat a vidím, že fórum je indexována v jiných jazycích: site:SEO fórum + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

A tak, protože vidím, že si stránky jsou indexovány Domnívám se, že to byl jen nějaký dočasný problém možná i na straně Google Analytics, ale definitivně nesouvisí s vBET. Můžeš popsat, co se stane teď?

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

mate - Im velký fanoušek si plugin, a já jsem dělal v případě, že Google není auto Přeložit spam.

Který uvedl, že - Podívejte se na můj blog příspěvek.

VBET auto si stránky byly vykopli z indexu Buddy.

Můj návrh: použít jiné API nebo alespoň dát možnost. Neexistuje žádný způsob, že Google může zjistit, že stránky jsou přeloženy do auto-li překlad je dost dobrý.

Některé jazyky, jako je španělský fungují velmi dobře, některé dont.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Četl jsem váš blog. Jak to vidím já, je reakcí na poslední den informací. Vezměte prosím na vědomí, že podle mého názoru je to nesouvisí s překlady. Zvláště, že jsem si zkontrolovat a vidím, že fórum je indexována v jiných jazycích: site:SEO fórum + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

A tak, protože vidím, že si stránky jsou indexovány Domnívám se, že to byl jen nějaký dočasný problém možná i na straně Google Analytics, ale definitivně nesouvisí s vBET. Můžeš popsat, co se stane teď?
    Stránky jsou stále indexovány, ale nezdá se na hledání.

Jeho 100% NOT dočasné GA problém, A ne překládal (např. normální) strany se neztratil objemu vyhledávání.

(Téměř) 100% z objemu vyhledávání bude VBET stránky se zastavil.

Nechápejte mě špatně - Im 100% na vaší straně zde je problém, Google není.

I - Neříkám, že plugin VBET je vinen, nebo rozbité - to ještě funguje velmi dobře a je skvělé plugin. Google však oznámily, že přistupují na tyto stránky je vytvořeno automaticky, a jako takové nejsou žádné posílání objemu vyhledávání.

Budu si aktualizovat svůj blog a za pár dní času.

Některá oprávnění pro Vás: Im profesionální SEO, bylo 6 let, mluvím pravidelně na konferencích - Já nejsem někdo, kdo mluví s "napůl znalostí", nebo nepochopení toho, jak Google funguje.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Zde je aktualizované dopravní statistiky.

@ Hilinebuilders Zde je aktualizovaný graf. Také vidět stejné ... na Twitpic3

Vaši informaci: Mám také stránky Běží na WP-robot WordPress, které používají Google Translate API. Oni také byli hit ve stejnou dobu a ztratil 100% jejich provoz.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Díky za nové info chlapi. I blokován My si stránky na 30. března a pak se rozhodl vrátit zpět změny pár dní později, takže jsem měl Vbet normálně běží znovu na týden. Právě jsem zkontroloval vstupní stránky a zobrazení stránek a nevidí výrazný pokles aktivity pro Vbet-vytvořený obsah. Věci vypadají normálně, ale tady budu sledovat statistiky, a když vidím Vbet stránky pádu budu post zde.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal norku View Post
    Díky za nové info chlapi. I blokován My si stránky na 30. března a pak se rozhodl vrátit zpět změny pár dní později, takže jsem měl Vbet normálně běží znovu na týden. Právě jsem zkontroloval vstupní stránky a zobrazení stránek a nevidí výrazný pokles aktivity pro Vbet-vytvořený obsah. Věci vypadají normálně, ale tady budu sledovat statistiky, a když vidím Vbet stránky pádu budu post zde.
    není jeho činnost (tj. zobrazení), že byste se měli podívat na jeho vstupní stránky, tedy provoz, který Odeslat na těchto stránkách.

činnost je perfektní, plugin VBET je perfektní, problém je Google neodesílá provoz na stránky, které vytváří (což je velká část hodnoty plugin pro mě)

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Jak jsem řekl, jsem zkontroloval vstupní stránky, a já nevidím žádný podstatný rozdíl. Důl je malý fórum a já jsem jen pomocí vbet za několik týdnů, ale moje výsledky nejsou ukazují pokles v tuto chvíli.

Edit: nemohu nahrát fotky tady, ale já jsem při pohledu na graf zde (filtrovaná jako vy je), a to ukazuje stálé stoupání. Možná uvidíme pokles na další aktualizace, ale rozhodně zatím nevidím probs.
    Naposledy upravil norku; 08-04-11 na 17:56.

Datum registrace
    10. 2009

mate - Im velký fanoušek si plugin, a já jsem dělal v případě, že Google není auto Přeložit spam.

Který uvedl, že - Podívejte se na můj blog příspěvek.

VBET auto si stránky byly vykopli z indexu Buddy.

Můj návrh: použít jiné API nebo alespoň dát možnost. Neexistuje žádný způsob, že Google může zjistit, že stránky jsou přeloženy do auto-li překlad je dost dobrý.

Některé jazyky, jako je španělský fungují velmi dobře, některé dont.
    Stejně jako jsem napsal, jsem si přečetl váš blog již
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    Takže to jsou nestartovali z indexu, nebo možná nechápu, co tím myslíš ...

Datum registrace
    10. 2009

Stránky jsou stále indexovány, ale nezdá se na hledání.
    To není pravda. Jen jsem poslat dotaz na Google:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    Výsledkem je pouze jeden a to je váš web na straně překládal vBET.

Jeho 100% NOT dočasné GA problém, A ne překládal (např. normální) strany se neztratil objemu vyhledávání.

(Téměř) 100% z objemu vyhledávání bude VBET stránky se zastavil.

Nechápejte mě špatně - Im 100% na vaší straně zde je problém, Google není.

To je důvod, proč jsme zkontrolovali to je pravda, že si stránky jsou odstraněny z indexu. A teď jsme to zkontrolovat, není možné dosáhnout ti hledání. A v případě Booth výsledky jsou dobré - to znamená, že jsou vaše stránky indexovány a jsou dosažitelné pomocí vyhledávání.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud váš provoz na přeložených stran je nižší než dříve, než to mohlo být dobré porovnat své pozice v Google indexu, což je velmi důležité pro provoz z vyhledávání. Možná proto, že změny Google některé z vašich stránek jít v indexu. Mohlo by to být dočasné nebo déle. Těžko říct.

I - Neříkám, že plugin VBET je vinen, nebo rozbité - to ještě funguje velmi dobře a je skvělé plugin. Google však oznámily, že přistupují na tyto stránky je vytvořeno automaticky, a jako takové nejsou žádné posílání objemu vyhledávání.

Budu si aktualizovat svůj blog a za pár dní času.
    Díky za poznámku. Samozřejmě musíme také kontrolovat tyto informace analyzovat to je vBET chyba, nebo ne. To je, aby byla zajištěna vynikající produkt pro naše uživatele a jako jeden z našich uživatelů Doufáme, že budete rádi, že jsme léčit vážně a kontrola všeho i ze strany vBET potenciálních chyb.

Budeme čekat na aktualizaci.

Některá oprávnění pro Vás: Im profesionální SEO, bylo 6 let, mluvím pravidelně na konferencích - Já nejsem někdo, kdo mluví s "napůl znalostí", nebo nepochopení toho, jak Google funguje.
    Nikdy jsme naznačují, že nevíte, co se píše. A opravdu líto, pokud jste se jako dojem. Vezměte prosím na vědomí, že to není soukromá, ale veřejná diskuse, takže jsme palubě musí obsahovat všechny důležité informace, i když si myslíme, že víte o tom, protože to je i pro celou naši společnost. Takže pokud uvidíte nějaké jasné informace pro vás, je to jen proto, že se staráme o všechny své uživatele, aby lépe porozumět tomuto tématu Doufám, že to je v pořádku pro vás - pokud ne, můžete přepnout na soukromý rozhovor s našimi pracovníky

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •