מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: עשית שינוי טקסט זכויות יוצרים?!?

mario06
08-06-10, 20:00
אתה יכול לשנות את הטקסט זכויות יוצרים למשהו יותר מקצועי כי אני לא נראית כיום כפי שזה נראה, את זכויות היוצרים vBSEO נראה נחמד.

שילוב עם תרגום על ידי מתרגם Google Enterprise vB 3.3.4

כפי שאתה יכול לראות כאן רק שכחת את המילה קשורה ולא את כל השורה זה נותן יותר נראה מקצועי:

קידום אתרים על ידי vBSEO 3.5.0

vBET
09-06-10, 11:27
כפי שאני מבין אתה מחשיב קצר יותר כמו מקצועי. זה יכול להיות אמת אם עושים טקסט קצר יהיה המטרה. שים לב לטקסט הקצר ביותר האפשרי הוא לא המטרה שלנו במקרה של קישור אשראי הוא מקצועי המטרות שהיא משיגה:)

בכל מקרה נשקול את ההצעה שלך ולבדוק איך אנחנו יכולים לעשות את זה קצר מבלי לאבד המקצועיות שלה.

mario06
09-06-10, 14:54
זה האורך הכולל לא מפריעים לי, אבל משהו כזה נראה oherwise מקצועי יותר זה נראה כאילו זה תוכנה חופשית טעון עם קישורים המודעה.

תרגום אוטומטי על ידי Google vBET 3.3.4
רק קישורים vBET לאתר, נראה נחמד לא? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1