מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר לא יכולים לשלוח תגובות על מאמרים CMS

Wulf
25-08-11, 15:14
זה היה דיווח מוקדם יותר כאן, אבל חוט חדש נראה על מנת:

אני נתקל בבעיה זו שוב איפה זה אינו מאפשר לפרסם תגובות למאמרים CMS. במסוף שגיאה פיירפוקס, הוא מציג הודעה זו כאשר מנסים להשאיר תגובה:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") הוא null

kamilkurczak
26-08-11, 08:45
ברגע זה הוא אינו נתמך. אנו נעבוד כדי לתמוך [Lang] גם מאמרים CMS. אני מניח שיש בעיה כלשהי לפני שעזבנו אותה לא צריך, אבל אני אבדוק את זה שוב ולראות מה קורה שם.
מיכל (vBET) הוא בחופשה עכשיו והוא יהיה יום שני. אני אנסה למצוא פתרון עבורך.

נ.ב. אני רק נבדק CMS מאמר עם lang BBCode להוסיף באופן ידני וזה מתרגם מצוין. אנא מאמר מבחן עם לאנג langtitle BBCode להוסיף באופן ידני ולבדוק איך הוא מתנהג. אולי כאשר שינית כבר קיים מאמר זה נלקח מהמטמון vBulletin ושינויים לא הוכר.

Wulf
26-08-11, 15:31
לא מדובר בתרגום מאמרים CMS. תגובות על מאמרים CMS לא ניתן לפרסם בכלל, גם כאשר הם בשפה שלנו באתר ברירת המחדל.

kamilkurczak
29-08-11, 08:14
תוכל להדביק כאן שום url בדף זה כאשר אני יכול לבדוק את זה?

vBET
29-08-11, 21:03
אוקי הייתי צריך לבדוק את זה כמה פעמים אבל הייתי מסוגל להתרבות. זהו באג vBET. אם המשתמש עידכן את שפת ברירת המחדל שאינה שפת בפורום שלו, אז vBET מוסיף אפשרות נוספת עבור עורך. הנה שכחנו לבדוק את המצב הזה ואנחנו תמיד להוסיף קצת ג'אווה סקריפט, גם אם לא היתה אפשרות להוסיף - זה הגורם לבעיה.

עבור תיקון מהיר בבקשה:
1. עבור Admin CP -> תוספים ומוצרים -> Plugin Manager
2. מצא את תוסף בשם: שפת ברירת המחדל עבור ידית הערות CMS מאמר
3. ערוך את זה - למצוא:

$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
4. החלף ב:

$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {

זה נבדק ייכלל במהדורה הבאה. נא לאשר שזה יעזור.

Wulf
30-08-11, 03:42
לתקן זה עבד נהדר והוא יכול עכשיו להגיב על כתבות CMS שוב. עבודה מצוינת למצוא את הבעיה!

r.dziadusz
30-08-11, 09:45
שמחנו לעזור לך, עבור בעיה אחרת אתם מוזמנים לשאול. :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1