مشاهده نسخه کامل : حل آیا می توانم نظرات در مقالات CMS را ارسال کنید
این امر در اوایل در اینجا گزارش شده است اما یک موضوع جدید به نظر می رسد به منظور :
من دوباره این مشکل که در آن اجازه نمی دهد برای ارسال نظرات به مقاله CMS. در فایرفاکس کنسول خطا ، آن را نشان می دهد این پیام وقتی که در تلاش برای ترک نظر :
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") null است.
kamilkurczak
26-08-11, 08:45
در این لحظه آن را پشتیبانی نمی. ما کار خواهد کرد برای حمایت از [زبان] همچنین برای مقالات CMS. گمان می کنم برخی از مسئله وجود دارد قبل از ما به سمت چپ و آن را به عنوان مورد نیاز نیست ، اما من دوباره آن را چک کنید و ببینید چه اتفاقی می افتد وجود دارد.
میشل (فعال تصدی) در تعطیلات است و او در دوشنبه باشد. من سعی خواهد کرد که راه حل را برای شما پیدا.
PS من فقط آزمایش CMS مقاله با زبان BBCode روشن دستی اضافه شده و آن را خوب ترجمه. لطفا مقاله تست را با زبان و langtitle BBCode روشن افزود دستی و بررسی چگونگی رفتار. شاید زمانی که شما تغییر در حال حاضر ماده موجود در آن را از کش اصلی گرفته شده و تغییرات به رسمیت شناخته شد.
این در مورد ترجمه مقالات سیستم مدیریت محتوا نیست. نظرات در مقالات CMS می تواند ارسال شده در همه ، حتی زمانی که آنها در زبان سایت ما به طور پیش فرض هستند.
kamilkurczak
29-08-11, 08:14
می تواند شما را پیست کنید اینجا هر URL این صفحه تا به حال وقتی که من می توانید آن را تست؟
خوب من تا به حال آن را چندین بار چک کنید ، اما من قادر به تولید مثل است. این مشکلات را فعال تصدی است. اگر کاربر تنظیم زبان پیش فرض خود را به غیر از زبان انجمن ، و سپس فعال تصدی می افزاید : گزینه های اضافی برای سردبیر. در اینجا ما به بررسی این وضعیت را فراموش کرده و ما همیشه اضافه کردن برخی از اسکریپت های جاوا حتی اگر گزینه اضافه شده بود -- این است که علت این مسئله است.
برای تعمیر سریع لطفا.
1. برو به Admin CP --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین
2. پیدا کردن پلاگین به نام : دسته زبان پیش فرض برای نظرات CMS مقاله
3. ویرایش آن ها -- پیدا کردن :
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
4. به جای توسط :
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
این تست شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. لطفا تأیید کنید که از آن کمک کند.
این تعمیر کار می کرد و می تواند در حال حاضر در مقاله CMS نظر دوباره. کار بزرگی در پیدا کردن این مشکل!
r.dziadusz
30-08-11, 09:45
ما به شما کمک کند ، خوشحال بودند برای هر مسئله دیگر شما بیشتر از استقبال برای پرسیدن. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):