PDA

مشاهده نسخه کامل : حل آیا می توانم نظرات در مقالات CMS را ارسال کنید

Wulf
25-08-11, 15:14
این امر در اوایل در اینجا گزارش شده است اما یک موضوع جدید به نظر می رسد به منظور :

من دوباره این مشکل که در آن اجازه نمی دهد برای ارسال نظرات به مقاله CMS. در فایرفاکس کنسول خطا ، آن را نشان می دهد این پیام وقتی که در تلاش برای ترک نظر :

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") null است.

kamilkurczak
26-08-11, 08:45
در این لحظه آن را پشتیبانی نمی. ما کار خواهد کرد برای حمایت از [زبان] همچنین برای مقالات CMS. گمان می کنم برخی از مسئله وجود دارد قبل از ما به سمت چپ و آن را به عنوان مورد نیاز نیست ، اما من دوباره آن را چک کنید و ببینید چه اتفاقی می افتد وجود دارد.
میشل (فعال تصدی) در تعطیلات است و او در دوشنبه باشد. من سعی خواهد کرد که راه حل را برای شما پیدا.

PS من فقط آزمایش CMS مقاله با زبان BBCode روشن دستی اضافه شده و آن را خوب ترجمه. لطفا مقاله تست را با زبان و langtitle BBCode روشن افزود دستی و بررسی چگونگی رفتار. شاید زمانی که شما تغییر در حال حاضر ماده موجود در آن را از کش اصلی گرفته شده و تغییرات به رسمیت شناخته شد.

Wulf
26-08-11, 15:31
این در مورد ترجمه مقالات سیستم مدیریت محتوا نیست. نظرات در مقالات CMS می تواند ارسال شده در همه ، حتی زمانی که آنها در زبان سایت ما به طور پیش فرض هستند.

kamilkurczak
29-08-11, 08:14
می تواند شما را پیست کنید اینجا هر URL این صفحه تا به حال وقتی که من می توانید آن را تست؟

vBET
29-08-11, 21:03
خوب من تا به حال آن را چندین بار چک کنید ، اما من قادر به تولید مثل است. این مشکلات را فعال تصدی است. اگر کاربر تنظیم زبان پیش فرض خود را به غیر از زبان انجمن ، و سپس فعال تصدی می افزاید : گزینه های اضافی برای سردبیر. در اینجا ما به بررسی این وضعیت را فراموش کرده و ما همیشه اضافه کردن برخی از اسکریپت های جاوا حتی اگر گزینه اضافه شده بود -- این است که علت این مسئله است.

برای تعمیر سریع لطفا.
1. برو به Admin CP --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین
2. پیدا کردن پلاگین به نام : دسته زبان پیش فرض برای نظرات CMS مقاله
3. ویرایش آن ها -- پیدا کردن :

$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
4. به جای توسط :

$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {

این تست شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. لطفا تأیید کنید که از آن کمک کند.

Wulf
30-08-11, 03:42
این تعمیر کار می کرد و می تواند در حال حاضر در مقاله CMS نظر دوباره. کار بزرگی در پیدا کردن این مشکل!

r.dziadusz
30-08-11, 09:45
ما به شما کمک کند ، خوشحال بودند برای هر مسئله دیگر شما بیشتر از استقبال برای پرسیدن. :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1