צפה בגרסא המלאה: האם אני יכול לבטל vbet בבלוג?
יש לי תצורה מסוימת VB4 שלי שם הפורום הוא על site.com / בפורום בלוג על blog.site.com וכל פרופילי משתמשים ב [שם משתמש]. Site.com ואת הבלוג שלהם [שם משתמש]. באתר .com / blog (כל זה נעשה על ידי vBSEO).
ניסיתי בשרת מבחן v2 vBET חינם שלך, אבל את הבלוגים ופרופילים לא ניתן לתרגם כל כך הייתי רוצה להשבית בעמודים אלה. האם זה אפשרי?
כן אתה יכול לבטל בלוגים בגירסה המלאה באמצעות CP Admin -> vBET -> אפשרויות תרגום -> התעלם כתובות - אתה יכול פשוט להגדיר שם "/ בלוג".
זה לא יעבוד עבור פרופילי המשתמש, כי אין חלק URL נפוץ (חוץ. Site.com, אבל זה היה להתעלם הכל). שינוי קטן vBET קוד יפתור את הבעיה (במקום שבו התעלם URL מסומנת אנו יכולים לבדוק גם את זה בדף הפרופיל באמצעות ערך THIS_SCRIPT).
התעלם אפשרות כתובות אינה זמינה בגרסה חופשית.
Admin CP - > vBET - > אפשרויות תרגום - > להתעלם כתובות Url
אנא אמור לי... כיצד להתעלם 4.4.x vBET האו ם פורומים ספציפי... examle... פורום זה...
שאלות הנדלניים (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pre-sales-questions/)
יש לי בערך 140 פורומים ציבוריים..., אני רוצה לתרגם רק חצי פנסיון שלי... רק כמה דיונים בפורומים... אודות 70 פורומים...
אני חייב להכניס בכל הפורומים 70 זה... התעלם כתובות Url... או מה?
יהיה בסדר להוסיף תכונה חדשה... כלול/אי-כלילה פורומים... פורום מזהים המופרדים באמצעות פסיק... או בחר (CTRL + לחיצה) מכשפה בפורומים כדי לכלול או לא לכלול...
ברגע זה תומך vBET תוך התעלמות על-ידי חלק כתובת URL. עבור בקשות תכונה, נא לפתוח שרשור חדש במקטע בקשת תכונה.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):