מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר בעיות מדי פעם עם המרה URL

simit patel
25-11-09, 18:06
שלום,

אני כבר משתמש מאז vbet הסניף 2.X, ואת כבר שדרוג לאורך הדרך. אני פשוט לשדרג ל 3.2.2.

עכשיו, כאשר אני לוחץ על הדגלים, אני שמה לב לשינויים כתובת האתר גם כן. עם זאת, לפעמים הדף נטען כמו שצריך, אבל בפעמים אחרות, אני פשוט מקבל דף לבן שאומר "דף לא נמצא". האתר שלי הוא informedtrades.com. התקנתי vBSEO גם כן.

ראיתי כמה אנשים מדווחים על חוויות דומות, אבל לא ראיתי מישהו מדבר על זה מתרחש רק חלק מהזמן, וגם אני לא רואה אנשים רק היתה לי בעיה לאחר שדרוג זה האחרונות. מצטער אם זה טופל כבר עם פספסתי אותו.

כל רעיונות איך לפתור את הבעיה?

תודה
simit

vBET
25-11-09, 20:44
היי. אני חושב שמצאתי את התבנית. על קישורים הפורום שבו יש תווים מיוחדים הם טענו שלא ניתן למצוא. אני לא יודע למה עדיין.

אנחנו לא יכולים לשחזר את זה על השרתים שלנו (כפי שאתם יכולים לראות כאן היא עובדת היטב) אז אנא PM אותי גישה Admin CP הפרטים שלך FTP.

jorgejgm
26-11-09, 00:03
שלום,

אני כבר משתמש מאז vbet הסניף 2.X, ואת כבר שדרוג לאורך הדרך. אני פשוט לשדרג ל 3.2.2.

עכשיו, כאשר אני לוחץ על הדגלים, אני שמה לב לשינויים כתובת האתר גם כן. עם זאת, לפעמים הדף נטען כמו שצריך, אבל בפעמים אחרות, אני פשוט מקבל דף לבן שאומר "דף לא נמצא". האתר שלי הוא informedtrades.com. התקנתי vBSEO גם כן.

ראיתי כמה אנשים מדווחים על חוויות דומות, אבל לא ראיתי מישהו מדבר על זה מתרחש רק חלק מהזמן, וגם אני לא רואה אנשים רק היתה לי בעיה לאחר שדרוג זה האחרונות. מצטער אם זה טופל כבר עם פספסתי אותו.

כל רעיונות איך לפתור את הבעיה?

תודה
simit
שלום, יש לי גם קרה פעם, אבל אם אתה לטעון מחדש את הדף שוב עושה זאת היטב. האמת היא נדירה, ברכות.

vBET
26-11-09, 04:55
האמת היא שזה לא עניין כמו זה נדיר - זה לא צריך לקרות בכלל ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו על מנת להפוך אותו עובד כל הזמן:)

simit patel
26-11-09, 16:18
חזרתי אל vbet 312, זה עובד מצוין. כך, הנושא קשור הבדל כלשהו בין 312 לבין 322. כמו כן, כאשר חזרתי אל 312, הדבר הראשון שעשיתי היה להחליף מוצר. הבעיה עדיין נמשכת. ואז, כשאני נטען את הקבצים של 312, זה נראה לפתור את הבעיה. כך, אולי הבעיה קשורה לערוך את הקובץ בין 312 לבין 322.

כמו כן ראוי לציין כי יש לי vbblogs מותקן. זה לא השפיע כלל; כתובות בבלוגים לא היו נכתבים באותיות זרות. לא ב 322, ולא 312.

אני באמת רוצה לנצל את התכונות החדשות של 322. האם יש בכל זאת אני יכול לעשות, כי לאור המצב?

תודה
simit

הוסיף: וכמובן יש לי את הגירסה האחרונה של vBSEO מותקן.

vBET
26-11-09, 16:23
זה לא הרעיון הכי טוב מתקינה מחדש עשה כאשר התמיכה היא על הלוח שלך ...

כמו כן אני מגלה שזו בעיה עם תצורה vBSEO. הדפוסים אשר יש לך חוט לא תאפשר סימנים זרה:

'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',

זה צריך להיות משהו כזה:

'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',

אך לא לשנות אותו באופן ידני. דפוס כזה הוא במקומות רבים בתצורת vBSEO. אנא PM אותי גישה פרטים CP שלך vBSEO ואני אמצא איזה פרמטר תצורה אחראי לכך.

vBET
26-11-09, 16:38
הסיבה לכך היא טועה תצורה vBSEO.

אפשרות הגדרת "החלף שאינם באנגלית דמויות כתובות?" כדי "לשמור שאינם באנגלית דמויות כתובות".

זה מסתורי להיעלם מן ידני אינטגרציה שלנו. סליחה על הצרות:) להגדיר רק פרמטר זה יהיה בסדר:)

jorgejgm
26-11-09, 17:28
הסיבה לכך היא טועה תצורה vBSEO.

אפשרות הגדרת "החלף שאינם באנגלית דמויות כתובות?" כדי "לשמור שאינם באנגלית דמויות כתובות".

זה מסתורי להיעלם מן ידני אינטגרציה שלנו. סליחה על הצרות:) להגדיר רק פרמטר זה יהיה בסדר:)

עבור הספרדים יש בעיה עם האותיות זה באותיות N, O, I, וכו 'וכו' (תרגם את הסר כדי N, o, אני.לאחר הפעלת "להחליף תווים שאינם באנגלית" vbseo הוחלפה האות n או (I) בכתובת ה-URL. זה טוב מאוד seo.כאשר האפשרות "שמור על תווים שאינם באנגלית ב- Url" תווים מוחלפים על-ידי ~. משהו המשפיעה על seo הרבה. עבור מהדורות העתידיים של VB "להיפתר" או בלתי אפשרי מבחינה טכנית?.תודה.

vBET
26-11-09, 20:12
לאחר הפעלת "להחליף תווים שאינם באנגלית" vbseo הוחלפה האות n או (I) בכתובת ה-URL. זה טוב מאוד seo.כאשר האפשרות "שמור על תווים שאינם באנגלית ב- Url" תווים מוחלפים על-ידי ~. משהו המשפיעה על seo הרבה. עבור מהדורות העתידיים של VB "להיפתר" או בלתי אפשרי מבחינה טכנית?.תודה.

הדבר נעשה על ידי vBSEO - vBET לא עשה תחליפים כאלה. אתה צריך להגדיר כראוי vBSEO. אתה יכול לקבל אפשרות לשמור לא Espagnol ans תווים גם להגדיר באופן ידני FORUM_DIR / inclues / פרמטר vbseo_custom_char_replacement config_vbseo.php $. תודה כי תוכל לעבוד עם כתובת האתר של תורגם ולשמור URL הקיים שלך עבור שפת כמו אלה שבהם.

תראו כאן:

http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html

זוהי כתובת האתר שבו האותיות הפולני (כמו śąęć) שונתה בזכות vbseo_custom_char_replacement $ וזה עדיין שומר את כל האותיות באנגלית לא אחרים. זהו הקישור זהה עבור יפנית:

http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html

גם זה דוגמא טובה למה אתה צריך לשמור לא אנגלית / Espagnol תווים - בשפות מסוימות יש noly לא אנגלית / Espagnol תווים.

זוהי דוגמה כיצד ניתן להגדיר ערך vbseo_custom_char_replacement $ (עבור אותיות הפולני):

$vbseo_custom_char_replacement = array(
'ˇ' => 'A',
'¦' => 'S',
'¬' => 'Z',
'±' => 'a',
'¶' => 's',
'Ľ' => 'z',
'ą' => 'a',
'ę' => 'e',
'ć' => 'c',
'ż' => 'z',
'ś' => 's',
'ź' => 'z',
'ó' => 'o',
'ł' => 'l',
'ń' => 'n',
'Ą' => 'A',
'Ę' => 'E',
'Ć' => 'C',
'Ż' => 'Z',
'Ś' => 'S',
'Ź' => 'Z',
'Ó' => 'O',
'Ł' => 'L',
'Ń' => 'N'
);

אז כפי שאתה רואה - אתה יכול לשמור דרך האל SEO עבור קישורים הקיים ולפתוח עבור קישורים מתורגמת 52 שפות:)

אני מקווה שזה יעזור במקרה של עוד שאלות פשוט לשאול - אנחנו כאן כדי לעזור לך:)

jorgejgm
26-11-09, 21:27
תודה רבה לך שוב, עובד מושלם. תודה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations