מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vbOptimise

tavenger5
16-11-10, 16:27
לצערי אני עדיין נתקל בבעיות עם שימוש vbOptimise ו vBET יחד. אם אני יכול להפעיל את המטמון אורח, אשר מטמוני כל הדפים עבור האורחים memcache, דפי vBET לאבד CSS שלהם לעשות שום לתרגם כהלכה.

יש לך רעיונות?

kamilkurczak
17-11-10, 09:49
וכאשר vBotpimise מושבת - סגנון מטמון אורח הוא עובד אלוהים או לא? אני רוצה לבדוק את זה. אני רוצה לבדוק את מקור האתר שלך.

moman
17-11-10, 15:48
לצערי אני עדיין נתקל בבעיות עם שימוש vbOptimise ו vBET יחד. אם אני יכול להפעיל את המטמון אורח, אשר מטמוני כל הדפים עבור האורחים memcache, דפי vBET לאבד CSS שלהם לעשות שום לתרגם כהלכה.

יש לך רעיונות?
memcache לא נועד מטמון כמויות גדולות של נתונים (> 1Mb כברירת מחדל). אולי זה מה שגורם לבעיה?

אני משתמש vBET, vBoptimise, Memcache, ו APC בשרת שלי ללא בעיות, אבל אני מריץ גרסה ישנה יותר של vbet אשר אינו כולל את המטמון קובץ אורח.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1