Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 28

Téma: Teszt: Ez a szöveg van írva franciául

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Cybershaolin View Post
    Ahhhhh! Most kaptam, hogy hangosan és tisztán. Ez az a része, amit nem értettem. Most megváltozott a nyelv a francia Usercp és írt egy teszt üzenet a francia. Ez tökéletesen működik itt. Köszönöm, hogy időt, hogy magyarázza el nekem, egyszerű módon.

De a saját fórumon, a fórum nyelv a francia, én is (opcionális ahogy mondta) meg én UserCP francia, és megpróbáltam írni üzeneteket arab és olasz. Az eredmény azt mutatta, arab és olasz fordítás nélkül semmit. Ezért még mindig nem értem. Úgy tűnik, hogy nem dolgozik a fórumon.

Is, mondd: a nyelv addon (lásd a képen) a BBCode (választhat, akár nem), amikor össze egy üzenetet, és a gyors választ is, ez olyan addon-es verzió 3.1.2, mert még mindig nem frissítést még, és én Nem kell, hogy a 3.1.1?
    Minden működik, ahogy tervezték. Ez azt jelenti - mod lesz hozzá Lang BBCode csak akkor, ha meg a felhasználó alapértelmezett nyelve, és csak ezt a nyelvet. Ha ez nem megfelelő, akkor csak mondd, hogy nem adja hozzá a szerkesztő.

Minden más esetben meg kell hozzá lang BBCode kézzel. Szóval írt üzeneteket két másik nyelv, és mondd el a mod, hogy ezek a franciák, de azok nem, és ez az, amiért azok nem voltak lefordítva.

Fordítása üzenetet írt más nyelven fog történni, csak akkor, ha lang BBCode hozzá. Ellenkező esetben a Google összezavarodnak, és visszatér csak ugyanazt a szöveget (ez olyan, mint megy a francia-angol fordító és ad neki szöveget lengyel - ő csak adni ezt a szöveget újra, mert nem fogja megérteni). Tehát hozzá lang BBCode hogy üzenetet megmondja a mod, amely fordító neki kell menni a fordításhoz.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a lehetőségek szerkesztők egészül ki, ha a felhasználó be a alapértelmezett nyelven, hogy a fórum az alapértelmezett nyelv. Ellenkező esetben nincs értelme, mert azt jelenti, hogy a felhasználó írja, fórum nyelv és nincs lang BBCode hozzá. Ezért kérjük, a teszt csak a változás az alapértelmezett nyelv a többi, hogy a fórum nyelv és látni fogod, hogy lehetőségek jelennek meg a szerkesztők

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Minden működik, ahogy tervezték. Ez azt jelenti - mod lesz hozzá Lang BBCode csak akkor, ha meg a felhasználó alapértelmezett nyelve, és csak ezt a nyelvet. Ha ez nem megfelelő, akkor csak mondd, hogy nem adja hozzá a szerkesztő.

Minden más esetben meg kell hozzá lang BBCode kézzel. Szóval írt üzeneteket két másik nyelv, és mondd el a mod, hogy ezek a franciák, de azok nem, és ez az, amiért azok nem voltak lefordítva.

Fordítása üzenetet írt más nyelven fog történni, csak akkor, ha lang BBCode hozzá. Ellenkező esetben a Google összezavarodnak, és visszatér csak ugyanazt a szöveget (ez olyan, mint megy a francia-angol fordító és ad neki szöveget lengyel - ő csak adni ezt a szöveget újra, mert nem fogja megérteni). Tehát hozzá lang BBCode hogy üzenetet megmondja a mod, amely fordító neki kell menni a fordításhoz.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a lehetőségek szerkesztők egészül ki, ha a felhasználó be a alapértelmezett nyelven, hogy a fórum az alapértelmezett nyelv. Ellenkező esetben nincs értelme, mert azt jelenti, hogy a felhasználó írja, fórum nyelv és nincs lang BBCode hozzá. Ezért kérjük, a teszt csak a változás az alapértelmezett nyelv a többi, hogy a fórum nyelv és látni fogod, hogy lehetőségek jelennek meg a szerkesztők
    OK kaptam azt a részét is ... Csak még egy kérdést:

Amikor ezt mondta utáni # 6:
    lang BBCode egészül szerint automatikusan a felhasználó alapértelmezett nyelv. Ha ez nincs beállítva, vagy ugyanaz, mint a fórum nyelvet, akkor semmi sem beállítva.
    Nézzünk egy példát:

-A fórum nyelv francia
    -User a saját nyelv a spanyol, de nem állított fel a Usercp
    -User írja utáni spanyol

Itt a példa a beállítások felett:

Ez azt jelenti, ha a felhasználó, aki nem beállított saját felhasználói nyelv (legyen mondjuk ez a spanyol, de az én fórumon, a fórum feltételezem, hogy ez lesz a francia, mert állítólag használni fórum nyelvet, ha nincs beállítva), és hogy a fórum nyelv a francia ...? ha a felhasználó ír spanyolul, akkor feltételezhető, hogy azt lásd a BBCode a lefordított szöveget franciául. Ez igaz?

Mert, ha nem ez a helyzet és a szöveg a spanyol nem fordították egyáltalán ebben a példában ez megy vissza a kérésemet itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...-language.html :

Tényleg szép terméket. Köszönöm ismét ezt a hack.

Azt segítségre van szüksége, vagy egy kérelmet kell tennie. Az új felhasználók a fórumon, nem baj, hiszen egy olyan területen válassza ki az alapértelmezett nyelv, de az összes már meglévő felhasználók számára, nincs érték beállítva, hogy csak hozza "Nem beállított". Tudna nekem egy lekérdezést végrehajtani annak érdekében, hogy automatikusan az alapértelmezett nyelv helyett "Nincs beállítva" (az én esetemben ez a francia számára az alapértelmezett érték)? Ez azért van, mert még akkor is, ha teszel egy szál a fórumon elmondta, hogy a felhasználók számára, hogy menjen módosítani adataikat, sokan közülük nem olvastam, hogy a téma.

Jó lenne, ha tudom megváltoztatni ezt automatikusan a már meglévő felhasználók számára.

Köszönöm.
    Érted mire gondolok? Ha ez nem lehetséges, csinálja a lekérdezést, hogy legalább legyen egy olyan opció admincp az adminisztrátorok, akik szeretnének változtatni egy adott felhasználó nyelvet a kívánt nyelvet ...
    Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 16-11-09 -on 06:23.

Amit helyes. Úgy működik így.

Tehát feltételezve, hogy a felvenni kívánt lehetőség meg a felhasználó alapértelmezett nyelve az Admin CP - igaz?

Amit helyes. Úgy működik így.
    Az utolsó üzenet volt, egy kicsit hosszú, bocs. Az árajánlat a fenti, ez a válasz a kérdésemre kértem itt van:

Példa:

-A fórum nyelv francia
    -User anyanyelv spanyol, de a felhasználó nem állított fel a Usercp
    -User írja utáni spanyol
    -Eredmény után a fórumon is franciául BBCode be?
    Pontosabban, ez a válasz az utolsó kérdésre?

Tehát feltételezve, hogy a felvenni kívánt lehetőség meg a felhasználó alapértelmezett nyelve az Admin CP - igaz?
    Igen, ez nagyszerű lenne. Továbbá, nem lenne jó hozzá az alapértelmezett nyelv a felhasználó által kiválasztott mutatja a saját felhasználói profilt az oldalon, ha megyünk ellenőrizni, hogy az oldalon. Ez is egy nagy addon ahhoz, hogy egy admin, hogy megtudja, a felhasználó a kiválasztott nyelven.

Az utolsó üzenet volt, egy kicsit hosszú, bocs. Az árajánlat a fenti, ez a válasz a kérdésemre kértem itt van:

Pontosabban, ez a válasz az utolsó kérdésre?
    Nem Felhívjuk figyelmét, hogy mod mindig tartja az eredeti szöveget (valójában utáni tartalom folyamatosan csak az eredeti szövegben). Tehát ebben az esetben postai úton fog maradni az eredeti (mint mindig), és BBCode nem lesz hozzá automatikusan, mert a felhasználó nem az alapértelmezett nyelv. Így a végén nem lesz lefordítva, mivel más nyelven, és azt mondja, hogy ez a fórum az alapértelmezett nyelv.
    Én hozzá a TODO lista automatikusan felismeri a nyelvet (is konfigurálható, mert ez hatással a teljesítményre, és nem mindenki lesz szüksége erre.)

Igen, ez nagyszerű lenne. Továbbá, nem lenne jó hozzá az alapértelmezett nyelv a felhasználó által kiválasztott mutatja a saját felhasználói profilt az oldalon, ha megyünk ellenőrizni, hogy az oldalon. Ez is egy nagy addon ahhoz, hogy egy admin, hogy megtudja, a felhasználó a kiválasztott nyelven.
    Ok. Hozzáadott TODO lista:
    - Hagyjuk meg a felhasználó alapértelmezett nyelvet Admin CP
    - Mutasd a felhasználó alapértelmezett nyelv tagja info.
    - Automatikusan felismerik valós hozzászóláshoz ha a Google lehetővé teszi, hogy ezt a CURL (konfigurálható + e-mail értesítést, hogy rendszergazda, hogy ellenőrizze, hogy abban az esetben, ha a Google, hogy hiba).

Ez rendben?

Nem Felhívjuk figyelmét, hogy mod mindig tartja az eredeti szöveget (valójában utáni tartalom folyamatosan csak az eredeti szövegben). Tehát ebben az esetben postai úton fog maradni az eredeti (mint mindig), és BBCode nem lesz hozzá automatikusan, mert a felhasználó nem az alapértelmezett nyelv. Így a végén nem lesz lefordítva, mivel más nyelven, és azt mondja, hogy ez a fórum az alapértelmezett nyelv.
    Én hozzá a TODO lista automatikusan felismeri a nyelvet (is konfigurálható, mert ez hatással a teljesítményre, és nem mindenki lesz szüksége erre.)
    Ez logikus és ebből következik, amit kísérleteztem. Ezért kértem, különösen az összes létező felhasználók saját fórum telepítése előtt hack. Ez nem igazán befolyásolja az új felhasználók, regisztráció A fórum hiszen ki kell választani egy alapértelmezett nyelvet a regisztrációs folyamat, de van néhány hatása a régi felhasználók számára, akik nem választunk alapértelmezett nyelv. Ha ezek a felhasználók ír saját nyelvükön, és eltér a fórum nyelv (anélkül döntött az alapértelmezett nyelv, ami ebben az esetben is ugyanaz marad, mint az alapértelmezett fórum nyelv) nem lesz fordítva (kivéve, ha hozzá BBCode kézzel is, de meg kell tudni, hogy ...). Ez valamit mondani minden régi felhasználók számára, hogy menjen, és állította be az alapértelmezett nyelv, vagy adjunk hozzá egy BBCode kézzel, de ez valami más feltételezve fognak.

Ez kiürítette a kérdésemre. Köszönöm, hogy tisztázta. Igen, jó lenne, ha mindent lehet automatikusan felismeri. Biztos benne, hogy lehet ezt elérni?

Ok. Hozzáadott TODO lista:
    - Hagyjuk meg a felhasználó alapértelmezett nyelvet Admin CP
    - Mutasd a felhasználó alapértelmezett nyelv tagja info.
    - Automatikusan felismerik valós hozzászóláshoz ha a Google lehetővé teszi, hogy ezt a CURL (konfigurálható + e-mail értesítést, hogy rendszergazda, hogy ellenőrizze, hogy abban az esetben, ha a Google, hogy hiba).

Ez rendben?
    Ez a hangzás tökéletes. Ez segítene sokat. (Legalábbis számomra).
    Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 17-11-09 -on 03:31.

IThis kiürítette a kérdésemre. Köszönöm, hogy tisztázta. Igen, jó lenne, ha mindent lehet automatikusan felismeri. Biztos benne, hogy lehet ezt elérni?
    Nincs Nem vagyok benne biztos - Én csak azt szem előtt tartva, hogy a Google képes felismerni nyelv, de nem ellenőrizte még ez a funkció elérhető a CURL API-t. Szintén nem tudom, hogyan fog viselkedni az igazán rövid üzeneteket. Vagy mi van, ha a Google nem biztos. Vagy hogyan mod kell viselkednie, ha a felhasználó alapértelmezett nyelve, de a Google azt mondja, hogy néhány más nyelven (azt hiszem ez lesz konfigurálható: bizalom a felhasználó, a bizalom Google + küldjön e-mail értesítést minden alkalommal, amikor ez történik). Tehát ez egy kicsit kihívás, de itt is tetszik
    Utoljára szerkesztette vBET; 17-11-09 -on 21:25.

Mindenesetre sok ilyen probléma, vagy megkérdőjelezése lenne kiürítette a impementation ennek itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co...ot-do-yet.html

Szóval, talán nem lenne jó ötlet, hogy ne a dolgok bonyolultabb, és továbbra is a tényleges munkamódszer, de még mindig rajtad múlik, hogy menjen előre, akár nem ...

OK - Tudom, most, hogy is lehet felismerni nyelv CURL. Is, hogy a Google hibázik, de olyan kedves, hogy elmondja, hogyan benne, hogy az ő kitalálni (0 - egyáltalán nem, 1 - 100%, minden között - tudod mit).

Tehát ebben a pillanatban én ajánlatom ez a funkció, hogy ez konfigurálható lehetőség:
    - Mindig megbízható felhasználó (legjobb teljesítmény - a Google nem kérte, ha új üzenet érkezik, az összes többi lehetőség meg fogja kérdezni a Google a valódi nyelv)
    - Mindig megbízom a Google (Google eredmény mindig valós nyelv - nem jó a rövid üzenetek)
    - Trust felhasználó számára, de kéri a Google (ebben az esetben, ha különbségek vannak aközött, amit a felhasználó védjegyek és a Google azt mondja rendszergazda kap e-mailt róla)
    - Trust Google, ha az eredmény bizalom méltó (egy másik paraméter megmondja, hogy biztosan a Google kell használni a eredmény - azaz 0,3)

És még egy dolog - a Google nem kérdez, ha a felhasználó bárhol az üzenet, lang BBCode kézzel.

Mit gondolsz erről?
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-11-09 -on 01:38.

Jó ötlet.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •