Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 28

Téma: Teszt: Ez a szöveg van írva franciául

Default Teszt: Ez a szöveg van írva franciául

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en Anglais.

Je répète:

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en Anglais.

Miért is látja a szöveget a fenti francia mikor fórum nyelve az angol itt ezen a fórumon? Azt kell látni a szöveget angolul a kis zászlók nem?
    Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 14-11-09 -on 18:10. Indok: Sajtóhiba

Ami a kérdés, akkor többet tudni, ha BBCode lehet hozzá automatikus vagy nem? Van baj, hogy megértsék a koncepció. Észrevettem egy másik téma, amit mondtál, hogy BBCode lehet adni manuálisan vagy automatikusan. Tehát automatikusan nem jelenti azt, hogy én láttam a kis zászlók utáni # 1 és # 2? Nem értem, hogy sajnálom, és olvastam a post itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 14-11-09 -on 19:42.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Cybershaolin View Post
    Miért is látja a szöveget a fenti francia mikor fórum nyelve az angol itt ezen a fórumon? Azt kell látni a szöveget angolul a kis zászlók nem?
    Mert nem "mondja", hogy a francia Itt a gyors és egyszerű kézi hogyan kell ezt csinálni: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Néhány szó - beállíthatjuk az alapértelmezett nyelv felhasználói CP, vagy manuálisan le az üzenetet lang BBCode

Ha akarod, akár szerkeszteni a korábbi üzeneteket, és hozzá még a BBCode, és a mágia fog történni

Ami a kérdés, akkor többet tudni, ha BBCode lehet hozzá automatikus vagy nem? Van baj, hogy megértsék a koncepció. Észrevettem egy másik téma, amit mondtál, hogy BBCode lehet adni manuálisan vagy automatikusan. Tehát automatikusan nem jelenti azt, hogy én láttam a kis zászlók utáni # 1 és # 2? Nem értem, hogy sajnálom, és olvastam a post itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode egészül szerint automatikusan a felhasználó alapértelmezett nyelv. Ha ez nincs beállítva, vagy ugyanaz, mint a fórum nyelvet, akkor semmi sem beállítva.

A Google lehetőséget felismerni nyelv szerinti üzenet, hanem azért, mert a teljesítmény okból nem tesszük ezt - még mi nem vizsgálja a Google szolgáltatást. Ha úgy gondolja, hogy hasznos lehet, akkor kérjük, írjon ide Kívánságlista - vBulletin Enterprise Fordító (vBET) - Mi mindig hozzá, mint a funkció a lehetőséget, hogy kapcsolja ki és be
    Utoljára szerkesztette vBET; 14-11-09 -on 23:52.

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    lang BBCode egészül szerint automatikusan a felhasználó alapértelmezett nyelv. Ha ez nincs beállítva, vagy ugyanaz, mint a fórum nyelvet, akkor semmi sem beállítva.
    De ez a probléma.

OK nézd, itt a saját fórumon, a nyelv az angol ... így a szöveg Hozzászólások # 1 és # 2 (a franciául van) eltérnek a fórum nyelv (az én userCP). Szóval, miért én szöveget még franciául? Azt mondod, kell-e hozzá a BBcode kézzel? Majd ha ez a helyzet, miért beszélsz BBcode bővül automatikusan?

Lehet, hogy nem értem pontosan, de én nem megy a link van utalva, és ez a módja megvan. Azt hittem, ez sikerült automatikusan, anélkül, hogy írjon a BBcode magam.

De ez a probléma.

OK nézd, itt a saját fórumon, a nyelv az angol ... így a szöveg Hozzászólások # 1 és # 2 (a franciául van) eltérnek a fórum nyelv (az én userCP). Szóval, miért én szöveget még franciául? Azt mondod, kell-e hozzá a BBcode kézzel? Majd ha ez a helyzet, miért beszélsz BBcode bővül automatikusan?

Lehet, hogy nem értem pontosan, de én nem megy a link van utalva, és ez a módja megvan. Azt hittem, ez sikerült automatikusan, anélkül, hogy írjon a BBcode magam.
    Igen a hozzászólásaidat # 1 és # 2 franciául, de azt mondta a rendszer, hogy az angol. Amit miért nem fordították.

Még 2 módon történő kezelése az üzenetek különböző nyelven.
    1. a beállítás a felhasználó CP alapértelmezett nyelve a profilt. Ebben az esetben vBET azt feltételezi, hogy az üzenetek ezen a nyelven, és add lang BBCode automatikusan. Még van lehetőség elmondani vBET hogy ezt nem a konkrét üzenet (minden szerkesztő új üzenet jelenik meg, kiegészítve a hozzá BBCode-e vagy sem - az alapértelmezett beállítás igen).
    2. a hozzá kézzel.

Ön zavaros, mert a többi cikket, kérjük, olvassa el újra gondosan meg van írva:
    "automatikus jelölés az üzenetet a felhasználó, amelyek meghatározzák az övék alapértelmezett nyelvétől eltérő fórum az alapértelmezett nyelv"

Ha úgy gondolja, hogy egy része nem világos, kérjük, pont ez, és mi a helyes, hogy annak érdekében, hogy világossá

Text automatically translated from: French to: Hungarian
    Translated text
    Ez egy újabb teszt francia nyelven.
    Original text

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Igen a hozzászólásaidat # 1 és # 2 franciául, de azt mondta a rendszer, hogy az angol. Amit miért nem fordították.
    Ahhhhh! Most kaptam, hogy hangosan és tisztán. Ez az a része, amit nem értettem. Most megváltozott a nyelv a francia Usercp és írt egy teszt üzenet a francia. Ez tökéletesen működik itt. Köszönöm, hogy időt, hogy magyarázza el nekem, egyszerű módon.

De a saját fórumon, a fórum nyelv a francia, én is (opcionális ahogy mondta) meg én UserCP francia, és megpróbáltam írni üzeneteket arab és olasz. Az eredmény azt mutatta, arab és olasz fordítás nélkül semmit. Ezért még mindig nem értem. Úgy tűnik, hogy nem dolgozik a fórumon.

Is, mondd: a nyelv addon (lásd a képen) a BBCode (választhat, akár nem), amikor össze egy üzenetet, és a gyors választ is, ez olyan addon-es verzió 3.1.2, mert még mindig nem frissítést még, és én Nem kell, hogy a 3.1.1?
    Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 15-11-09 -on 20:13.

Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •