Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en Anglais.
Je répète:
Miért is látja a szöveget a fenti francia mikor fórum nyelve az angol itt ezen a fórumon? Azt kell látni a szöveget angolul a kis zászlók nem?
Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 14-11-09 -on 18:10. Indok: Sajtóhiba
Ami a kérdés, akkor többet tudni, ha BBCode lehet hozzá automatikus vagy nem? Van baj, hogy megértsék a koncepció. Észrevettem egy másik téma, amit mondtál, hogy BBCode lehet adni manuálisan vagy automatikusan. Tehát automatikusan nem jelenti azt, hogy én láttam a kis zászlók utáni # 1 és # 2? Nem értem, hogy sajnálom, és olvastam a post itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 14-11-09 -on 19:42.
lang BBCode egészül szerint automatikusan a felhasználó alapértelmezett nyelv. Ha ez nincs beállítva, vagy ugyanaz, mint a fórum nyelvet, akkor semmi sem beállítva.
A Google lehetőséget felismerni nyelv szerinti üzenet, hanem azért, mert a teljesítmény okból nem tesszük ezt - még mi nem vizsgálja a Google szolgáltatást. Ha úgy gondolja, hogy hasznos lehet, akkor kérjük, írjon ide Kívánságlista - vBulletin Enterprise Fordító (vBET) - Mi mindig hozzá, mint a funkció a lehetőséget, hogy kapcsolja ki és be![]()
Utoljára szerkesztette vBET; 14-11-09 -on 23:52.
De ez a probléma.
OK nézd, itt a saját fórumon, a nyelv az angol ... így a szöveg Hozzászólások # 1 és # 2 (a franciául van) eltérnek a fórum nyelv (az én userCP). Szóval, miért én szöveget még franciául? Azt mondod, kell-e hozzá a BBcode kézzel? Majd ha ez a helyzet, miért beszélsz BBcode bővül automatikusan?
Lehet, hogy nem értem pontosan, de én nem megy a link van utalva, és ez a módja megvan. Azt hittem, ez sikerült automatikusan, anélkül, hogy írjon a BBcode magam.
Mert nem "mondja", hogy a franciaItt a gyors és egyszerű kézi hogyan kell ezt csinálni: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Néhány szó - beállíthatjuk az alapértelmezett nyelv felhasználói CP, vagy manuálisan le az üzenetet lang BBCode
Ha akarod, akár szerkeszteni a korábbi üzeneteket, és hozzá még a BBCode, és a mágia fog történni![]()