Ez ellentétben áll PhotoPost Pro. ha az emberek válassz egy fordítási PhotoPost ad 404-es hibák, és azok is, akik használják vbseo linkek utat pp változások / hu / galéria stb.
még wghen i hozzá ignore url / albumban
Ez ellentétben áll PhotoPost Pro. ha az emberek válassz egy fordítási PhotoPost ad 404-es hibák, és azok is, akik használják vbseo linkek utat pp változások / hu / galéria stb.
még wghen i hozzá ignore url / albumban
Utoljára szerkesztette tsak76; 15-02-10 -on 13:46.
Nem készült még integrációs problémák a PhotoPost Pro és nem tudjuk, részleteket arról, hogyan működik.
Ha a kísérlet egy darabig, és ellenőrizze, nem lesz dolgozni kapcsolatokat "nyelv'paraméter. Ha igen, akkor az azt jelenti, hogy szükség van a kiegészítő .htaccess fájl photopost directory támogatás SEO fordítás linkek. Kérjük, írjon nekünk arról, eredmények
Mintegy figyelmen kívül hagyva - akkor azt írta, hogy linkeket PhotoPost van / Gallery, De blokkolta / Album - Ez a kérdés. Blokk megfelelő linkre, és PhotoPost nem lesz lefordítva egyáltalán.
Én is érdekli a megoldás PhotoPost ... Én azt oldalamon pedicabforum / .com
Kérjük, ossza meg, ha találtam egy megoldást ....
Tx
Tehát ebben a pillanatban tudja meg, hogy nem támogatja a fordítások egyáltalán PhotoPost Pro.
Ha úgy tetszik lehet PM nekem elérhetőség minden fórumon (lehet teszt fórum), amely telepítése PhotoPost Pro és vBET, mint látom, hogyan működik, és talán kitalálni a módját, hogyan támogatja. Amíg oldalak által generált PhotoPost Pro által létrehozott vBulletin kell oly módon, hogy támogassa a fordítást. Ahogy támogatjuk azt oldalainkon kívül fórum könyvtárban.
Integráció Photo Hozzászólás Pro támogatott mostIgazán korábban, de azt írta, hogy más helyen, így csak a pálca, hogy a tényleges megjegyezni. Az utasításokat lásd itt:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html