То сукоби са ПхотоПост ПРО. Када људи имају избор и превод ПхотоПост даје 404 грешака као и они који користе вБуллетин линкове који пут за ПП промене / ср / галерија итд
чак вгхен додам игнорисати УРЛ / албума
То сукоби са ПхотоПост ПРО. Када људи имају избор и превод ПхотоПост даје 404 грешака као и они који користе вБуллетин линкове који пут за ПП промене / ср / галерија итд
чак вгхен додам игнорисати УРЛ / албума
Последњи изменио tsak76; 15-02-10 U 13:46.
Нисмо направили још питањима интеграције у за ПхотоПост Про и не знамо детаље о томе како то функционише.
Уколико можете да експериментишете док и проверите да ли ће радити са везе са 'језик' parametar. Ako da, onda to znači da vam je potreban dodatni .htaccess fajl u photopost direktorijumu da biste podržali SEO prevodilačke linkove. Molimo vas da nam pišete o rezultatima
О игнорисању - ти написао да линкове ка ПхотоПост су / Галерија, Али блокира / Албума - То је питање. Блок одговарајућу везу и ПхотоПост неће бити преведен на све.
Такође сам заинтересован за решење за ПхотоПост ... имам га на мом сајту педицабфорум / .цом
Молим вас удела, уколико сте пронашли решење ....
Тк
Дакле, у овом тренутку можете да подесите да не подржава преводе на све за ПхотоПост Про.
Ако Вас АМ да ме приступ детаље било који форум (може бити Тест Форум), који су инсталирани ПхотоПост Про и вБЕТ него што могу да видим како то ради и можда откријете начин како да га подржи. Све док су стране генерише ПхотоПост Про генерисана би СМФ требало би да буде начин да се подржи превод. Баш као што смо га подршку за наше странице изван форуму директоријуму.
Интеграција са Фото порука Про је подржан садаБило је заиста раније, али ми је написао у другом месту тако да само штапић овде дати стварну пажњу. За инструкције погледајте овде:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл