Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 28

Závit: Test: Tento text je písaný vo francúzštine

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Test: Tento text je písaný vo francúzštine

Ce est écrit texte en français et le JE devrais voir en Anglais.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

JE Repete:

Ce est écrit texte en français et le JE devrais voir en Anglais.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Prečo sa mi stále zobrazuje text vo francúzštine, keď je nad moje forum jazyk nastavená angličtina tu na tomto fóre? Mal by som vidieť text v anglickom jazyku s vlajočky nie?
    Naposledy upravil Cybershaolin; 14-11-09 v 18:10. Dôvod: Typo

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Pokiaľ ide o môj dotaz, je to skôr o tom vedieť, pokiaľ BB kódy môžu byť pridané automaticky, alebo nie? Mám problémy pochopiť podstatu. Všimol som si v inom vlákne, že ste hovorili, že BB kódy je možné pridať ručne alebo automaticky. Takže, automaticky neznamená, že by som mal vidieť tie malé vlajočky na príspevok # 1 a # 2? Nemyslím si to ľúto, a som si prečítal Váš príspevok tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Naposledy upravil Cybershaolin; 14-11-09 v 19:42.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Cybershaolin View Post
    Pokiaľ ide o môj dotaz, je to skôr o tom vedieť, pokiaľ BB kódy môžu byť pridané automaticky, alebo nie? Mám problémy pochopiť podstatu. Všimol som si v inom vlákne, že ste hovorili, že BB kódy je možné pridať ručne alebo automaticky. Takže, automaticky neznamená, že by som mal vidieť tie malé vlajočky na príspevok # 1 a # 2? Nemyslím si to ľúto, a som si prečítal Váš príspevok tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode je pridaný automaticky, v závislosti na užívateľovi predvolený jazyk. Ak nie je nastavená, alebo je rovnaký ako fórum jazyk, potom nič nie je nastavený.

Google má možnosť spoznať jazyk podľa správ, ale vzhľadom k výkonu dôvod, nemáme to - tiež sme nemali skúmať túto funkciu Google. Ak si myslíte, že by mohla pomôcť, potom prosím napíšte o tom tu Požiadavky na vlastnosti - Erotika Enterprise Translator (vBET) - Vždy môžeme pridať ako funkcia s možnosťou vypnutia a
    Naposledy upravil vBET; 14-11-09 v 23:52.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    lang BBCode je pridaný automaticky, v závislosti na užívateľovi predvolený jazyk. Ak nie je nastavená, alebo je rovnaký ako fórum jazyk, potom nič nie je nastavený.
    Ale to je problém.

OK Hej, tu na svoje vlastné fórum, je môj jazyk nastavená angličtina ... takže môj text príspevky # 1 a # 2 (sú vo francúzštine), sú iné, než na fóre jazyka (v mojom userCP). Takže, prečo je môj text stále vo francúzštine? Hovoríte, že musím pridať BBcode ručne? Potom, ak je to tak, prečo hovoríš BBcode pridávané automaticky?

Ja by som to pochopil správne, ale ja som ísť na odkaz máte na mysli a to je tak, ako som si to. Myslel som si, to bolo riadené automaticky, bez nutnosti písať BBcode sám.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Cybershaolin View Post
    Prečo sa mi stále zobrazuje text vo francúzštine, keď je nad moje forum jazyk nastavená angličtina tu na tomto fóre? Mal by som vidieť text v anglickom jazyku s vlajočky nie?
    Pretože ste si "povie", že je v francúzsky Tu máte rýchly a jednoduchý návod, ako to urobiť: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    V niekoľkých málo slov - môžete nastaviť predvolený jazyk v užívateľskej CP, alebo ručne popísať správu lang BBCode

Ak chcete, môžete dokonca aj upravovať svoje predchádzajúce správy a pridá sa to BBCode, a kúzlo sa stane

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •