PDA

Teljes verzió megtekintése: Elutasított Angol nyelv flags megválasztása

furnivat
20-10-11, 01:16
Én fuss a fórum angolul. a fórum felhasználóinak a 90 %-a az USA-ból. Szeretném azt a lehetőséget, az Egyesült Államok lobogója alatt válassza az Üzenetjelölő alapértelmezett angol (abban a pillanatban, az Egyesült Királyságban "Union Jack" a zászló). Sajnálom, ez mert én ténylegesen angol magam, de meg kell adni a felhasználóknak, mit akarnak kérni! Abban a pillanatban én manuálisan szerkesztette a UK jelző lecseréli az Egyesült Államok lobogója all_flags.gif GIF-kép.

vBET
20-10-11, 11:54
Kézi kiadás finom. Mivel feltételezhető, hogy nem kell többé módosítani. Mások is mikor kell állítsa be, hogy egyszer majd hagyja. Ezért a teljesítmény szempontjából jobb, ha csak szerkeszteni a kép helyett használja a további beállításokat lehetővé teszi, hogy minden jelző beállítása. Ilyen esetben, nem is tudja használni a CSS Sprite - most csak egy kérelem minden lesz. CSS Sprite nélkül lesz egy kérést, egy zászló / 53 kérelmek =. Változások a vBET nagyon ritka is alapvetően megoldás már képek.

Megértjük, hogy a szükség, szem előtt, hogy ez lenne ronthatja a teljesítményt, és hogy van-e egyszerű megoldás az e (csak Szerkesztés a kép) is, hogy azt hiszem, mi nem megyünk, hogy.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations