Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Cache

Član
    Registracija
    Prosinca 2012

Default Cache

Text automatically translated from: Portuguese to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav,

To ne radi dobro cache pohranjenih jezika. Aktivira sam sve slobodne mogućnosti pružatelji ispravno, kao što je na moj drugi tema.

Ispada da je jedini vBET na Microsoft prijevod i odustajanja drugih usluga kao što su apertium i DetectLanguage.

Zašto kažem da?! Budući da preko moje granice u Microsoft Prevoditelj a kad se dogodi, nego vBET prevedene od strane drugog providera, a on jednostavno ne prevodi preko moje stranice.

Pitanja:

1. vBET ne moraju automatski prebaciti davatelja jednom kad dođete postoji ograničenje na primjer?

2. vBET ne bi trebao cache prijevodi već napravio? Moj dom primjerice nije preveden kad ponestane Microsoftov prijevod za primjer.

Moj predmemorija konfiguracija je aktivan kao slike:

Original text

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

vBET će isključiti strojno prevođenje, koji iscrpio limit, ali možda ne tako sa zakašnjenjem. Sjećaš li se tog vBET uvijek u prvi koristi besplatni prevoditelji, i onda sve skupa.

Imate dobar cache postavke. Ako tekst prethodno prevedene nakon isključivanja Prevoditelj ovaj tekst treba prevesti. Ovaj test i prevodi stranicu, onemogućiti prevoditelja i vidjeti ako site je preveden.

Savjete o tome, smanjenje prijevod troškovi su ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 13-06-15 na 09:08.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Bez odgovora - smatra problem je nestao. Ako ne pišite ovdje.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •