Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Talpyklos

Default Talpyklos

Text automatically translated from: Portuguese to: Lithuanian
    Translated text
    labas

Jis veikia labai gerai kalbas saugomos talpyklos. Aš aktyvuota visas parinktis nemokamai teikėjų teisingai, kaip mano kitose tema.

Kaip jis atrodo, kad pagal vBET yra tik perskaičiuojant Microsoft ir atmetančio kiti paslaugų teikėjai: Apertium ir DetectLanguage.

Kodėl aš sakau kad?! Nes tai yra mano ribą Microsoft Translator ir kada tai atsitinka vietoj vBET versti iš kito tiekejo jis tiesiog ir nėra išversti savo puslapius.

Telefonas pasiteiravimui:

1. vBET nereikia automatiškai keisti teikėją kai ten yra riba pvz.?

2. vBET neturėtų daryti spartinimo vertimų jau? Mano namuose pvz. Vertimas kai ji baigsis Vertimas iš Microsoft pvz.

Mano talpyklos konfigūracija yra aktyvus kaip vaizdas:

Original text

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

vBET bus išjungti automatinio vertimo, kuris išnaudojo limitą, tačiau gali tai padaryti pavėluotai. Jūs žinote, kad vBET visada per pirmąjį naudoja nemokamai vertėjų, ir tada daugiau ir brangiau.

Jūs turite gerą talpyklos parametrai. Jei tekstas buvo išverstos išjungus vertėjas šis tekstas turėtų būti išversti. Galite išbandyti šį versti puslapį, išjungti vertėjų ir pamatyti, jei svetainė yra išversta.

Patarimų, kaip sumažinti vertimo išlaidos yra čia: E-cheaper.html http://www.vbenterprisetranslator.co....
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 13-06-15 prie 09:08.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jokio atsakymo - laikomas klausimas yra dingo. Jei ne prašome rašyti čia.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •