Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Ja sam privlačan Google Translate, ali je potrebna pomoć iz vBET prvi

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Default Ja sam privlačan Google Translate, ali je potrebna pomoć iz vBET prvi

Ja sam stvaranje žalbu Google Translate (API pristup Obavijest - Google Code), Ali ne znam kako odgovoriti na njihova pitanja, uključujući sljedeće. Možete li ugoditi pomoć s pružanjem odgovora, tako da mogu nastaviti izravno s Googleom?

"IP adresu poslužitelja koji je stvaranje zahtjeva?" - Je li moj poslužitelj koji postavlja zahtjev?
    "Jeste li koristeći API strani poslužitelja ili JavaScrip?" - Ne znam kako odgovoriti na to
    "Ako koristite strani poslužitelja, što je HTTP referer se koriste u zahtjev?" - Ne vBET koristiti ovaj?
    "Molim unesite URL gdje ste API implementiran" - da dostavim Google sa svojim URL-a?
    "Jeste li sigurni da vaše zahtjeve uključuju API ključ, važeću HTTP referer i userip parametar (za strani poslužitelja zahtjeva)?" - Ne vBET to učiniti?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

1) Da, to je IP vašeg servera
    2) Koristite API strani poslužitelja
    3) To je URL vaše prevedene dio
    4) URL-ex (bez *)
    za API google 1 - wihout ključ:
    i za API Google v2: HT * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = HTML & q = & Dobrodošli target = PL

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Hvala! Upravo sam poslao moje žalbe na Googleu.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako će trebati više pomoći ovdje samo napisati Mi bi također biti vrlo sretan ako Google v1 raditi sve dok na jednom mjestu bez takvih iznenađenja, ali je na Google ...

Član
    Registracija
    Kolovoz 2010

Text automatically translated from: Russian to: Croatian
    Translated text
    brubrosVeć ste dobili odgovor iz Googlea? vratiti API?
    Original text
    Zadnji uredio r.dziadusz; 12-10-11 na 10:17.

Registracija
    Listopada 2009

Mi ne znamo ni burbos dobio odgovor. Naše vlastito iskustvo - Google prvi poslati poruku o blokiranju, ali mislimo da je konačno shvatio da postoji neki bug jer svatko je bio blokiran, sada smo se deblokiraju (čak mi nije pisao tamo), a sada, ako se granice smo postigli jednostavno dobiti odgovor s informacijama o postignutom granice. Dakle, za nas je Google na raspolaganju nakon blokira bez ikakve intervencije na našoj strani. Molimo samo provjeriti upravo sada googletest na vašem forumu.

Član
    Registracija
    Kolovoz 2010

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $result curl_exec($connection);
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    ?>

Početna prijevod Test G API V1
    Rezultat: {"responseData": null, "responseDetails": "Sumnja Uvjeti korištenja zlouporabe Molimo pogledajte http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test pogreška:

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $time microtime(true) * 1000;
    $result curl_exec($connection);
    $time microtime(true) * 1000 $time;
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    echo 
    'Connection time (ms): '.$time;
    ?>

Početna prijevod testa
    Rezultat: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 148,76098632812

-
    Text automatically translated from: Russian to: Croatian
    Translated text
    Ovo su rezultati mojih stranica za dvije verzije skripte googletest.php
    Original text
    Zadnji uredio r.dziadusz; 13-10-11 na 10:20. Razlog: uredi BBcode

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Molimo vas za bilo koji problem otvoriti novu temu, mi ćemo biti drago da vam pomoći

Registracija
    Listopada 2009

Ubrzo o zadnji post Vetall - kod je isti u slučaju veze. Razlike su samo u porukama na vašoj strani i drugi broj također pokazuje vezu vrijeme. Tako je razlika u odgovorima nije zbog korištenja 2 različite skripte, ali zato one u kojima se izvoditi u različitim vremenskim.

Ako trebate više pomoći o tome onda samo kao Radek napisao - molim otvoriti novu temu.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •