Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Ja sam privlačan Google Translate, ali je potrebna pomoć iz vBET prvi
Ja sam stvaranje žalbu Google Translate (API pristup Obavijest - Google Code), Ali ne znam kako odgovoriti na njihova pitanja, uključujući sljedeće. Možete li ugoditi pomoć s pružanjem odgovora, tako da mogu nastaviti izravno s Googleom?
"IP adresu poslužitelja koji je stvaranje zahtjeva?" - Je li moj poslužitelj koji postavlja zahtjev?
"Jeste li koristeći API strani poslužitelja ili JavaScrip?" - Ne znam kako odgovoriti na to
"Ako koristite strani poslužitelja, što je HTTP referer se koriste u zahtjev?" - Ne vBET koristiti ovaj?
"Molim unesite URL gdje ste API implementiran" - da dostavim Google sa svojim URL-a?
"Jeste li sigurni da vaše zahtjeve uključuju API ključ, važeću HTTP referer i userip parametar (za strani poslužitelja zahtjeva)?" - Ne vBET to učiniti?
1) Da, to je IP vašeg servera
2) Koristite API strani poslužitelja
3) To je URL vaše prevedene dio
4) URL-ex (bez *)
za API google 1 - wihout ključ:
i za API Google v2: HT * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = HTML & q = & Dobrodošli target = PL
Ako će trebati više pomoći ovdje samo napisati Mi bi također biti vrlo sretan ako Google v1 raditi sve dok na jednom mjestu bez takvih iznenađenja, ali je na Google ...
Mi ne znamo ni burbos dobio odgovor. Naše vlastito iskustvo - Google prvi poslati poruku o blokiranju, ali mislimo da je konačno shvatio da postoji neki bug jer svatko je bio blokiran, sada smo se deblokiraju (čak mi nije pisao tamo), a sada, ako se granice smo postigli jednostavno dobiti odgovor s informacijama o postignutom granice. Dakle, za nas je Google na raspolaganju nakon blokira bez ikakve intervencije na našoj strani. Molimo samo provjeriti upravo sada googletest na vašem forumu.
Ubrzo o zadnji post Vetall - kod je isti u slučaju veze. Razlike su samo u porukama na vašoj strani i drugi broj također pokazuje vezu vrijeme. Tako je razlika u odgovorima nije zbog korištenja 2 različite skripte, ali zato one u kojima se izvoditi u različitim vremenskim.
Ako trebate više pomoći o tome onda samo kao Radek napisao - molim otvoriti novu temu.