Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Jestem atrakcyjne do Google Translate, ale najpierw potrzebują pomocy z vBET

Członek

Default Jestem atrakcyjne do Google Translate, ale najpierw potrzebują pomocy z vBET

Jestem wniesienia odwołania do Google Translate (Dostęp do API prawna - Google Code), Ale nie wiem, jak odpowiedzieć na ich pytania, w tym następujące. Czy moglibyście pomóc udzielić odpowiedzi, więc mogę prowadzić bezpośrednio z Google?

"Adres IP serwera, który sprawia, że wnioski?" - Czy to mój serwer, który sprawia, że żądanie?
    "Czy za pomocą API po stronie serwera lub w JavaScrip?" - Nie wiem, jak odpowiedzieć na to
    "Jeśli używasz po stronie serwera, co jest HTTP referrer użyty w żądaniu?" - vBET korzysta to?
    "Wpisz adres URL, gdzie masz realizowane API" - mogę podać Google mój adres URL?
    "Are you upewnić się, że Twoje wnioski obejmują kluczem API, ważne HTTP referrer i parametr userip (dla żądań po stronie serwera)?" – vBET robi to?

Emeryturze;)

1) Tak, to jest IP z serwera
    2) Używasz stronie serwera api
    3) Należy url do przetłumaczone części
    4) ex URL (bez *)
    na api google 1 - Klawisz wihout:
    i api google v2: ht * tps: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = HTML & q = powitanie i target = pl

Członek

Dziękujemy! Właśnie złożyłem odwołanie do Google.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jeśli będziesz potrzebować więcej pomocy tutaj po prostu napisz Chcemy również być bardzo szczęśliwy, gdy Google v1 pracy do blisko bez takich niespodzianek, ale to do Google ...

Członek

Text automatically translated from: Russian to: Polish
    Translated text
    brubrosYou got odpowiedź z Google? przywracać API pracy?
    Original text
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 12-10-11 W 10:17.

Nie wiemy, czy burbos got odpowiedzi. Nasze własne doświadczenia - Google najpierw wysłać komunikat o zablokowaniu, ale myślimy, że wreszcie one realizowane jest niektórych błędów ponieważ wszyscy została zablokowana, teraz mamy on odblokowany, (nawet nie Napisaliśmy tam) i teraz jeśli osiągnięciu limitu po prostu otrzymujemy odpowiedzi z informacjami na temat osiągnięto limit. Tak dla nas Google jest dostępna po zablokowaniu bez interwencji na naszej stronie. Po prostu Sprawdź teraz googletest na forum.

Członek

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $result curl_exec($connection);
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    ?>

Począwszy tłumaczenia próbnego G API V1
    Wynik testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podejrzenie Warunki nadużycie usług Zapoznaj http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Błąd testu:

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $time microtime(true) * 1000;
    $result curl_exec($connection);
    $time microtime(true) * 1000 $time;
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    echo 
    'Connection time (ms): '.$time;
    ?>

Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "Powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 148.76098632812

-
    Text automatically translated from: Russian to: Polish
    Translated text
    Skutkuje to Moja witryna dla obu wersji googletest.php skrypt
    Original text
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 13-10-11 W 10:20. Powód: Edytuj BBcode

Emeryturze;)

Proszę dla jakiegokolwiek problemu otwarty nowego wątku, będziemy Ci pomożemy możesz

Krótko o swój ostatni post Vetall - kod jest identyczny w zakresie połączeń. Różnice są tylko w wiadomościach własnej stronie i drugi kod ilustruje również czas połączenia. Tak różnica w odpowiedzi nie jest ponieważ wykorzystanie 2 różne skrypty, ale ponieważ te, gdzie uruchomiona w różnym czasie.

Jeśli potrzebujesz więcej pomocy o tym następnie tak samo, jak Radek napisał - Proszę otworzyć nowy wątek.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •