Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Brandiranje Slobodno kupio, ali još uvijek teksta kredite u podnožje

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation Brandiranje Slobodno kupio, ali još uvijek teksta kredite u podnožje

Bok

Kupio sam marke slobodan dozvola, ali još uvijek je kreditna tekst u podnožje.
    Samo kreditne veza je uklonjen.

Brandiranje slobodan znači ne spominje proizvod, to je ono što sam kupio.

Kako to maknuti?

I da, to mora biti standardna opcija.
    Ne možete prodavati marke besplatno, a zatim brand ionako i očekivati korisnicima za uređivanje datoteke svaki put kada se nadogradnja!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Bok Imajte na umu da po defaultu BF paket ima samo ukloniti kreditne veze, ali kao BF licencom vlasnik imate puno pravo da se ukloniti informacije o proizvodu. Upute će biti poslat na PM.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Da znam da ste radili na ovaj način.

Međutim, to nije dobra praksa.

Brandiranje slobodan znači "bez branding" i da nije ono što vas izbaviti!

Uređujete svoj proizvod datoteka za uklanjanje marke svaki put kad sam nadograditi je neugodno.
    Ja plaćeni za brandiranje proizvoda besplatan pa vas molimo da dostavi jedan.

Ja čvrsto predlažemo vam razmotriti trenutni rukovanje marke besplatno

Registracija
    Listopada 2009

Bio sam napisati u prethodnoj poruci da neće uključiti više u sljedeća izdanja, ali želim da se lijepo iznenaditi i ukloniti prije poslati
    Čini se da neće biti iznenađenje

Informacije kako to maknuti ga je poslati u PM samo kako je opisano u zadnji post

Da - Ja potpuno slažete se da korisnicima BF licencom želite apsolutno nikakve informacije o proizvodu verziji.
    Imajte na umu da mi ne prodajemo marke besplatan proizvod, ali bez marke licence koje korisnicima omogućuje da uklonite kreditne link (čak smo ga ukloniti po defaultu, ako netko napravi upgrade ili novu instalaciju). To je sve u skladu s licencom. Ako netko osjeća zabludu onda vjerojatno nije pročitao licencnog ugovora. Tu je opisano što znači Branding Slobodno dozvole i ono što omogućuje. Imajte na umu da dozvolu ime nije predmet tumačenja - jasno je opisano po licenci sebi. Mi smo isporučiti ono što smo prodati. Molimo vas da ne vrištati da ne, jer to nije istina - samo molimo pročitajte licencni ugovor i vi ćete znati što znači vBET Branding Besplatno licence.

Također imajte na umu da je u posljednja izdanja BF verzija moramo napustiti info inačica proizvoda uglavnom za potporu pitanja - to pomaže da prepoznaju koja je verzija se koristi bez pristupa Admin CP. No, budući da je većina korisnika koristi njihov BF pravo ukloniti verziju informacije, jedva imati priliku koristiti ga kao što je opisano + to je bio samo dodatni nadogradnju korak za BF verziju da biste ga uklonili opet + dodatni zadaci za nas da odgovor kako to maknuti.

Tako smo se odlučili ukloniti po defaultu u sljedeće BF izdanje Možda će biti konfigurabilan - tako BF korisnici će moći odlučiti, možda samo ukloniti. Vidjet ćemo

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala Vam.

Samo imajte na umu:
    Verzija brojeva u tekstovima autorskim uvijek veliki sigurnosni rizik, jer skeniranje mreže za iskorištavanje žrtava je tako mnogo lakše, ako svaka web stranica vam kaže da ga pokreće iskoristive verzije.

To je jedan od razloga za mene da kupi marke besplatne verzije

Registracija
    Listopada 2009

Dakle, vi ste više osiguran i nećete morati ukloniti ovu informaciju više

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •