I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Pa pagesë e quajtur blerë, por ende kredi tekst në futboll

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Exclamation Pa pagesë e quajtur blerë, por ende kredi tekst në futboll

Hi

Bleva licencës quajtur lirë, por ende tekstin e kredisë është në futboll.
    Lidhje Vetëm të kredisë u hoq.

Quajtur të lirë do të thotë nuk përmend të produktit, kjo është ajo që kam blerë.

Si mund ta largojë atë?

Dhe po, kjo duhet të jetë opsion standarde.
    Ju nuk mund të shesin krejt të quajtur të lirë dhe pastaj ajo anyways dhe presin përdoruesve për të redaktuar fotografi çdo kohë ka një përmirësim!

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi ju lutem vini re se si parazgjedhje, paketa BF ka hequr vetëm lidhje të kreditit, por si pronar BF licencës ju keni të drejtë të plotë për të hequr informacione në lidhje me produktin. Udhëzimet do të dërgojë në PM.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Po unë e di se ju të trajtuar atë në këtë mënyrë.

Megjithatë kjo nuk është praktikë e mirë.

Quajtur të lirë do të thotë "të lirë të quajtur" dhe se nuk është ajo që ju çliroj!

Editing fotografi produktin tuaj për të hequr quajtur çdo herë që unë upgrade është i bezdisshëm.
    Kam paguar për një produkt të quajtur falas, pra ju lutemi të dorëzojë një të tillë.

Unë ju sugjeroj që me forcë të rishqyrtojë trajtimin tuaj të tanishme të quajtur lirë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë kam qenë vetëm për të shkruar në mesazhin e mëparshëm që ne nuk do të përfshijë atë më në liron ardhshëm, por duan që ajo të jetë surprizë e bukur dhe hequr atë para se të dërgoni
    Duket nuk do të ketë befasi

Informacion se si për të hequr ajo ishte dërguar në PD ashtu siç përshkruhet në postimi i fundit

Po - Jam plotësisht dakord që përdoruesit me BF licencës duan absolutisht asnjë informacion në lidhje me versionin e produktit.
    Ju lutemi vini re se ne nuk e shesin produktin e quajtur të lirë, por pa e quajtur licencë që i lejon përdoruesit të heqjen e lidhjeve të kreditit (ne edhe për të hequr atë automatikisht nëse dikush e bën instalimin e përmirësuar apo të reja). Kjo është e gjitha në bazë të licencës. Nëse dikush mendon se mashtron, atëherë me siguri ai nuk e ka lexuar marrëveshjen e licencës. Nuk është përshkruar se çfarë do të thotë leje quajtur Lirë dhe atë që lejon për të. Ju lutem vini re se emri i licencës nuk është subjekt i interpretimit - është përshkruar qartë me licencë vetë. Ne pastaj i shpëtojmë atë që kemi shitur. Ju lutem mos piskat se ne nuk bëjmë, sepse nuk është e vërtetë - vetëm ju lutem lexoni marrëveshjen e licencës dhe ju do të dini se çfarë do të thotë quajtur licencës vBET Free.

Gjithashtu ju lutem vini re se në lëshon versionin e fundit të BF kemi lënë version info produkt kryesisht për çështjet e mbështetjes - ajo ndihmon të njohë cili version është përdorur pa qasje në CP Admin. Por, që shumica e përdoruesve të BF përdor të drejtën e tyre për të hequr info version, ne mezi kemi mundësi të përdorin atë + si ju e përshkroi atë vetëm hap shtesë të përmirësuar për versionin BF për të hequr atë përsëri + detyra shtesë për ne që të përgjigjen si për të hequr atë.

Pra, ne bëjmë vendosur që të largojë atë nga default ne lirimin e ardhshëm BF Ndoshta ajo do të jetë configurable - përdoruesit në mënyrë BF do të jetë në gjendje të vendosë, ndoshta hequr vetëm. Ne do të shohim

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Faleminderit.

Vetëm një shënim:
    Numrat e versionit në tekstet e autorit janë gjithmonë një rrezik i madh të sigurisë për shkak skanim neto për viktimat shfrytëzuar është aq shumë e lehtë në qoftë se çdo faqe ju tregon se ajo shkon versionin e shfrytëzueshme.

Kjo është një nga arsyet për mua për të blerë versionet e quajtur lirë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, ju jeni më të siguruar dhe ju nuk do të ketë për të hequr këtë informacion më

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •