View Full Version: Čarobni Pro učenja - Magic
Čarobni Pro učenja - Magic
Čarobni Pro Učenje je sada dostupan u 52 stranih jezika
Vidi link dolje molimo da postane članica multi-nacionalnih Magic stranice
Gdje jezične barijere nije prekinuta za sve čarobnjaci širom svijeta da Komunikacija
ovo je super, im pisanja ovog na engleskom, ali objavljivanja na arapskom
Microsoft Windows XP Professional Ultimate Edition v8.1 by Mad Dog Uključen 3 + zakrpe do dana 23. listopada 2009 Konačna verzija Windows XP Professional Corporate "FR" 32bit SP3 (nema aktivacije) File Size: ~ 630 MB sustav Zahtjevi: 500MHz procesor, 256MB RAM i 64MB za grafičke kartice je minimum za pravilan rad. Memorija koristiti sljedeće hardverske konfiguracije: 150 MB ~ PROČITAJTE SVE ŠTO OD SLJEDEĆEG pripremiti i instalirati bolje svoj OS. - U addon mape na CD-u naći ćete nekoliko programa za promjenu sustava Windows tipku, da se vratim ponovno instalirajte upravljačke programe prije ili za čišćenje registra nakon instalacije sustava. - Vi possibiliter dodati vlastite drivere za manipulaciju ISO sa UltraISO i stavljali ih u mape $ OEM $ \\ $ 1 \\ drivers \\ 001 \\ 002 \\ 003 \\ 004 \\ 005 \\ 006, \\ 007 \\ 008. Oni će biti podržan automatski tijekom instalacije - Addons mape na CD-ROM također sadrži update na DirectX 10, a možete uživati u najnovijim grafika kao čeznuti kao tvoj grafička kartica može to podnijeti! - Instalacije ili nadogradnje od starijeg operacijskog sustava nije moguće, instalacija se može učiniti dizanje s CD-ROM. - Ažuriranja Windows Update je onemogućen i trajno izbrisati, to će se izbjeći gubitak ikona i drugih promjena. - Tijekom instalacije drivere za većinu matičnih ploča će biti instaliran, SATA hard diskove, zvučne kartice i mrežna kartica HD će također biti otkriven, kao što su Nvidia i ATI grafičkih kartica. - Ne uklanjajte iznad CD-ROM-u kazna od nepravilne instalacije dijelova. - Ne antivirus ili parfeu su instalirani s ovom verzijom, možete instalirati svoj vlastiti. Optimiziran sustav je vrlo brzo i savršeno stabilan, sigurnosno orijentirani, radi savršeno na svim strojevima i nema bug prema mojim saznanjima, svaka odgoda neće biti dobrodošli za ispravljanje pogrešaka. Nema potrebe za serijski broj, to je izravno integriran u cd.
Addons mapu CD-a, postoji nekoliko softverskih
Kako mogu dodati obaviti to?
ja licemjerje naći lol:)
Vi ne: p Samo pročitajte razlog uređivanja:) Pogreške u BBcodes je ispravljena uprave.
Također, ako postavite zadani jezik u User CP, onda mod automatski će se dodati one oblozi, dodajući Lang BBCodes prema vašem jezik korisničkog zadani i urednik opcije (vi ste u mogućnosti to isključiti za svaku poruku).
vidi kako ja to prevesti?
Bok! Ich HAB auf meinem Kanal jetzt eingestellt, Dass čovjek da Kommentare hinterlassen kann (vorher rata das nicht tako). Aber im Trenutak siehts da noch ziemlich ceriti aus! Und da du Meine Vids abboniert si und ja Schon mei manch einem meiner Video ein Kommentar drunter geschrieben si, dachte ich Mir, du könntest ja (wenn du Lust si) einen freundlichen Kanalkommentar bei mir hinterlassen! Ware echt netto! Aber Nur, Wenns dir nicht zur Zadnji fällt! ;)
Einen schönen Tag noch, Mentaleo
hi,
Stranice MPT Magic sada je prevedena na 52 jezika, pa ići pogledati, a prolazi riječ drugim španjolskim čarobnjaci: -
Čarobni Pro učenja - Magic (http://www.magicalproteachings.com/)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):