PDA

View Full Version: Riješen Prijevod granica odmah završava?

CwZpacK
09-01-13, 20:26
Moj site, pomoću Google API-a i Microsofta. Odmah završava 2.000.000 rok za Microsoft. Nemojte ga imati bilo koji drugi način?

Marcin Kalak
10-01-13, 22:12
Možete ograničiti prijevod by http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/3166-manual-translations.html i
Kao što ste počeli prvi put vBET on radi puno prijevoda, jer ne postoji ništa u bazu podataka cache. Kasnije su mnogi prijevodi će biti preuzeti iz baze podataka cache i smanjiti troškove prevođenja.

Da bi povećali broj znakova preveo Microsoft kupnje mjesečne pretplate.

CwZpacK
11-01-13, 13:04
Možete ograničiti prijevod by http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/3166-manual-translations.html i
Kao što ste počeli prvi put vBET on radi puno prijevoda, jer ne postoji ništa u bazu podataka cache. Kasnije su mnogi prijevodi će biti preuzeti iz baze podataka cache i smanjiti troškove prevođenja.

Da bi povećali broj znakova preveo Microsoft kupnje mjesečne pretplate.

Ok hvala ti brate. Imao sam problem s forumdisplay. rekao je da treba riješiti nakon nove godine?

Marcin Kalak
11-01-13, 15:11
Da, naravno. Molimo PM me ponovno pristupiti detalja na Admin CP i FTP, jer ja ne mogu prijaviti.

CwZpacK
11-01-13, 15:19
Da, naravno. Molimo PM me ponovno pristupiti detalja na Admin CP i FTP, jer ja ne mogu prijaviti.

hvala. Šaljem sada admincp i FTP

Marcin Kalak
12-02-13, 10:39
Problem je bio loš integracija vBET s vBSEO.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1