View Full Version: Riješen Fatalna pogreška: ne može redeclare vbseo_thread_seotitle () (nije zatvoren još)
Žao nam je, ali to nije zatvoren.
Kao što sam rekao, ja sam sliku promjena (vidi kôd ispod) i ustupio (i da, ja prepisani preko stare).
if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
{
global $vbphrase;
if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
{
$ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX &&
($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
$ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
}
}
}
Postavio sam vbseo opciju Keep Non-engleskih znakova u URL-ovima
Zamijenite "META ključne riječi" sadržaj? je isključen.
Link Tip je postavljen na: VBSEO_URI
Htaccess unose se dodaju
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
učitao i pogreške prikazuje.
Dakle, molim savjet
Hvala
StarBuG
Jedini razlog zašto je ovaj komunicirati se može prikazati je da vbseo_thread_seotitle funkcija je proglašen dva puta. To je razlog zašto je potrebno dodati ovaj, ako izjavi. Sve ostale konfiguracije nemaju nikakve se s ovom pitanju.
Molimo provjerite da se nakon promjene Učitana datoteka na odgovarajućem mjestu (znam da je napisao si učinio, samo molimo vas da provjerite na strani poslužitelja to ono što je potrebno).
Ako ste 100% sigurni, molim PM me pristup detalja na FTP.
FTP pristup nije moguć, žao mi je.
Pustiti mene znati što trebate znati, a ja ću ga dati.
Ja privitku datoteku kao zip arhivu.
Ja hack vBulletin datoteka za gotovo 10 godina.
Dodavanje dvije linije kodova nije da je teško znate.
Mora postojati problem negdje drugdje
PS: Datoteka u prilogu sam ja skinuti s moje žive forum o 20sek prije;)
PPS: Ja sam imao vBSEO 3.3.1 trčanje i samo nadograditi na 3.3.2. Isti problem postoji nakon promjena.
JPP: moj znakova je: ISO-8859-1 (Njemački) nadam se da nije problem
Ok sam pronašao djelomično rješenje za problem.
Moj skup znakova je postavljen s velikim slovima (ISO-8859-1)
Nakon što sam promijenio sve malim slovima vBET radi, osim za glavni foruma stranicu.
(Te bi trebao uključiti u svoj instalacijski priručnik ili promijeniti kod tako da se radi s velikim slovima previše;))
Isprva sam mislio unose u Definirajte Naslovnica Aliases su problem,
ali čak i bez unosa stranicu Početna nije dao istu poruku o pogrešci.
U određenim:
Ako Odredite Naslovnica Aliases je prazna, samo engleski (prijevod s domain.de / hr / kao glavni forum stranica) djela
moj glavni jezik (domain.de) ne daju se pogreška.
Ako mogu dodati unose index.php i index.php? Da biste definirali Naslovnica Aliases zatim / hr / dio dobiva prugasta iz URL-a na engleskom i njemačkom ne rade.
Molimo savjet
PS: ostavljajući Definirajte Naslovnica Aliases prazan mi daje malo bol u želucu, jer da je ozbiljan PR curenja ako 3 glavne forum URL-ove (index.php, index.php i /?) su prisutne
Bok.
Drago mi je čuti da ste korak bliže, i još uvijek žao što će se dogoditi da će biti tako bolno u vašem slučaju. Nadam se da uživate vBET kada je konačno pokreće obuhvatit će sve one nevolje:)
O donjem i gornjem slučaju - to je pitanje samo za utf-8 znakova i to je opisano u priručniku. Vaše promjene nije imao nikakve veze s "Ne mogu redeclare vbseo_thread_seotitle ()" - budući da su u PHP-u za tako dugo li zamisliti da je to jasno komunicirati kaže da je funkcija već je proglašen ANC ne može biti redeclared. Dakle, to bi trebao biti slučajnost, ali dobra poruka to da nemate ovaj problem više.
O novim. Molimo provjerite da imate dobre vBET konfiguraciju i htaccess -. Pogotovo kad forum je u poddirektoriju u URL-u. vBET mogućnosti Glavne kategorije su važne - provjeriti one i pročitati opise - ne koristiti bilo koji ako to nije prikladno.
Ne mogu vam reći mnogo više od vas nije dao poruku o pogrešci, ili pravi forum URL-a. Molim sati mi adresu foruma pa ću biti u mogućnosti vidjeti takvo ponašanje.
Bok
Moj forum je www.patientenfragen.net
Forum ne radi u poddirektoriju.
Glavni postavke:
Google API ključ (problem sa i bez ključa)
Forum jezik: njemački
Forum direktoriju: prazno
Forum glavna domena: prazno
veza Vrsta: VBSEO_URI
prijevod vrste linkova: Stvaranje URL-a prema SEO povezati konsenzus (npr. '/ hr / adresa ")
držati imenika: prazno
. Htaccess
# Comment sljedeći redak (dodajte '#' na početku)
# Da biste onemogućili mod_rewrite funkcije.
# Imajte na umu: Vi još uvijek trebate kupiti onesposobiti hack u
# Ploča vBSEO kontrolu da se zaustavi URL prerade.
Opcije + FollowSymLinks
Na RewriteEngine
# Neki poslužitelji zahtijevaju RewriteBase direktiva da se
# Omogućeno (ukloni '#' na početku za aktiviranje)
# Imajte na umu: Kada je omogućeno, morate uključiti put
# Da root vB mapa (tj. RewriteBase / foruma /)
RewriteBase /
RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Neto $
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / index.php [L, QSA]
RewriteRule ^ / (en |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
Vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {} REQUEST_URI (admincp / | modcp / | chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbseo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
Vbseo.php ^(.+)$ RewriteRule [L, QSA]
Ne mogu vam pokazati ponašanje živih, jer tada moj forum neće raditi za to vrijeme.
Molimo savjet
PS: Testirao sam gornji i donji dio kućišta i još uvijek radi. Ne znam zašto je radio bolje nakon prve promjene.
Zašto to nije uspjelo nakon prvog charset promijeniti - kao što sam napisao da je slučajnost, imam nekoliko teorija što se dogodilo tada (znam da ste radili ovo - oni pivo samo opće teorije o takvim pitanje ne o vama i vašem slučaju):
- Datoteka se može mijenjati u krivi način
- Datoteka može se učitati prije promjena bio spašen
- Datoteka mogu biti učitane na poslužitelj u krivu imenik, tako vBSEO još vidio stari
- Poslužitelj se glupo i ignorirati da nova verzija datoteke pojavljuje rade još uvijek na stari (to se ponekad događa - dobro lijek je spremiti datoteku ponovno i ponovno učitati)
No, stvar je - ovaj dio je rad sada:)
O stvarnom broju - sada vBET je onemogućen, tako da nisam u mogućnosti vidjeti ponašanje. Je li moguće da ga uključite i ne pokazuju zastave (običaj mjesto) - tako da korisnici neće ići tamo i ja ću biti u mogućnosti to provjeriti ručno?
Vaš vBET konfiguracija čini se da je ok, također. Htaccess datoteku. Jedan forum je nešto slično, ali oni nered nešto vBSEO konfiguraciji i vBSEO osoblje je fiksna. Molimo provjerite ne vBSEO može zabrljati to običaj preusmjeravanja. Također možete provjeriti ne komentira "RewriteBase /" pomoći - ali to je samo snimanje.
U ovom trenutku ne mogu vam reći više. Morat ću ga vidjeti i možda ću morati pristupiti kako bi vam pružili više podrške. Molimo barem dajte mi pogreške komunicirati što možete vidjeti kada želite prevesti glavnu stranicu. Također imajte na umu da ne treba dodati URL jezik zadani jezik foruma (ne radi na ovaj način - za zadani imate samo normalan veze).
Također sam malo sam izgubio sa vaše pitanje opis koji je razlog zašto dira da bi bilo puno bolje. Ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima onda možete stvoriti privremene račune za podršku ili od testa forumu istu konfiguraciju. Rado ćemo vam dati našu punu potporu, ali morate nam dopustiti za to. U ovom trenutku možemo samo nagađati što se zapravo događa.
I još jednu priliku - u potrazi na pravila zadana vBSEO pokušajte promijeniti:
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Da biste:
RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Poruka o pogrešci sam se na glavnoj stranici
Fatalna pogreška: ne može redeclare vbseo_thread_seotitle () (prethodno iskazane u / put / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) u / put / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
Ja ne mogu dokazati takvo ponašanje da vas, jer tada moj forum neće raditi, čak i kad su zastave uklonjene.
Pogreška je uvijek prisutan na glavni forum stranicu sa i bez prijevoda. Sve ostale stranice rade jako dobro.
Ja mogu vidjeti pod forume, teme u oba jezika, tako na kraju da vBET utvrde prekid.
Tek kad pokušam glavni forum stranicu koja je www.patientenfragen.net pogreška pokazuje i stranica ne učita.
To ne smeta ako sam joj pristupiti preko domene izravno ili prevedene verzije www.patientenfragen.net/en/
Moj glavni jezik (koji je domain.net nije domain.net / de /), kao i engleski prijevod ne radi kada htaccess promjene su prisutne.
Vaš Htaccess prijedlog ne pomaže.
Također uklanjanje rewritebase ne učiniti trik.
Moj vBSEO prilagođeni prepisati pravila su:
'^ Indeks \\. Php \\? Page = regeln' => 'regeln.html'
'^ Indeks \\. Php \\? Page = Impressum' => 'impressum.html'
'^ Indeks \\. Php \\? Page = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
'^ Indeks \\. Php \\? Page = datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
'^ Indeks \\. Php \\? Page = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
'^ Indeks \\. Php \\? Page = linkove' => 'links.html'
'^ Indeks \\. Php \\? Page = impfkalender' => 'impfkalender.html'
'^ Werbung \\. Php' => 'werbung.html'
'^ Vbglossar \\ php \\ učiniti = showcat & catid = (\\ d +) i cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 /'
'^ Vbglossar \\. Php' => 'Lexikon /'
'^ Privatni \\. Php \\? Ne = showpm & pmid = (\\ d +)' => 'Privatni-Nachrichten / $ 1.html'
'^ Privatni \\. Php' => 'Privatni-Nachrichten /'
'^ FAQ \\. Php \\ FAQ = vb_faq' => 'Hilfe / vBulletin /'
'^ FAQ \\. Php $' => 'Hilfe /'
'^ Kalendar \\. Php $' => 'Kalender /'
'^ Kalendar \\. Php \\? C = 1 $' => 'Kalender /'
'^ Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Ne = (display. +?)(& godine =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] '
'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1' => 'Kalender / nojs / [NF]'
'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Ne = (display. +?) I nojs = 1' => 'Kalender / $ 2/nojs / [NF]'
'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Tjedan = (\\ d +) i nojs = 1' => '$ kalender/woche- 2/nojs / [NF]'
'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Mjesec = (\\ d +) i godina = (\\ d +) i nojs = 1' => 'Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]'
'^ Kalendar \\ php \\ učiniti = getinfo & (c = 1 &) dan = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& C = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / 4 $ / '
'^ Kalendar \\. Php \\? Ne = getinfo & e = (\\ d +) (& dan = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- $ 1 /'
'^ Kalendar \\. Php \\? (E =&)?( c = 1 &)? (Tjedan =)? Mjesec = (\\ d +) i godina = (\\ d +) (& C = 1)? (I ne = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
'^ Kalendar \\. Php \\? C = 1 & tjedan = (\\ d +) (i ne = displayweek & mjesec =.+?)?$' =>' kalender/woche- $ 1 / '
Što vam daje pristup mom životu stranicama nije moguće iz sigurnosnih razloga, ispričavam se (čak i Jelsoft Osoblje ne dobiti pristup od mene).
Pustiti mene znati što vam je potrebno Infos i ja sam sretan da ih dati.
Mogu e vam moje postavke vbseo_all.xml ako mislite da je vbseo sukoba. Samo mi pošaljite svoj e-mail preko PM
Kad sam postaviti Root Force Forum kao početnu stranicu? NO onda patientenfragen.net / hr / ne rade
kao i patientenfragen.net / hr / index.php
Međutim patientenfragen.net (njemački, glavni jezik) i dalje ne radi (vidi gore poruku o pogrešci)
ALI patientenfragen.net / index.php radi
Bilo više ideja?
Ako imate MSN ili ICQ pošaljite mi svoje ime i mogu vam pokazati ponašanje žive;)
ps:
Ne želim koristiti niti index.php index.php?
Sam ih ukloniti iz Definirajte stranica Aliases kad sam instalirao vBET, ali ja stvarno ne sviđa.
Molimo promijeniti u budućnosti.
To je ozbiljan problem curenja PR!
Kao što vidim još uvijek ima problema s redeclaring funkciju. Ja ne mogu provjeriti što se točno događa, ali ako ste napravili odgovarajuće promjene u vBSEO datoteci kao što je opisano u instalaciji za upotrebu, onda je jedina ideja u ovom trenutku imam je da su neki pravilu stavlja natrag na vbenterprisetranslator_seo.php datoteka - to ne bi trebalo dogoditi i Ne vidim kako je moguće, ali bez provjere nemam druge ideje odmah.
Molimo otiđite na vbenterprisetranslator_seo.php i napravio isto izdanje za includes / functions_vbseo_createurl.php - kako pronaći funkciju vbseo_thread_seotitle i postaviti ako klauzulu oko nje. Molimo, recite mi to pomoći.
Ja razumijem tvoj sigurnosna pitanja - ali još uvijek možete napraviti forum kopirati - ukloniti većinu sadržaja i ostaviti samo neke dummy poruke. Ono što je potrebno će vam pomoći je otići do točnu konfiguraciju na točnim poslužitelju i vidjeti što se događa i saznajte zašto. vBET koriste mnogi forumi - takve stvari se događa nigdje drugdje, tako da nažalost nismo u mogućnosti dati vam odgovor od ruke, čak i ako bismo biti vrlo sretni da vam pomoći.
O Definiranje Web-početna stranica Aliases - Mi ćemo napravili neke pokuse na tom području. Kao što se sjećam vBSEO nakaze ako preusmjeravanje se vrši jednostavno "/", pa smo napravili interni preusmjeravanje na index.php (to nije vidio do preglednika) - definiranje aliasa bi napravio preusmjeravanje petlje. Mi ćemo provjeriti je opet i vidjeti kako to izbjeći, ali nemojte zaboraviti da sada se govori o funkcionalnosti drugih MORH-a i nismo odgovorni za svoje ponašanje - mi dati način da se integriraju s vBSEO, ali još uvijek ono što se događa unutar njega vBSEO događa unutar vBSEO ... Dodano u TODO listu kao da istraži ovo pitanje opet. Također pokušajte definirati kao aliase u htaccess pod vBET pravila - tako da će vam dati 301 preusmjeravati izbjegavanje curenja i vBET bi i dalje mogli raditi, jer bi se prije ne poslije (u vBSEO što bi napravio 301 za vBET zahtjev) . Ali, molimo vas držite s takvim eksperimentima dok smo vBET radi u redu na forumu.
ako sam napraviti izmjene na vbenterprisetranslator_seo.php sam se prazna stranica
U ovom trenutku jedina stvar koja mi pada na pamet je da na neki način možete imati unutarnju preusmjeravanje petlje. Možete doći do vbenterprisetranslator_seo.php onda ide na vBSEO i vBSEO čini unutarnje preusmjeriti ponovno vbenterprisetranslator_seo.php ne znam to stvarno dogodi, ali to je moje mišljenje jer ja ne mogu provjeriti. To bi objasnilo zašto ste imali redeclaring pogreške i zašto nakon promjene dobijete praznu stranicu sada.
Ako imate ideju što bi to izazvati (neke vBSEO konfiguracija) molimo vas da to ispravite. Inače posjetite instalaciju i integraciju postupak još jednom - korak po korak. Izrada sigurni da je sve spremno kako treba.
Ako nakon tog pitanja još uvijek se događa onda mi je potreban pristup detalja biti u mogućnosti dati našu potporu u ovom slučaju. Ako ne u stvarnom forum onda bi to kopirati (može se bez prave teme podataka - trebamo vašu konfiguraciju).
Veliko hvala za davanje pristupa na forum kopirati. Vaši korisnici će biti jako drago znajući da ste uklonili sve podatke kopirati spasiti svoju privatnost:)
Problem riješen: D
Dodao sam ovu liniju u svoj vbenterprisetranslator_seo.php:
$_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
Također imajte na umu da možete podesiti na vBSEO opcije: snaga Forum root kao početnu stranicu? Tako nećete imati PageRank propuštanja na svoju forumu veze.
I ovdje dolazi još jedan veliki vijest - čini se da će nakon promjena u vbenterprisetranslator_seo.php je moguće je koristiti vBSEO opciju "Definiranje Web-početna stranica Aliases" - to je samo potrebno izmijeniti prvi pravilo:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
Ja ću ga testirati i na naše 3 različitim forumima s vBSEO. A ako će raditi tamo ću uključiti ovaj promjene u službeno izdanje:)
Nadam se da ste jako sretni sada:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):