PDA

View Full Version: Kako mogu provjeriti integracija je završena?

mickknutson
14-07-11, 08:06
Pratio sam upute README:

Integracija s drugim modove
Možete integrirati vBETTM s ostalim modove. U nastavku imate opis integracije mogućnostima. Stvarnim mogućnostima integracije također ćete naći ovdje.
vBSEOTM integracija

Ali kako mogu provjeriti valjanost tih promjena su točne?

vBET
14-07-11, 12:58
1. Provjerite da li vaš integrirani mod stranice rade
2. Provjerite da li vaš integrirani mod stranice rade s prijevodom

U slučaju vbseo integracije ići na bilo koji thread i provjeriti ne URL-a su prevedene (u slučaju vbseo samo nit dio, a ne forum dio - to je podržan za vBulletin prijateljski URL).

U slučaju sitemap generator integracije - otvorena generirana stranice i provjerite radi veze s jezikom kodovi su uključeni.

mickknutson
14-07-11, 13:08
Pa sitemap rada:
1.260.348 novih indeksiranih stranica. WOW ******!!

vBET
14-07-11, 18:39
U sljedeći veliki release mi oglasa želi podršku obuhvatiti već prevedene URL-ove u kazalo - sada linkovi na stranice prevedene na kazalo će ludi 301 preusmjeriti na realni.

mickknutson
14-07-11, 18:54
Lijepo! Ja ne mogu čekati!

mickknutson
15-07-11, 07:48
U sljedeći veliki release mi oglasa želi podršku obuhvatiti već prevedene URL-ove u kazalo - sada linkovi na stranice prevedene na kazalo će ludi 301 preusmjeriti na realni.

Mislite sljedeće izdanje će se popraviti:

URL-ovi nisu slijedili
Kada smo testirali uzorak URL-ova iz Vašeg Sitemapa smo otkrili da su neki URL-ovi preusmjeravaju na druga mjesta. Preporučujemo da Vaš Sitemap sadrže URL-ove koji upućuju na konačno odredište (cilj preusmjeravanja) umjesto preusmjeriti na drugi URL.
HTTP pogreška: 301
URL:
tko je / bio ************! (Http://www.blincmagazine.com/forum/33045-post10.html)
Problem otkriven na: 8. travanj 2011

Vidim mnogi od tih u Google kazalo podnošenja danas.

vBET
15-07-11, 10:23
Točno - to će biti riješeno.

U ovom trenutku, ako ne želite da se one - samo ne integriraju s sitemap generator - Google će pronaći svoj prevedene stranice ionako po indeksiranja Vaše stranice. Da ga u kazalo nije potrebno - jednostavno može biti indeksirana brže.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1