View Full Version: Kako mogu provjeriti integracija je završena?
mickknutson
14-07-11, 08:06
Pratio sam upute README:
Integracija s drugim modove
Možete integrirati vBETTM s ostalim modove. U nastavku imate opis integracije mogućnostima. Stvarnim mogućnostima integracije također ćete naći ovdje.
vBSEOTM integracija
Ali kako mogu provjeriti valjanost tih promjena su točne?
1. Provjerite da li vaš integrirani mod stranice rade
2. Provjerite da li vaš integrirani mod stranice rade s prijevodom
U slučaju vbseo integracije ići na bilo koji thread i provjeriti ne URL-a su prevedene (u slučaju vbseo samo nit dio, a ne forum dio - to je podržan za vBulletin prijateljski URL).
U slučaju sitemap generator integracije - otvorena generirana stranice i provjerite radi veze s jezikom kodovi su uključeni.
mickknutson
14-07-11, 13:08
Pa sitemap rada:
1.260.348 novih indeksiranih stranica. WOW ******!!
U sljedeći veliki release mi oglasa želi podršku obuhvatiti već prevedene URL-ove u kazalo - sada linkovi na stranice prevedene na kazalo će ludi 301 preusmjeriti na realni.
mickknutson
14-07-11, 18:54
Lijepo! Ja ne mogu čekati!
mickknutson
15-07-11, 07:48
U sljedeći veliki release mi oglasa želi podršku obuhvatiti već prevedene URL-ove u kazalo - sada linkovi na stranice prevedene na kazalo će ludi 301 preusmjeriti na realni.
Mislite sljedeće izdanje će se popraviti:
URL-ovi nisu slijedili
Kada smo testirali uzorak URL-ova iz Vašeg Sitemapa smo otkrili da su neki URL-ovi preusmjeravaju na druga mjesta. Preporučujemo da Vaš Sitemap sadrže URL-ove koji upućuju na konačno odredište (cilj preusmjeravanja) umjesto preusmjeriti na drugi URL.
HTTP pogreška: 301
URL:
tko je / bio ************! (Http://www.blincmagazine.com/forum/33045-post10.html)
Problem otkriven na: 8. travanj 2011
Vidim mnogi od tih u Google kazalo podnošenja danas.
Točno - to će biti riješeno.
U ovom trenutku, ako ne želite da se one - samo ne integriraju s sitemap generator - Google će pronaći svoj prevedene stranice ionako po indeksiranja Vaše stranice. Da ga u kazalo nije potrebno - jednostavno može biti indeksirana brže.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):