View Full Version: Riješen Trebaju vašu pomoć / mišljenje o problemu backup
Ja bi dnevno sigurnosne kopije baze podataka
Ja redovito mysqldump.
Kada sam vratiti kroz zapovjednu - mysql dbname <filetorestore.sql
Nedostaje tablica jezik prijevoda
(Usput, bez poruke o pogrešci nakon rekonstrukcije koja je završila)
Ovo je samo prijevod tablica sustava stvorio
Kako predložiti riješiti ovo?
Usput mi Systeme čovjek također je rekao da ne voli tablica sadrži BLOB polje (polje treba izbjegavati da se - prema mišljenju)
Pozdrav,
mi koristimo 3 predmemorije tablice za svaki jezik razloga kako bi se smanjila uporaba dugih tekstualnih polja. Ipak, ako tekstovi su ogromne, moramo ih pohraniti u priručnu memoriju na taj način, ali ove kratke oni se pohranjuju u cijelosti indeksirani stupce.
Ako govorimo o vašem pitanju, ne baš shvatiti, što mislite .. Prvi put svoje pisanje, da se prijevod tablice nedostaju, i drugi put - postoji ništa stvara ali ove tablice. Možete li opisati jednom?
U svakom slučaju, što god to je, predlažem da pogledate na datoteku sigurnosne kopije i provjeriti, ako se ne stvara elementi primjenjuju nakon backup ili, slučajno, oni su uklonjeni tijekom sigurnosna kopija napredak, ali ne stvara opet, kad se to radi.
Ćete pokušati sebe vratiti u točkama i objasniti problem mogu stvoriti sustav automatski backup jednom dnevno način mogu napraviti backup je: redovito mysqldump čim sam vratiti backup: mysql dbname <filetorestore.sql
מסיבה כלשהי הגיבוי ללא טבלאות שנוצרו עם Vbet
נ.ב.
אני לא מקבל שגיאה ב phpMyAdmin
kamilkurczak
27-11-10, 14:00
halo,
To nije problem jer su vBET backup i vraćanje napravljen samo MySQL, a ne vBET.
Molimo pokušajte popraviti tablice baze podataka koje admincp-> Održavanje> Popravak / Optimizacija Tablice možda tablice nisu u backup jer su oni oštećeni. Molimo pokušajte ga.
Drugo, provjerite rezervnu naredbe, možda imate neka ograničenja. Možda vam da napravite sigurnosnu samo za tablice na InnoDB engine.
vBET koristiti tablice na MyISAM motor.
Ne možemo vam dati rješenje kako to popraviti, jer to nije vBET problem.
Hvala
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):