یک صفحه خالی دریافت می کنم که هر یک از آر اس اس خوردها ترجمه به نظر من ، هر گونه ایده ها چرا؟
با تشکر.
یک صفحه خالی دریافت می کنم که هر یک از آر اس اس خوردها ترجمه به نظر من ، هر گونه ایده ها چرا؟
با تشکر.
که چه نوع از RSS شما تست -- لطفا URL کامل. آیا این در اصلی RSS اتفاق می افتد و یا فقط در ترجمه یکی است؟
ترجمه RSS ، RSS معمولی خوب است ، شما باید آدرس انجمن من ، شما می توانید آن را تست کنید.
OK -- آن را در فروم شما می بینم. متاسفانه ما قادر به تولید مثل از آن را در انجمن های ما نیست.
این امر می تواند اگر دسترسی به انجمن خود و بررسی آن -- آن را نیز می توان به عنوان مثال آزمون / کپی -- آن فقط باید به رفتار به همان شیوه. بدون بازتولید مسئله ما نمی توانیم به کار بر روی آن. آیا می توانید لطفا PM جزئیات دسترسی به مدیریت CP شما و FTP؟ همانطور که من می نوشت می توان آن را برخی به عنوان مثال تست -- من تنها کاری که باید رفتار نمی محتوا. و یا حداقل انجام هر گونه خطا سیاهههای مربوط در مورد RSS به شما داشته باشد؟...
همانطور که شما در اینجا می توانید بررسی کنید و در این انجمن RSS خوبی کار میکند. در انجمن های تست ما نیز. در این لحظه شما تنها کسی بود که تا کنون به مسئله و انجمن شما تنها جایی که در آن ما می توانیم آن را چک کنید.
من تنها مدیر کل در فروم من ، لطفا به دستورالعمل برای رفع عیب به من بدهد.
من می ترسم که آن را بیش از حد پیچیده است و نیاز به تعامل -- ما نیاز به پیدا کردن علت این مسئله است. من قادر به دادن شما سریع رفع دستورالعمل اگر من می دانستم که چه اتفاقی می افتد وجود دارد و قادر به تولید مثل از آن را در کنار من است. بدون دانستن که در آن اشکال است ، ما به سادگی هیچ سرنخی در مورد چگونه ، چطور و آن را تعمیر کنند (می توان آن را ناشی از درگیری ها از سوی برخی از وزارت دفاع دیگر ، پیکربندی اشتباه...). بدون امکان آن را تولید مثل ما نمی دانیم که تغییرات ما را رفع این مسئله است. و شما تنها کسی بود که این مسئله است. است که به همین دلیل بهتر است اگر ما دسترسی -- حتی به انجمن آزمون خود را است. همانطور که من در حال حاضر نوشت من مطالب تالار خود را لازم نیست من تنها کاری که باید رفتار آن است. من درک می کنم که شما نمی خواهید برای به اشتراک گذاشتن دسترسی به فروم واقعی خود. آیا شما به عنوان مثال آزمون که همین اتفاق می افتد؟
در این لحظه برای ساده ترین دستورالعمل لطفا فایل را باز / شامل / vbenterprisetranslator_functions_external.php و تعیین جایی که کد متوقف می شود ارزیابی با قرار دادن »تست 1' اکو ؛ (و تغییر شماره برای هر اکو) بین خطوط کد. اگر شما می دانید جستجو دودویی است و سپس این الگوریتم استفاده کنید. ارزیابی شروع می شود در عملکرد vbet_translateExternal.
اگر شما فکر می کنم که شما قادر به تعیین که در آن مسئله است و سپس ما می توانیم از آن این روش انجام دهید ، اما زمان بیشتری را -- به ویژه در کنار شما ، آنچه که لازم نیست چون شما پشتیبانی ما است. البته ما درک می کنیم که شما ما حمایت کامل خود می خواهید ، پس سعی کنید آن را راه خود را انجام دهید بگذارید.
گرفتن دیگری مشکل نمائید ی آب میوه ای کامپیوتر -- سایت جاسوسی
به نظر می رسد اسکریپت فایل CSS به درستی و در جای اشتباه برای تصاویر...
-- من تلاش می کنم آنچه که شما برای مسئله دیگر گفت.
-- من هرگز چیزی مانند آن نوشت. من هیچ نظری ندارم که چرا شما حتی در مورد آن فکر می کنم...
کسانی که در آن نکات برای شما ، به دلیل آن که در آن ساده ترین توصیف است. 1 -- شما هنوز به نقطه مورد جستجو دودویی. 2 -- ما باید راه هایی برای انجام این کار بدون هر گونه خروجی در حال تغییر است و ما قادر به انجام این کار سریع ، باعث کد ما می دانیم که ما و بسیاری از تجربه در پیدا کردن باگ های یا درگیری با پلاگین های دیگر.
به هر حال -- سوال خود را می کند به شما هر قدم نزدیک تر به راه حل نیست. ما را حمایت کامل ما است. شما می توانید قبول آنچه شما برای پرداخت می شود ، یا می توانید آن را رد کرد. ما به شما تصمیم افتخار کنید و سعی کنید به شما کمک کند حتی اگر شما امتناع حمایت ما. هنوز خواهشمند است تمرکز خود را در مورد مسئله -- شما می خواهید سعی کنید برای انجام این کار به خودتان ، و سپس نکات آیش ما لطفا. شما می خواهید ما را به زمان شما را امن ، لطفا اجازه دهید ما وارد لطفا توجه داشته باشید که همه مقاصد ما به شما کمک کند.
راست ، و من من می تواند دستورالعمل ها را دنبال ، چنین است ، لطفا به من دستورالعمل بدهد.
من نمی خواهم تا به شما دسترسی شما هیچ شهرت آنلاین ، مردم تنها به دسترسی به انجمن من به من ، اصلی و باشد ، زیرا من می توانم به آنها اعتماد است.
شما تازه به من ، بنابراین ، من ترجیح می دهند به دستورالعمل ها ، پشتیبانی کامل نیست.
با تشکر.