Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 24

Thread: Pagina alb atunci când traducerea rss

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Pagina alb atunci când traducerea rss

pot obţine o pagină goală atunci când văd oricare din RSS feed tradus, orice idei de ce?

mulţumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ce tip de RSS sunteţi de testare - vă rugăm să trimiteţi URL-ul complet. Nu se întâmplă în versiunea originală, de asemenea, RSS sau doar pe o tradus?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Tradus doar RSS, RSS normală este bine, aveţi URL-ul meu pe forum pentru, îl puteţi testa acolo.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - L-am vedea pe forum. Din păcate, nu sunt capabili să-l reproduca pe forumul nostru.

Este cel mai bine ar fi dacă am avea acces la forum pentru dvs. şi să verificaţi-l - aceasta poate fi, de asemenea, exemplu de încercare / copie - aceasta trebuie doar să se comporte în acelaşi mod. Fără a reproduce problema, nu putem lucra pe ea. Pot să-mi te rog PM Ora de acces la datele dvs. Admin CP şi FTP? Dupa cum am scris se poate unele cazuri, de încercare - Am nevoie doar de comportament nu de conţinut. Sau cel puţin nu aveţi busteni de eroare despre RSS? ...

După cum puteţi verifica aici şi pe acest forum RSS sunt de lucru bine. Pe forumurile noastre de testare, de asemenea. In acest moment sunteti singurul care are problema si pe forum pentru dvs. este singurul loc unde putem verifica.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Eu sunt admin doar pe forumul meu, vă rugăm să-mi dea instrucţiuni pentru depanare.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mă tem că este prea complicată şi necesită o interacţiune - avem nevoie pentru a găsi cauza problemei. Mi-ar fi în măsură să vă dau instrucţiuni de rezolvare rapida dacă ştiam ce se întâmplă acolo şi să fie capabil să-l reproduca pe partea mea. Fără a cunoaşte în cazul în care bug-ul este pur şi simplu le-am nici o idee despre cum, ce si-l repara (poate fi cauzată de un conflict de unele mod altă parte, de configurare greşit ...). Fără posibilitatea de a se reproduce nu stim se schimbă nostru stabileşte problema. Şi tu eşti singurul care şi-au problema. De aceea ar fi mai bine dacă avem acces - chiar la pe forum pentru dvs. de test. Dupa cum am scris deja nu am nevoie de dvs. de conţinut pe forum pentru Am nevoie doar de comportamentul lui. Am înţeles că nu doriţi să permită accesul la forumul tau real. Ai exemplu de încercare în cazul în care acelaşi lucru se întâmplă?

În acest moment, pentru instrucţiuni simple vă rugăm să fişier deschis / Include / vbenterprisetranslator_functions_external.php şi se determină în cazul în care codul de staţii de evaluare prin punerea echo "TEST 1"; (Şi schimbarea număr pentru fiecare ECHO) intre linii de cod. Dacă ştii ce este căutarea binare şi apoi utilizaţi acest algoritm. Evaluarea Începe în funcţie vbet_translateExternal.

Dacă credeţi că sunteţi în măsură să stabilească în cazul în care problema este, atunci putem face în felul acesta, dar va dura mult mai mult timp - mai ales pe partea ta, ceea ce nu este necesar pentru că aveţi de sprijinul nostru. Desigur, noi înţelegem că nu doriţi sprijinul nostru deplin, aşa că haideţi să încercăm faci in felul tau.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Noţiuni de bază o altă problemă aici Juice Computer - Spy site-ului

Se pare că script-ul nu este obtinerea de fişier CSS corect şi că este în căutarea în locul greşit pentru imagini ...

- Voi încerca ceea ce aţi spus pentru altă problemă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Mă tem că este prea complicată şi necesită o interacţiune - avem nevoie pentru a găsi cauza problemei. Mi-ar fi în măsură să vă dau instrucţiuni de rezolvare rapida dacă ştiam ce se întâmplă acolo şi să fie capabil să-l reproduca pe partea mea. Fără a cunoaşte în cazul în care bug-ul este pur şi simplu le-am nici o idee despre cum, ce si-l repara (poate fi cauzată de un conflict de unele mod altă parte, de configurare greşit ...). Fără posibilitatea de a se reproduce nu stim se schimbă nostru stabileşte problema. Şi tu eşti singurul care şi-au problema. De aceea ar fi mai bine dacă avem acces - chiar la pe forum pentru dvs. de test. Dupa cum am scris deja nu am nevoie de dvs. de conţinut pe forum pentru Am nevoie doar de comportamentul lui. Am înţeles că nu doriţi să permită accesul la forumul tau real. Ai exemplu de încercare în cazul în care acelaşi lucru se întâmplă?

În acest moment, pentru instrucţiuni simple vă rugăm să fişier deschis / Include / vbenterprisetranslator_functions_external.php şi se determină în cazul în care codul de staţii de evaluare prin punerea echo "TEST 1"; (Şi schimbarea număr pentru fiecare ECHO) intre linii de cod. Dacă ştii ce este căutarea binare şi apoi utilizaţi acest algoritm. Evaluarea Începe în funcţie vbet_translateExternal.

Dacă credeţi că sunteţi în măsură să stabilească în cazul în care problema este, atunci putem face în felul acesta, dar va dura mult mai mult timp - mai ales pe partea ta, ceea ce nu este necesar pentru că aveţi de sprijinul nostru. Desigur, noi înţelegem că nu doriţi sprijinul nostru deplin, aşa că haideţi să încercăm faci in felul tau.
    Dvs.-mi spui dacă ai fost de evaluare această problemă v-ar petrece ore adăugarea "TEST 1" ecou; sub fiecare linie de cod din acest fişier ... într-adevăr?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nr - n-am scris ceva de genul asta. Habar n-am de ce chiar cred despre asta ...

Cei în cazul în care indicii pentru tine, pentru că cei mai uşor în cazul în care pentru a descrie. 1 - pierdeţi punctul despre căutare binare. 2 - avem moduri de a face acest lucru fără nici o ieşire schimbare şi suntem capabili să facă acest lucru rapid, deoarece ştim codul nostru şi au multă experienţă în a găsi bug-uri sau conflicte cu alte plugin-uri.

Oricum - ţi întrebarea nu da nici pas mai aproape de soluţie. Iti oferim sprijinul nostru deplin. Puteţi accepta ceea ce aţi plătit pentru, sau îl puteţi refuza. Noi va onora vă decizie şi să încerce să te ajute, chiar dacă aţi refuza sprijinul nostru. Vă rugăm să se concentreze în continuare la eliberarea - vrei încercaţi să faceţi acest lucru, vă rugăm apoi necultivat nostru indicii. Vrei să ne în condiţii de siguranţă de timp, va rugam sa ne rugam inch să reţineţi că toate intenţiile noastre sunt pentru a vă ajuta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Dreapta, şi eu sunt punctul acest site este i se poate urmaţi instrucţiunile, astfel, vă rugăm să-mi dea instrucţiuni.

Nu vreau să vă dau acces ca nu ai nici o reputatia online, doar oamenii dau acces la forumurile mele sunt mine,, vbulletin şi vbseo, deoarece i se poate avea încredere în ele.

Sunteţi nou pentru mine, aşa, i-ar prefera să aibă instrucţiuni de nu, suport complet.

Multumesc.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •