مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 21

موضوع : ترجمه کار نه به طور ناگهانی

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default ترجمه کار نه به طور ناگهانی

من کاملا مطمئنم که این مربوط به این مسائل مشابه :

http://www.vbenterprisetranslator.co...on-issues.html
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ve-me-mad.html

تنها تفاوت من با استفاده از 4.4.2

گوگل V1 برای هر ترجمه های جدید کار نمی کند. هنگام تعویض V2 ، ترجمه ها کار می کنند ، اما در صفحه بعدی ترجمه بار از بین رفته اند.

مترجم MS را در سایت من کار نمی کند در تمام ، و فقط زمان محلی خارج است. من vbet_translation_options آپلود.

در اینجا یک مثال از یک صفحه به درستی کار نمیکند : http://cellphoneforums.net/rim- *****... t335709 - a.html (جایگزین 'با' *** B 'lackberry بدون فضا)

بازنشسته ؛)

خوب لطفا شروع با انجام تست گوگل : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

کاربر ارشد

eek -- 403 از آن -- این مشکل وجود دارد.

بازنشسته ؛)

لطفا مطمئن شوید که تنظیمات فعال تصدی شما خوب است ، لطفا با توجه به پیکربندی vBulletinTM برای فعال تصدی
    1) با استفاده از API ترجمه مایکروسافت اطمینان حاصل کنید که شناسه (شماره) مایکروسافت خود را درست.
    2) برای خطای گوگل :

لطفا خواندن لینک همین (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) چگونه برای باز کردن اتصال شما. شما می توانید سعی کنید این مقدار را به افزایش دهد ، اما به تاخیر بزرگ استفاده نمی کند چرا که آن عملکرد را کند می کند
    admincp --> فعال تصدی --> ترجمه گزینه های --> تاخیر بین ترجمه

کاربر ارشد

این خطا خاص من گرفتن است :
    شروع آزمون ترجمه
    نتیجه تست : {"responseData" : تهی ، "responseDetails" : "شرایط مظنون به تخلف خدمات لطفا http://code.google.com/apis/errors." ، "responseStatus" : 403}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS) : 575.585205078
    من در حال حاضر با ارسال یک پیام به گوگل.

عجیب این که V2 نیز کار نمی کند به درستی در محل V1. دوست من گفت : ، همه چیز خواهد شد در اولین بار صفحه ترجمه شده ، اما بازشدن صفحه متعاقب آن کار نمی کنند. در صورتی که نتایج : از لود صفحه اول نیست کش می شود به هر حال؟

علاوه بر این ، این بسیار عجیب است که گوگل تعدادی از سایت های همه در یک بار در لیست ممنوعیت قرار داده است.

هیچ فکر که چرا من و دیگران در حال گرفتن خطاهای فاصله زمانی که تلاش برای تبدیل به مترجم MS؟ ID من MS درست است.

کاربر ارشد

خوب ، من فکر می کنم ممکن است چیزهایی ثابت داشته باشند.

من به مجموعه ای از تاخیر بین ترجمه به 100ms. googletest.php در حال حاضر خروجی وضعیت 200.

بروز رسانی -- در حال حاضر آن را به 403. من فکر می کنم به گوگل محدودیت های جدید در بسیاری از درخواست دوم توسط هر کاربر انجام می شود ، و من به وضوح گرفتن لگد کردن قرار دهید.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 29-09-11 در 16:57.

کاربر ارشد

می خواهم بدانم اگر این بخش از TOS بخشی از مشکل است. بسیاری از رباتها بازدید صفحات هر روز دریافت می کنم.

گاهی اوقات ، درخواست از جانب خزنده موتور جستجو ، چرا که آنها از صفحات خود را بازدید می ، می تواند در بلوک منجر شود. برای آوردن سایت خود را در خط با شرایط (که نمایش داده شد خودکار را ممنوع کرده) ، لطفا با استفاده از یک نام robots.txt و یا در غیر این صورت جلوگیری از درخواست خزنده از تحریک درخواست API.
    بروز رسانی -- nevermind -- من می بینم که رابط کاربری با استفاده از userip ، و این خط قبل از یکی از بالا :
    اگر شما با استفاده از رابط پراسایش ، را در نظر بگیرید با استفاده از پارامتر userip اختیاری است. این پارامتر آدرس آی پی کاربر نهایی که درخواست و تایید است که شما درخواست خودکار در نقض شرایط استفاده را تامین می کند.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 29-09-11 در 16:44.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید که 2 لینک شما در اول داد در مورد vBET 3.5.0 بتا (ناپایدار) نسخه -- که حق دارد به خطا -- این فرم "ناپایدار" تعریف

همچنین توجه داشته باشید که فرض میشود API V1 قرار می دهد ، ترجمه گوگل ، محدودیت از آنجایی که آنها در حال آماده سازی بسته ، لطفا.

لطفا مشخص کنید چه چیزی شما را توسط "ترجمه بارگذاری صفحه بعدی از بین رفته اند" متوسط -- من درک نمی کنم.

MS مترجم را در سایت من کار نمی کند در تمام
    لطفا اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند کلید API مناسب. همچنین ما به شما آزمون ویژه مایکروسافت آماده برای تعیین چه می گذرد.

شروع آزمون ترجمه
    نتیجه تست : {"responseData : تهی ،" responseDetails ":"شرایط مظنون به سوء استفاده خدمات. لطفا مراجعه کنید API بازدید مقررات -- گوگل کد"،" responseStatus ": 403}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS) : 575.585205078
    همانطور که در پیغام خطا نوشت : -- لطفا صفحه. شما در حال حاضر تماس گوگل -- لطفا به ما اطلاع دهید پاسخ.

عجیب این که V2 نیز کار نمی کند به درستی در محل V1. دوست من گفت : ، همه چیز خواهد شد در اولین بار صفحه ترجمه شده ، اما بازشدن صفحه متعاقب آن کار نمی کنند. در صورتی که نتایج : از لود صفحه اول نیست کش می شود به هر حال؟
    لطفا اطمینان حاصل کنید که شما حافظه نهان پایگاه داده تبدیل شده در. همچنین اطمینان حاصل کنید که شما باید آن را برای زبان خاص تبدیل شده لطفا. صفحه باید کش اگر آن را به طور کامل ترجمه شد. اگر هر گونه خطا ترجمه رخ می دهد و سپس آن را کش نشده است زیرا آن را کش با اطلاعات اشتباه (ترجمه سقوط بود -- بنابراین ما می توانیم آن را کش) پر کردن است.

علاوه بر این ، این بسیار عجیب است که گوگل تعدادی از سایت های همه در یک بار در لیست ممنوعیت قرار داده است.
    همه -- به احتمال قوی این است که به طور خودکار از سوی برخی از ربات انجام می شود و احتمالا ترافیک خط در اینجا بود. به هر حال -- ما نیاز به آن روشن می شود اطمینان حاصل کنید آنچه در آن است واقعا در مورد -- لطفا اجازه دهید ما درباره پاسخ گوگل.

هیچ فکر که چرا من و دیگران در حال گرفتن خطاهای فاصله زمانی که تلاش برای تبدیل به مترجم MS؟ ID من MS درست است.
    در حال حاضر. رادک به آزمون مایکروسافت و آماده سازی شما قادر خواهید بود برای بررسی آنچه در آن است که در مورد.

بروز رسانی -- در حال حاضر آن را به 403. من فکر می کنم به گوگل محدودیت های جدید در بسیاری از درخواست دوم توسط هر کاربر انجام می شود ، و من به وضوح گرفتن لگد کردن قرار دهید.
    اگر آن V1 است و سپس گوگل ساخته شده اعلام کرده است که محدودیت های ساخته خواهد شد -- شاید آنها ساخته شده آن را سخت در هنگام آمدن نزدیک تر به تاریخ بسته شدن... اگر آن را V2 -- آن را نمی باید اتفاق می افتد پول آنها را برای این.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا توجه داشته باشید که 2 لینک شما در اول داد در مورد vBET 3.5.0 بتا (ناپایدار) نسخه -- که حق دارد به خطا -- این فرم "ناپایدار" تعریف
    حق است ، اما ما همه همان موضوع را تجربه...

همچنین توجه داشته باشید که فرض میشود API V1 قرار می دهد ، ترجمه گوگل ، محدودیت از آنجایی که آنها در حال آماده سازی بسته ، لطفا.
    بله ، آنها به وضوح تغییر چیزی دیروز

لطفا مشخص کنید چه چیزی شما را توسط "ترجمه بارگذاری صفحه بعدی از بین رفته اند" متوسط -- من درک نمی کنم.

لطفا اطمینان حاصل کنید که شما حافظه نهان پایگاه داده تبدیل شده در. همچنین اطمینان حاصل کنید که شما باید آن را برای زبان خاص تبدیل شده لطفا. صفحه باید کش اگر آن را به طور کامل ترجمه شد. اگر هر گونه خطا ترجمه رخ می دهد و سپس آن را کش نشده است زیرا آن را کش با اطلاعات اشتباه (ترجمه سقوط بود -- بنابراین ما می توانیم آن را کش) پر کردن است.
    من معتقدم که این تقصیر من بود -- من زبان پیش فرض (انگلیسی) تبدیل شده برای ساخت حافظه cache است. این را حس می کند که سیستم صفحه بالا ذخیره نمی کند چرا که من نه بر است.

لطفا اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند کلید API مناسب. همچنین ما به شما آزمون ویژه مایکروسافت آماده برای تعیین چه می گذرد.
    من -- آن را هنوز هم زمان از

اگر آن V1 است و سپس گوگل ساخته شده اعلام کرده است که محدودیت های ساخته خواهد شد -- شاید آنها ساخته شده آن را سخت در هنگام آمدن نزدیک تر به تاریخ بسته شدن... اگر آن را V2 -- آن را نمی باید اتفاق می افتد پول آنها را برای این.
    آخرین پست من در مورد محدود کردن هر کاربر در هر ثانیه

کاربر ارشد

بیشتر :

ترجمه API V1 -- "مشکوک شرایط سوء استفاده خدمات" -- AJAX API های گوگل دو گروه | گوگل

همانطور که در اعلام بی میلی به آن اشاره شده ، ما شروع به محدود کردن استفاده از V1 از API.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •