مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 16

موضوع : فعال / غیرفعال کردن فعال تصدی بدون مشکل

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default فعال / غیرفعال کردن فعال تصدی بدون مشکل

سلام ، در شما نسخه بعدی می تواند شما را به طوری که حداقل برای تست فعال تصدی اهداف را می توان از کار افتاده ، اگر من آن را غیر فعال در حال حاضر من نمی می توانید به سایت من در همه و به ظرف غذا را با htaccess تغییر نام دهید.... و غیره در به منظور قابل بهره برداری انجمن.

باید وجود داشته باشد راهی برای فعال کردن یا Deactivating فعال تصدی به راحتی درست مثل مدها بسیاری دیگر از این نوع از ادغام می شود بسیار با ارزش برای کاربران و troubleshooters.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

اول از همه -- اگر شما غیر فعال کردن فعال تصدی -- قوانین ما در htaccess تغییر نام دهید در حال کار نمی کند -- چرا؟ چرا که شما کد پرچم در URL را نداشته باشند.

ثانیا ، اگر شما فعال تصدی یکپارچه با بایگانی -- ما هیچ گزینه ندارد -- شما تنها می توانید جایگزین فایل های قدیمی بایگانی مجدد (سیستم می باشد سیستم قلاب).

در پایان -- انجمن خود را پس از غیر فعال کردن از فعال تصدی باید طبیعی کار می کند (هر صفحه نمایش خالی ، و غیره)
    در صورتی که دارای یک صفحه نمایش خالی پس از ناتوان از فعال تصدی -- در فایلهای لاگ سرور خود را برای برخی از اشتباهات -- ما آن را بررسی کنید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

درست مثل کمیل نوشت -- وقتی که فعال تصدی است قوانین در htaccess تغییر نام دهید غیر فعال شده باید هر چیزی را صدمه نمی زند.

نیز صادق است در مورد ادغام بایگانی -- هیچ سیستم قلاب وجود دارد تا پرونده تغییرات مورد نیاز هستند.

این درخواست ویژگی نیست. فعال تصدی معلول باید بی ضرر باشد ، اگر نیست ، پس لطفا گزارش اشکال و ما ان را بررسی کنید من انتقال این موضوع به بخش اشکالات. لطفا اطلاعات بیشتر (اگر می بینید که صفحه سفید ، باید خطا در سیاهههای مربوط وجود دارد) بنابراین ما قادر خواهند بود تا بر روی آن کار می کنند.

کاربر ارشد

میشل اشکال نیست ، این نکته من این است که هیچ راهی به سادگی به غیر فعال کردن فعال تصدی ، مدها دیگر نیز وجود دارد :
    فعال کردن محصولات؟
    بلی خیر

و شما یکی از شما می خواهید را انتخاب کنید و سپس در admincp ذخیره کنید، این تابع در فعال تصدی وجود ندارد که به همین دلیل من ساخته شده درخواست ویژگی، بنابراین شما می توانید که ویژگی در اینده اضافه کنید

شما می توانید فعال یا غیر فعال کردن فعال تصدی در admincp -> پلاگین ها> مدیریت محصولات -- شما نتایج : از همان

کاربر ارشد

خوب من قبول می کنم که اما این امر می تواند خوب به ان را در وزارت دفاع در فعال تصدی اصلی

شما چه فکر میکنید که این گزینه ها لازم است؟

کاربر ارشد

من نمی دانم که آنچه که دیگران فکر می کنم کمیل باشد ، اما برای من ، من اعتقاد دارم آن را به خصوص برای صاحبان فروم جدیدی که نمی دانم برای رفتن به پلاگین و محصولات> مدیریت محصولات> غیر فعال کردن محصول خود را ، بیشتر فقط به نوبه خود "آن را نگاه کنید روشن / خاموش "گزینه در AdminCp> تنظیمات اصلی.

آنچه در مورد مسئله پس از ناتوان از فعال تصدی؟ می تواند شما را تایید می کنند که این مسئله هنوز هم وجود دارد؟

کاربر ارشد

تنها مسئله ای که وجود دارد وقتی غیرفعال کردن vbet دوباره فعال است كه لانگ برچسب کد نيستند تخصیص ها قابل تجزیه نیستند مثل این http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 من فقط معلول vbet سعی کنید و دوباره فعال کردن تخصیص ها قابل تجزیه نیستند و پيشتر [فريتز لانگ نيست] برچسب تخصیص ها قابل تجزیه نیستند یا ترجمه شده

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •