PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مشکل بزرگ... GZIP تنها با فعال تصدی غیر فعال کار می کند...

pepito69
13-07-10, 20:53
سلام ،
من با داشتن بسیاری ، بسیاری از مشکلات با فعال تصدی پس از speending 185 یورو است. من برای کسب کمک بخواهید.
GZIP با فعال تصدی را فعال کنید ، کار می کنند وقتی که من از کار افتاده کار می کند دوباره.
سرور من خاموش GZIP ، و من را فعال اصلی gzip و فشرده سازی = 1

این باعث یک مشکل بزرگ در نمایه سازی گوگل است.
لطفا ، من قبول می کنم کمک شما اما نگویید که محصول خود را با این نسخهها کار کامل با یک لبخند ، من آرام nervious در مورد این روز گذشته چه اتفاق افتاد.
kamilkurczak
14-07-10, 13:49
چگونه می توانم آن را بر روی سرور من را بررسی کنید؟ لطفا شرح آن.

pepito69
14-07-10, 21:29
نمی دانم ، من از شما خواسته است اگر داشته باشند هر ایده...
باید چه کار کنم؟؟

kamilkurczak
15-07-10, 13:33
خوب ، اما من نمی دانم به چه معنی است "GZIP است کار نمی کند"

pepito69
15-07-10, 15:30
به این معنی :

تست WhatsMyIP.org HTTP فشرده سازی (http://www.whatsmyip.org/http_compression/)

و شما خواهید دید...

kamilkurczak
15-07-10, 15:40
برای این URL. من آن را میخواند و سعی کنید به آن را تعمیر کنند.

pepito69
16-07-10, 19:38
تسه...
حل مشکل است. من کشف کردم که اگر من غیر فعال کردن chache فایل برای مهمان ، پس از gzip ، VB کار می کند دوباره. این یک راه حل ایده آل نیست ، اما من نیاز از gzip بیشتر است.

kamilkurczak
17-07-10, 16:31
برای آن ، حافظه نهان برای مهمان است هنوز نسخه بتا..
من آن را متوجه شده و هنگامی که میشل می آید و ما سعی خواهیم کرد آن را تعمیر کنند.
ممکن است این اشکال.. بنابراین من از این موضوع به بخش اشکال حرکت می کند.

kamilkurczak
06-08-10, 13:47
سلام pepito 69 ،

من نیاز به تکثیر این موضوع در فروم تست من ، بنابراین من می خواهم بدانم چگونه می توانم این GZIP شما اجرا برای سایت؟.
آیا شما سایت خود را با گزینه های اصلی gziped --> کوکی ها و گزینه های HTTP سربرگ
یا
توسط سرور شما mod_gzip با استفاده از SSH یا mod_deflate بر روی سرور شما؟

با تشکر از شما به من کمک خواهد کرد.

kamilkurczak
10-08-10, 12:06
سرور من خاموش GZIP ، و من را فعال اصلی gzip و فشرده سازی = 1

ahhh متاسفم برای سوال قبلی. تایید من آن را در بر داشت.

vBET
10-08-10, 20:07
حل شده است. -- هنگامی که GZIP اصلی تبدیل شده ، و سپس فعال تصدی فایل های در حال حاضر زیپ شده ، cache را پس از آن فضای بسیار کمتری بر روی هارد دیسک :)

آن خواهد شد در فعال تصدی 3.3.5 و فعال تصدی 4.2.3 گنجانده شده

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1