مشاهده نسخه کامل : حل مشکل در نصب و راه اندازی
HI به نصب آن مشکل داشته باشد. Habs می باشد و به نوعی چیز نمی تواند همراه با هم کسی به من کمک کند وجود دارد؟
لطفا ابتدا به بخش ادغام باشد در فایل readme.html -- شما باید 2 فایل می باشد (در همه موارد به وضوح شرح داده شده) را ویرایش کنید. سپس بقیه نصب است.
اجازه دهید ما می دانیم اگر شما هر گونه مسائل در آینده با آن.
خوب ، در حال حاضر وجود دارد ، مدیریت و مدیریت یکپارچه سازی با اصلی. فقط یک مشکل کوچک با آدرس SEO. در تنظیمات من مجموعه ای از موارد زیر است : نوع لینک : لینک VBSEO_URI ایجاد آدرس های SEO بر اساس اجماع (یعنی / EN / آدرس ') انجمن فهرست : : / انجمن با این وجود ، آن کار نمی کند آدرس wm-apps.de/forum است درخواست کمک با تشکر از شما :)
من که. htaccess را تغییر و در حال حاضر به عنوان ترجمه است که! همچنین می تواند برای آمار در بالای صفحه استفاده می شود؟ اگر چنین است ، چگونه این کار گرفته است؟ لطفا کمک ، با تشکر از شما :)
مگر در مواردی که از آن آثار به خوبی با ترجمه. اما اگر من در یک پست به زبان آلمانی با نوشتن انگلیسی این است که متاسفانه ترجمه نشده است اما در نسخه اصلی نشان داده شده است. اگر من به انگلیسی به عنوان زبان سوئیچ و می خواهند به کمک نمی شود چرا که این رسم به طور خودکار به دایرکتوری ریشه / محدود شده است. انجمن های نهفته در / BB انجمن در تنظیمات من تغییر آنچه را که من مجموعه ای نادرست؟ شاید چیزی نیاز به حتی در htaxx را تغییر دهم؟
من که. htaccess را تغییر و در حال حاضر به عنوان ترجمه است که! همچنین می تواند برای آمار در بالای صفحه استفاده می شود؟ اگر چنین است ، چگونه این کار گرفته است؟ لطفا کمک ، با تشکر از شما :)
کدام آمار در حال نوشتن؟ :)
مگر در مواردی که از آن آثار به خوبی با ترجمه. اما اگر من در یک پست به زبان آلمانی با نوشتن انگلیسی این است که متاسفانه ترجمه نشده است اما در نسخه اصلی نشان داده شده است. اگر من به انگلیسی به عنوان زبان سوئیچ و می خواهند به کمک نمی شود چرا که این رسم به طور خودکار به دایرکتوری ریشه / محدود شده است. انجمن های نهفته در / BB انجمن در تنظیمات من تغییر آنچه را که من مجموعه ای نادرست؟ شاید چیزی نیاز به حتی در htaxx را تغییر دهم؟
اگر پیام را به زبان های دیگر نوشته شده است آن را به BBCode روشن مشخص شده باشد. BBCode در این گونه خواهد شد به صورت خودکار برای کاربر که زبان پیش فرض خود را را مجموعه اضافه شده است. همچنین شما می توانید بر روی تشخیص زبان خودکار به نوبه خود -- پس از آن گوگل خواهد شد در مورد زبان پیغام خواسته.
در مورد مسئله شما را با ایجاد پست در نظر ترجمه : کدام نسخه از فعال تصدی شما با استفاده از؟ آنچه که محتوای خود را در htaccess تغییر نام دهید؟ آیا پیام ایجاد شده یا فقط تغییر مسیر اتفاق می افتد؟ آیا به شما در تنظیم پوشه انجمن خود را در تنظیمات فعال تصدی اصلی؟
به نظر میرسد این کار در حال حاضر با ترجمه. اما وقتی که من انتخاب زبان مختلف ، پس هیچ تصویری وجود ندارد ، امکانات ، و غیره نمایش داده شده و هیچ موضوعات ایجاد می کند. انجمن در / انجمن بایگانی آن و vBET331 htaxx است :
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
به نظر میرسد این کار در حال حاضر با ترجمه. اما وقتی که من انتخاب زبان مختلف ، پس هیچ تصویری وجود ندارد ، امکانات ، و غیره نمایش داده شده و هیچ موضوعات ایجاد می کند. انجمن در / انجمن بایگانی آن و vBET331 htaxx است :
به شما در تنظیم اشتباه قوانین htaccess تغییر نام دهید.) این است که به وضوح شرح داده شده است که در صورتی که اگر انجمن خود را با استفاده از زیر شاخه در URL شما را مجبور به تغییر 2 قوانین اول. لطفا این یکی :
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):