مشاهده نسخه کامل : توضيح & # 91 ;حاضري كمك نمايد & #93 ; 3xx: سي ام تکراری ميلادی عنوان برچسب
من با استفاده از فعال تصدی 4.4.0 و گوگل ابزار وب مستر گزارش است که وب سایت من 3xx ، XXX تکرار تگهای عنوان ************!.
آخرین باری که قبل از ارتقاء من فقط در اطراف 1xx ، XXX.
لطفا کمک ترافیک کاهش بسیار سریع حل کنم.
http://pic.citecclub.org/out.php/i33559_duplicatetitletag.png
- فرآیند و خاموش دیوانه - Pastebin.com (http://pastebin.com/Np9iQc97) و فرآیند حفاظت: در اینجا برخی از مثال است.
لطفا به روز رسانی به جدیدترین نسخه. در این لحظه فعال تصدی پشتیبانی (اختیاری -- با قابلیت تنظیم) اضافه کردن زبان را به عنوان. بنابراین اگر شما دارای عناوینی که قابل ترجمه نیست (به عنوان مثال نام شرکت / محصول) و سپس به همه زبان ها مایکروسافت باید به مایکروسافت ، بنابراین به عنوان تکرار خواهد شد. اما زمانی که گزینه جدید است و سپس تبدیل خواهد شد وجود دارد افزوده شدن نام محبوبیت زبان -- به عنوان مثال : (انگلیسی) مایکروسافت. و این مسئله را حل -- صفحات عناوین مختلف داشته باشد :)
به خاطر نمی آورم که در این نسخه این گزینه اضافه شده بود -- لطفا به دنبال گزینه ای به نام "اضافه کردن زبان به عنوان" در CP مدیریت. در جدیدترین نسخه فعال تصدی آن را دقیقا مدیریت CP --> فعال تصدی --> ترجمه گزینه ها --> اضافه کردن زبان به عنوان. لطفا بررسی می کند آن است که خود را در نسخه قدیمی تر پشتیبانی می شود و آن را روشن. به هر حال ما همیشه آزادی جدیدترین پایدار ممکن برای استفاده از باگ های کمتر و بیشتر پیشرفت توصیه :)
لطفا به آن کمک کند.
لطفا به روز رسانی به جدیدترین نسخه. در این لحظه فعال تصدی پشتیبانی (اختیاری -- با قابلیت تنظیم) اضافه کردن زبان را به عنوان. بنابراین اگر شما دارای عناوینی که قابل ترجمه نیست (به عنوان مثال نام شرکت / محصول) و سپس به همه زبان ها مایکروسافت باید به مایکروسافت ، بنابراین به عنوان تکرار خواهد شد. اما زمانی که گزینه جدید است و سپس تبدیل خواهد شد وجود دارد افزوده شدن نام محبوبیت زبان -- به عنوان مثال : (انگلیسی) مایکروسافت. و این مسئله را حل -- صفحات عناوین مختلف داشته باشد :)
به خاطر نمی آورم که در این نسخه این گزینه اضافه شده بود -- لطفا به دنبال گزینه ای به نام "اضافه کردن زبان به عنوان" در CP مدیریت. در جدیدترین نسخه فعال تصدی آن را دقیقا مدیریت CP --> فعال تصدی --> ترجمه گزینه ها --> اضافه کردن زبان به عنوان. لطفا بررسی می کند آن است که خود را در نسخه قدیمی تر پشتیبانی می شود و آن را روشن. به هر حال ما همیشه آزادی جدیدترین پایدار ممکن برای استفاده از باگ های کمتر و بیشتر پیشرفت توصیه :)
لطفا به آن کمک کند.
این نسخه در حال حاضر این ویژگی ، من که مشکل مربوط به این مشکل فکر نمی کنم.
با استفاده از این عنوان از این وزارت دفاع تولید 5 تفاوت URL! چرا؟؟
سیستم عامل Mac OS X 10.7 شیر تم برای ویندوز 7 در حال حاضر در دسترس برای دانلود!
1. (این یکی ، آن را نشانی از حتی اضافه / KR بعد از / انجمن)
2. (چگونه این یکی ترجمه را بدون کد کشور در URL می آیند؟)
3. (چرا از آن افزود : "post147039" در انتهای URL و باعث URL کپی؟)
4. (چرا از آن تولید "showthread.php؟ t79261" به جای نام موضوع)
/ / showthread.php؟ T = 79261
لطفا به آدرس ها واقعی (توسط PM اگر شما نمی خواهید برای انتشار). در این لحظه من فقط می توانم به آنچه در جریان است حدس بزنیم. بنابراین حدس زدن :
1 ، 2 ، 3 ، 4. تمام کسانی که آدرس ها در راه مناسب هدایت می شوید (با استفاده از 301 هدر) و شما صفحه ی مناسب را ببینید.
1. و چرا آن را یک مسئله است؟ که تحت آن پرچم شما این آدرس را در بر داشت؟ من حدس می زنم آن را از پرچم KR نمی باشد. پس از آن OK
2. اگر هیچ یک از کدهای کشور وجود دارد ، آن را نمی شود ترجمه شده و یا از آن خواهد شد در صورتی که اگر کد زبان از دست رفته به اشتباه (به رسمیت شناخته شده توسط کوکی ها) هدایت می شوید. دوباره آن را از که پرچم شما در زمان این URL؟ من حدس می زنم که از پرچم در انجمن از زبان پیش فرض خود را -- پس از آن OK شده است فرض کنید که بدون کد زبان می شود اگر شما می خواهید برای رفتن به عقب را به زبان خود سایت خود را به طور پیش فرض است.
3. لطفا تنظیمات باشد (و یا تنظیمات URL دوستانه -- اگر شما استفاده از آن). فعال تصدی برای فرمت URL مسئولیتی ندارد
4. از کجا شما یافت این یکی؟ لطفا به آدرس URL به صفحه که در آن شما آن را دارند بنابراین ما قادر به تجزیه و تحلیل آن خواهد شد. به طور کلی در بعضی از نقاط باشد در تمام استفاده نمی شود و فقط به تغییر مسیر بعد از. این می تواند مشکلات را فعال تصدی و یا فقط رفتار به طور پیش فرض از باشد. شما می توانید این ناتوان فعال تصدی برای یک لحظه بررسی می کند.
لطفا لینک های واقعی برای مثال ارائه شده در اینجا + برای هر یک از این URL را به صفحه که در آن ما می توانیم آن را پیدا و مشخص که در آن به آن را پیدا.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):