PDA

View Full Version: Seletada [KIIRESTI ABI ******] 3XX, xxx dubleeritud pealkiri tag ******

cevo
18-09-11, 18:02
Ma kasutan vBET 4.4.0 ja google webmaster vahend teatada, et minu veebileht sai 3XX, xxx dubleeritud pealkiri sildid ************!.
Viimane kord enne upgrade sain vaid umbes 1xx, xxx.
Palun aidake mind määrata minu liiklus väheneb väga kiiresti.
http://pic.citecclub.org/out.php/i33559_duplicatetitletag.png

cevo
18-09-11, 18:09
siin on mõned näide: Protect protsess - protsess ning off Crazy - Pastebin.com (http://pastebin.com/Np9iQc97).

vBET
19-09-11, 13:21
Palun uuendage et uusim versioon. Praegu vBET toetab (soovi korral - seadistatav) lisades keelde pealkiri. Nii et kui sul pealkirju, mis ei ole tõlgitavad (näiteks firma / toote nime) siis kõigis keeltes Microsoft peaks Microsoft, nii pealkiri olema dubleeritud. Aga kui uus valik on sisse lülitatud siis lisatakse keel nimi - näiteks: (inglise keeles) Microsoft. Ja see lahendab probleemi - leheküljed on erinevad tiitlid:)

Ma ei mäleta nüüd mis versioon see võimalus lisati - palun otsi võimalus nimega "Lisa keel pealkiri" in Admin AP. In uusim vBET versioon see on täpselt Admin CP -> vBET -> Tõlkimine Valikud -> Lisa keel pealkiri. Palun kontrollige see toetab teie vanem versioon ja see sisse lülitada. Igatahes oleme alati soovitame kasutada uusimaid stabiilne versioon võimalikult vähem vigu ja parandusi:)

Palun informeerige tegi seda aidata.

cevo
27-09-11, 04:29
Palun uuendage et uusim versioon. Praegu vBET toetab (soovi korral - seadistatav) lisades keelde pealkiri. Nii et kui sul pealkirju, mis ei ole tõlgitavad (näiteks firma / toote nime) siis kõigis keeltes Microsoft peaks Microsoft, nii pealkiri olema dubleeritud. Aga kui uus valik on sisse lülitatud siis lisatakse keel nimi - näiteks: (inglise keeles) Microsoft. Ja see lahendab probleemi - leheküljed on erinevad tiitlid:)

Ma ei mäleta nüüd mis versioon see võimalus lisati - palun otsi võimalus nimega "Lisa keel pealkiri" in Admin AP. In uusim vBET versioon see on täpselt Admin CP -> vBET -> Tõlkimine Valikud -> Lisa keel pealkiri. Palun kontrollige see toetab teie vanem versioon ja see sisse lülitada. Igatahes oleme alati soovitame kasutada uusimaid stabiilne versioon võimalikult vähem vigu ja parandusi:)

Palun informeerige tegi seda aidata.

See versioon juba sain, et funktsioon, ma ei usu, et probleem on seotud selle probleemiga.

Selle pealkiri see mod toodetud 5 vahe URL! MIKS??

Mac OS X 10,7 Lion Theme For Windows 7 nüüd saadaval allalaadimiseks!

1. (See üks, see ei ole isegi lisada / kr pärast / forum)

2. (Miks see tõlkida ilma riigi kood URL?)

3. (Miks see lisatud "post147039" lõpus URL ja põhjustada dubleeritud url?)

4. (Miks ta toota "showthread.php? T79261" asemel nime teema)
/ Foorum / showthread.php? T = 79261

vBET
28-09-11, 00:59
Palun andke tõeline URL (by PM kui te ei soovi avaldada). Praegu võin ainult oletada, mis toimub. Nii aim:
1, 2, 3, 4. kõik need URL-id suunatakse asjakohasel viisil (kasutades 301 header) ja sa näed vajalik leht.

1. Ja miks see on probleem? mille alusel lipu olete leidnud selle URL? Ma arvan, et see ei ole pärit kr lipu nii et see on OK
2. Kui ei ole riigi kood seda ei tõlgita või see ümber suunata, juhul, kui keele kood on puudu kogemata (tunnustatud cookies). Jällegi, kust lipu sa võtsid selle URL? Ma arvan, et alates lipu vaikimisi foorumi keel - nii et see on OK on oletada, et ilma keele kood, kui soovite minna tagasi oma foorumi vaikimisi keeles.
3. Palun kontrolli oma vbseo seadistusi (või sõbralikud URL milles - kui sa kasutad neid). vBET ei vastuta URL formaadis
4. Kust olete leidnud selle ühe? Palun andke URL aadress lehele, kus sul on see nii suudame seda analüüsida. Üldiselt kohati vbseo ei kasutata üldse ja just ümber pärast. See võib olla vBET bug või lihtsalt vaikekäitumist vbseo. Seda saab vaadata, keelates vBET hetkeks.

Palun andke meile tõeline lingid näiteid siin + kõikidele nendele URL lehele kus saame leida ja täpsustada, kust seda leida.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations