مشاهده نسخه کامل : حل چگونه به ادغام پرشین گرینویچ صفحه من در خارج از ریشه انجمن؟
Simon Lloyd
05-10-10, 16:36
با سلام به همه ،
من فقط به حال کمی کمک گرفتن محصول به کار و آن را نشانی از زیبایی در حال حاضر ، با این حال من با استفاده از پرشین گرینویچ (پرشین نیست دینامیک) و در دامنه سطح یعنی www.thecodecage.com / انجمن من فایل index.php در این سطح www.thecodecage.com / تنظیمات ثبت چگونه می توانم در ترجمه به کار در این صفحه بیش از حد؟
با احترام ،
شمعون
Simon Lloyd
05-10-10, 16:57
فقط به شما اجازه می دانم که من را ویرایش شامل / vba_cmps_include_top.php برای شبیه این
<؟ پی اچ پی
جهانی دلار vbenterprisetranslatorflags ؛
جهانی دلار vbenterprisetranslatorflagsdropdown ؛
eval در تابع ('$ نوار پیمایش =" '. fetch_template (' نوار پیمایش ').'"؛')؛
/ / ++============================================== ===========================++
/ / | | پرشین گرینویچ v3.1.0 (VB 3.6 -- کد vB 3.8) -- 88781
/ / | | © 2003-2009 vBadvanced.com -- کلیه حقوق محفوظ است
/ / | | این فایل ممکن است در تمام یا بخش قابل توجهی توزیع نمی شود.
/ / | | پرشین (http://vbadvanced.com)
/ / | | دریافتشده ، ساعت 16:57 خورشید 2009But ژانویه 11 پرچم های نصب شده را نشان نمی دهد ، بنابراین آن را نمی تونم ترجمه؟
با احترام ،
شمعون
kamilkurczak
06-10-10, 08:55
شما سعی کردم این :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54
Simon Lloyd
06-10-10, 09:53
این بالا از سطح دامنه من است. htaccess تغییر نام دهید
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]آهنگ خارج آدرس ها روشن باشد ، اما هنوز هم آن را نشان نمی دهد؟
kamilkurczak
06-10-10, 10:04
اولا صفحه htaccess تغییر نام دهید به خارج باید :
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
لطفا رب این قوانین به شما. htaccess تغییر نام دهید
Simon Lloyd
06-10-10, 10:26
کمیل ، برای پاسخ ، بالای من htaccess تغییر نام دهید در حال حاضر شبیه به این به نظر می رسد
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
اما من هنوز هم نمی تواند پرچم به نظر می رسد بنابراین می تواند ترجمه را بررسی نمی.
EDIT : کشورهای infact دیگر هم اکنون می توانید یک پیام خصوصی به وجود نمی بینم
Simon Lloyd
06-10-10, 10:39
کمیل ، دسترسی به FTP شما به سطح دامنه تمدید :)
kamilkurczak
06-10-10, 10:54
فقط در حال حاضر نگاه کنید :
اگر شما استفاده از این آدرس : کد کیج -- Pomoc pakietu مایکروسافت آفیس -- مایکروسافت آفیس dyskusja (http://www.thecodecage.com/pl/)
ترجمه شده است ، اما من می توانم پرچم های نصب شده را ببینید ، بنابراین ما باید این پرچم را با دست اضافه کنید
Simon Lloyd
06-10-10, 11:01
با تشکر از شما ما چگونه انجام این کار؟
با احترام ،
شمعون
kamilkurczak
06-10-10, 11:35
بنابراین ،
1. برو به admincp -> فعال تصدی -> پرچم
2. پرچم مجموعه به سفارشی
3. اضافه کردن به الگو در مکان خوبی (در فروم خود را در زیر تصویر لوگوی)
این کد :
$vbenterprisetranslatorflags
(پیدا کردن یک محل مناسب توسط دستگاه جستجو در admincp -> سبک ها و قالب ها> جستجو در قالب)
:)
Simon Lloyd
06-10-10, 11:39
ممنون، من توجه داشته باشید که شما قبلا انجام داده است که و من از آن :) تنها وجود یک مسئله جزئی، اگر شما نگاه کنید کد CAGE - مایکروسافت آفیس راهنما - مایکروسافت آفیس بحث (http://www.thecodecage . com / FA /) شما خواهید دید که کاربران نام آنلاین ترجمه شده است، وجود دارد راه را برای جلوگیری از نام های کاربری از ترجمه وجود دارد؟
kamilkurczak
06-10-10, 11:49
تایید من سعی خواهد کرد به پیدا کردن یک راه حل
Simon Lloyd
06-10-10, 11:50
کمیل ، با تشکر بسیار از توجه شما با این :)
kamilkurczak
06-10-10, 11:52
این جعبه کاربران »کاربران آنلاین حاضر در وزارت دفاع و یا گزینه های vB طبیعی است؟
Simon Lloyd
06-10-10, 11:56
این ماژول پرشین طبیعی ، اگر شما در admincp در پرشین گرینویچ نگاه> adv_portal_onlineusers تاریخ عضویت : قالب ماژول (من فکر می کنم) را تامین می pm'd شما ، من هم نام فایل که من به ftp'd برای ایجاد یک تغییر در فایل نشان داده شده مثل این :
/ / سایمونز تغییر
Simon Lloyd
07-10-10, 13:11
ممنون، من توجه داشته باشید که شما قبلا انجام داده است که و من از آن :) تنها وجود یک مسئله جزئی، اگر شما نگاه کنید کد CAGE - مایکروسافت آفیس راهنما - مایکروسافت آفیس بحث (http://www.thecodecage . com / FA /) شما خواهید دید که کاربران نام آنلاین ترجمه شده است، وجود دارد راه را برای جلوگیری از نام های کاربری از ترجمه وجود دارد؟
تایید من سعی خواهد کرد به پیدا کردن یک راه حل
این جعبه کاربران »کاربران آنلاین حاضر در وزارت دفاع و یا گزینه های vB طبیعی است؟ من این موضوع را با http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/8-usernames-still-translated-2.html موضوع ثابت
kamilkurczak
07-10-10, 13:46
با تشکر برای تایید :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):