PDA

مشاهده نسخه کامل : حل نام تجاری رایگان خریداری شده است اما هنوز هم اعتبارات متن در بالا و پایین صفحه

StarBuG
20-09-10, 12:02
سلام

خریدم مجوز نام تجاری رایگان است اما هنوز هم متن های اعتباری می باشد در پایین صفحه است.
فقط لینک اعتبار حذف شد.

نام تجاری آزاد به معنی هیچ اشاره ای به محصول ، که همان چیزی است که من خریداری است.

چگونه می توانم آن را حذف کنم؟

بله ، این موضوع باید در گزینه های استاندارد.
شما می توانید نام تجاری آزاد و سپس با نام تجاری آن را به هر حال به فروش برساند و انتظار کاربران را به ویرایش فایل های هر زمان ارتقاء وجود دارد!

vBET
20-09-10, 12:10
با سلام خواهشمند است توجه داشته باشید که به طور پیش فرض بسته BF تنها حذف لینک های اعتباری ، اما به عنوان صاحب مجوز BF شما حق کامل برای حذف اطلاعات مربوط به محصول است. دستورالعمل در PM ارسال خواهد شد.

StarBuG
20-09-10, 12:15
من می دانم که شما آن را این راه دسته.

با این حال این تمرین خوبی است.

نام تجاری آزاد به معنی «آزاد از نام تجاری" و این همان چیزی است که که شما تحویل نمی

در حال ویرایش فایل های محصول خود را به حذف نام تجاری در هر زمان را ارتقا آزار دهنده است.
من را برای نام تجاری محصول آزاد payed تحویل یکی از لطفا.

من به شدت نشان می دهد دست زدن به فعلی خود را از نام تجاری تجدید نظر شما رایگان

vBET
20-09-10, 12:33
من فقط در مورد به در پیام قبلی نوشتن که ما آن را شامل نمی شود دیگر در نسخه های بعدی است ، اما می خواهید آن را به تعجب می خوب بود و حذف آن را قبل از ارسال : D
به نظر می رسد هیچ جای تعجب وجود خواهد داشت ؛)

اطلاعات چگونه به آن را حذف ارسال PM به همان اندازه در آخرین پست شرح داده شده بود :)

بله -- کاملا موافق هستم که کاربران با BF مجوز می خواهید مطلقا هیچ اطلاعاتی در مورد نسخه محصول.
لطفا توجه داشته باشید که ما محصول نام تجاری رایگان است ، اما مجوز نام تجاری آزاد است که اجازه می دهد تا کاربران را به حذف لینک های اعتباری (ما حتی آن را حذف کنید به طور پیش فرض اگر کسی بخواهد نصب جدید یا ارتقاء) فروش. این است که همه با توجه به مجوز است. اگر کسی احساس می کند گمراه پس از آن به احتمال قوی او توافقنامه مجوز نمی خواند. شرح داده شده است به معنای مجوز تجاری رایگان و آنچه آن را اجازه می دهد تا به. لطفا توجه داشته باشید که نام مجوز موضوع تفسیر نیست -- ، واضح است که با مجوز خود را توصیف. ما ارائه آنچه را به فروش برسانیم. فریاد نیست که ما نمی ، چرا که این درست نیست -- لطفا خواندن توافقنامه مجوز و شما می دانید چه به معنی فعال تصدی برند مجوز آزاد.

همچنین توجه داشته باشید که در انتشار آخرین نسخه BF ما را ترک محصول اطلاعات نسخه بیشتر برای مسائل پشتیبانی -- آن کمک می کند تا به رسمیت شناختن که نسخه بدون دسترسی به CP مدیریت مورد استفاده قرار می گیرد. اما از آنجا که اکثر کاربران BF با استفاده از حق خود برای حذف اطلاعات نسخه ، ما به سختی شانس به استفاده از آن + شما شرح داده شده تنها مرحله ارتقاء اضافی برای نسخه BF آن را حذف دوباره + وظایف اضافی برای ما به پاسخ چگونه به آن را حذف بود.

بنابراین ما تصمیم گرفت تا آن را به طور پیش فرض در انتشار BF آینده حذف :) شاید از آن خواهد شد با قابلیت تنظیم -- کاربران BF بنابراین قادر خواهد بود تا تصمیم بگیرند ، شاید فقط برداشته است. خواهیم دید :)

StarBuG
20-09-10, 12:37
متشکرم.

فقط توجه داشته باشید :
شماره نسخه در متون کپی رایت همیشه یک ریسک امنیتی بزرگ به دلیل اسکن خالص برای قربانیان بهره برداری بسیار آسان تر است اگر هر وب سایت به شما می گوید که آن را اجرا می کند نسخه بهره برداری است.

این یکی از دلایل من برای خرید نسخه های نام تجاری رایگان

vBET
20-09-10, 12:45
بنابراین شما امن تر است و شما نمی خواهد که این اطلاعات را به حذف دیگر :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1